Recenzie slot Pimped – muzică, diamante, fete și dolari

Play n’ Go a reușit să creeze un slot controversat și captivant în același timp. Probabil ați auzit numele și vă întrebați dacă este vorbă de ceea ce credeți sau este altceva. Ei bine, nu v-ați înșelat. Acest slot dezvăluie o latură ascunsă a lumii hip-hop-ului. Fete sexi, proxeneți, diamante, dolari, muzică, lux, petreceri! Toate vă așteaptă la fiecare rotire. Vrei să încerci slotul Pimped? O poți face cu un singur click în tabelul de mai jos.

Recenzie joc aparate Pimped
1000 RON cazino bonusSlotul Pimped participă la multe dintre ofertele și turneele de la Unibet.
*

Aveți șansa de a juca acest slot la Unibet oriunde și oricând doriți. Jucătorii din România și-au dat seamă că este mult mai avantajos să joace online și tot mai mulți preferă să joace pe telefon sau calculator decât ăn baruri sau săli de jocuri de noroc. Un alt avantaj este faptul că puteți profita de promoții, turnee și bonusuri. Dacă vă faceți cont prin linkul nostru, primiți un bonus de până la 1000 de RON la depunere.

Click și încearcă slotul Pimped aici

Dacă sunteți sceptic și nu sunteți sigur dacă vreți să jucați, am o veste bună: online, toate sloturile pot fi încercate în mod demo înainte să jucați pe bani. Mai jos, veți putea încerca jocul fără să dați click pe nici un link. Fiți gata de o aventură plină de lux și plăceri. Dacă vă place jocul și vreți că dolarii să nu vină doar în contul băiețiilor din Pimped, luați bonusul și începeți să jucați pe bani. Cu un payout de 96.51%, este unul dintre sloturile cu cel mai mare procentaj de câștig.

Pimped slot

Cum vi s-a parut? Dacă vă plac ritmurile de hip-hop, cu siguranță o să fie unul din sloturile dvs. preferate. Nu este ca și sloturile cu un sunet de fundal enervant și repetitiv. Este un ritm foarte cool, de care nu vă puteți sătura. Personajele au fost inspirate de faimoșii Snoop Dogg și Xzibit, iar fetele sunt incredibil de sexi. Ceea ce a făcut acest joc de succes este faptul că deși este plin de aur, diamante și sclipici, nu este de prost gust (e departe de a fi un kitsch). În schimb este încântător și elegant.

Multiple simboluri sclipitoare și rotiri gratuite

E clar, atmosfera jocului e fascinantă. Însă cum râmăne cu payout-ul? Până la urma vreți să câștigați bani, nu doar să vă distrați. O să încep cu procentajul teoretic de retunare la jucător, care este destul de mare. RTP la slotul Pimped este de 96.51%, fiind în topul sloturilor cu cele mai mari payout-uri. Simbolurile plătesc mai puțin decât la alte jocuri, dar vestea bună este că aveți câștiguri consecutive dacă activați toate cele 10 linii de plată. În timp ce alte sloturi vă seacă de bani dacă jucați pe pariu maxim, Pimped este ideal pentru cei care vor să joace pe mize mai mici. Miza minimă este de 0.01 RON, iar cea maximă de 0.50 de RON. Dacă sunteți high roller și doriți să pariați pe sume ridicate, nu e jocul potrivit pentru dumneavoastră, însă este perfect pentru începători și cei care au un buget mai mic.

Aveți simbolul wild, care înlocuiește toate celelalte simboluri și completează linia câștigătoare. Trei sau mai multe simboluri scatter vă aduc 5 rotiri gratuite și câștig garantat. Dacă apare un scatter care se întinde pe toată rola în timpul secvenței, veți primi două rotiri suplimentare. Secvența poate fi redeclanșată până la un număr total de 20 de rotiri. Toate câștigurile sunt multiplicate pe numărul de linie și se plătesc de la stânga la dreaptă. Pe fiecare linie, se plătește doar cel mai mare câștig. Câștigul maxim este de 1.000.000 de monede.

Alătura-te clubului și joacă Pimped

Cred că v-am spus tot de ce trebuie să stiți înainte să jucați acest joc. Dacă sunteți în căutarea unui joc mai interactiv cu animații și runde de bonus, s-ar putea să nu fiți chiar atât de fascinat de Pimped. Însă pentru un slot fără aceste elemente este destul de dinamic. Vă simțiți parte din lumea lor, unde puteți avea tot ceea ce vă doriți. Este o lume periculoasă, dar plină de plăcere. Este slotul ideal dacă sunteți începător, doriți să jucați pe mize mici, vă place muzica de fundal și tematica jocului. Click aci pentru a juca slotul Pimped. Dacă veți accepta bonusul oferit de casino, veți avea de două ori mai mulți bani pentru a juca, ceea ce este foarte bine. Sper că vă îmbogățiți pe altă cale decăt au făcut-o băieții ăștia. Mult succes și distracție plăcuta!

1000 RON Bonus*Participă la turnee și câștigă premii cash