Unde puteți găsi Planet of the Apes slot

Ne face o deosebită plăcere să vă oferim analiza unui slot extraordinar, o creație unică, dezvoltat de către studiourile NetEnt. Având la bază acțiunea filmului cu același nume, Planet of the Apes slot vă invită să-l urmăriți pe Caesar în aventurile sale și în încercarea de a unifica armata primatelor. Pe lângă jocul dinamic și ecranul interactiv, compania NetEnt reușește să vă ofere o experiență imersivă într-o lume macinată de razboi. Acțiunea este puternic încărcată cu scene din film, ce preced acordarea unor premii speciale sau declanșarea unor funcții unice.

Joacă Planet of the Apes numai la NetBet
3000 RON Cazino BonusJucați Planet of the Apes slot cu un bonus generos!
*

Compania NetEnt a surprins dualitatea eroului principal, Caesar și de îndată ce deschideți ecranul principal, veți remarca faptul că aveți la dispoziție 2 jocuri într-unul singur. În partea stângă aveți lumina – Rise of the Planet of the Apes, iar în partea dreaptă aveți întunericul – Dawn of the Planet of the Apes. Ce înseamnă acest lucru, pentru dumneavoastră? Simbolurile Wild și Scatter se dublează, premiile se multiplică, iar funcțiile speciale pot fi declanșate pe ambele ecrane de joc, într-o animație de excepție, ce precede o explozie de efecte speciale.

Exersați slotul în mod gratuit

Fiind un joc din portofoliul operatorului NetBet, aveți ocazia să-l încercați în modul demo, un mod gratuit de joc. Acest lucru este recomandat, pentru că slotul poate părea intimidant la prima vedere. Prezintă o structură diferită, iar cele 20 de linii de plată sunt organizate în două ecrane distincte, fiecare având 5 role și 3 rânduri. Veți avea ocazia să întelegeți cum se pot combina cele două tipuri diferite de învârtiri gratuite, cele două simboluri Bonus, Scatter și Wild și funcția Dual. Aveți la dispoziție 10 niveluri de miză, puteți juca pe oricare dintre ele și veți putea atribui unei fise o valoare cuprinsă între 0.01 și 1.00. Spre exemplu, având 20 de linii de plată și o miză de 0.01, pariul dumneavoastră vă dă 0.20 monede, la nivelul 1 al mizei. Vă puteți juca cu aceste valori în modul demo, pentru o mai bună înțelegere.

Jucați Planet of the Apes în modul demo

Aveți posibilitatea de a activa și funcția de învârtire automată, pentru minim 10 învârtiti sau maxim 1000. Puteți selecta opțiunea de a opri jocul la un câștig sau la obținerea unor învârtiri gratuite. În momentul când jucați, veți juca pe ambele tabele de joc, nu veți putea selecta numai un ecran. Câștigurile dumneavoastră pe linie se vor înmulți cu nivelul mizei, apoi se va aplica – prin înmulțire – orice multiplicator obținut. În cele ce urmează, vă vom detalia simbolurile de plată, cum puteți obține multiplicatorii și învârtirile gratuite.

Reguli și moduri de joc

Fiind un slot cu o structură complexă, veți avea 2 rânduri de simboluri speciale, dar atenție: acestea sunt tratate ca două simboluri diferite și se premiază separat! Simbolurile “Wild” vor fi pictogramele aurii și roții, atât în modul Rise, cât și în modul Dawn de joc și vor putea înlocui orice alt element, mai puțin Scatter și Bonus. Prezența simbolurilor “Scatter”, indiferent de ecranul de joc în care vă apar, vă premiază cu până la 1000 de monede. În ecranul de joc luminat, simbolul unui Caesar tânăr vă aduce până la 600 de monede, iar un Caesar bătrân, ce poartă cicatricile războiului, vă premiază cu până la 400 de monede. În partea întunecată, Koba vă aduce 600 de monede, iar poza generalului Koba, bătrân și rănit, vă mărește balanța de joc cu 400 de fise. Restul personajelor din film, cei ce au avut grijă de Caesar și de Koba, din tinerețe și până în captivitate, vă premiază cu un maxim de 600 de monede. Simbolurile cărților de joc, de la 10 și până la A, vă aduc până la 80 de monede, indiferent de ecranul pe care acestea apar.

În zona de joc Rise – ecranul luminat – se va declanșa funcția Stacked Wild în momentul când aveți o rolă plină cu simboluri Wild, iar apoi acestea vor fi duplicate și în zona de joc întunecată – Dawn. Bonusul Rise se declanșează în momentul în care pictograma bonus se va așeza pe prima rolă și va cumula toate simbolurile de plată existente pe ecran. Bonusul Dawn se va declanșa dacă simbolul bonus va pica pe ultima rolă și va converti toate simbolurile în mod aleator. Funcția Dual poate fi activată înainte de fiecare învârtire a rolelor și constă în alegerea unui simbol pentru ambele ecrane de joc, Rise și Dawn, pentru plăți multiplicate. Minim 3 simboluri Scatter – indiferent de locul unde apar în ecranul luminat – vor declanșa rotiri gratuite RISE, iar în partea dreaptă a ecranului de joc veți avea 1 contor. Simbolurile Wild vor fi adunate în contorul aferent, într-un număr de maxim 15. Rotirile gratuite ce sunt declanșate la prezența a 3 simboluri Scatter în partea întunecată a ecranului vor demara 15 rotiri gratuite DAWN, iar în partea dreaptă a ecranului vor apare 3 simboluri diferite: Extra Wild, Extra Free Spins și Multiplier – premiul îl veți colecta în funcție de care simbol este acoperit.

Planet of the Apes slot poate fi jucat în acest cazinou recomandat

Modul demo este mai mult decât binevenit în cazul acestui slot, iar această facilitate v-o pune la dispoziție chiar operatorul NetBet. Procentul teoretic de returnare la jucător, de 96.33%, este o surpriză extrem de plăcută, iar dacă adăugați și bonusul generos pe care acest cazinou vi-l pune la dispoziție, vă puteți asigura un timp îndelungat de joc. Mizele customizabile, funcțiile unice și cascada de premii fac din acest slot o destinație ideală de distracție. Mai mult decât atât, bonusurile și simbolurile speciale sunt dublate, dată fiind prezența a două ecrane distincte de joc. Slotul Planet of the Apes este presărat cu scene celebre din filmul care a făcut un record din încasări, iar atmosfera generală a acestui joc este incredibilă. Mecanica de plată poartă pecetea NetEnt, iar noi am rămas plăcut impresionați, nu doar de tot ce are de oferit acest slot, ci și de rezultatele financiare pe care le-am avut! Vă dorim succes! “Apes together..strong!”

3000 RON Bonus*Bonus NetBet Casino