Monthy Python’s Spamalot – un slot cu umor englezesc

Totul de la acest slot este amuzant: simbolurile, muzica, povestioarele, bonusurile și până la jackpotul progresiv. Pur și simplu nu te poți opri! Dai click după click doar ca să mai auzi ce prostii mai debitează Sir Lancelot și King Arthur. Creația de la Playtech este genială și redă în totalitate umorul excentric englezesc, întâlnit în anii 60, 70 în UK. Jocul este un tribut adus show-ului TV – Monthy Python’s Flying Circus, dar și filmului Monty Python and the Holy Grail și reproduce multe elemente comice, care cu siguranță îl fac cel mai distractiv slot.

Joacă la Monty Python’s Spamalot slot - eFortuna România
2000 RON Cazino BonusJoacă Monty Pythons Spamalot la Fortuna și bucură-te de pachetul bonus
*

Jocul are 5 role, 20 de linii și este perfect pentru orice tip de parior, miza minimă este 0.01 și cea maximă este de 20, pe o linie. Simbolurile cele mai valoroase sunt cele legate de show: Sir Lancelot; Sir Robin; Sir Galahad; King Arthur și Lady of the Lake; iar cele mai puțin valoroase sunt cărțile stereotipice: A, K, Q, J și 10.

Încearcă jocul aici

Dacă nu știi despre ce vorbim și vrei să încerci jocul, avem două vești pentru tine: una bună și una mai puțin bună. Să începem cu cea mai puțin bună: jocul este disponibil și la noi în România, însă numai la eFortuna online și nu poate fi jucat în varianta gratis. Acum și vestea cea bună: puteți juca gratis acest joc chiar aici, pe pagina noastră. Nu trebuie să te înregistrezi, nu este nevoie să completezi nimic și cel mai important, nu este nevoie să depozitezi nici un ban. Succes și distracție placută!

Joacă gratis aici width=

Jocul spunea povestea lui Sir Arthur, în căutarea Sfantului Graal. Sir Arthur și Cavalerii săi trec prin multe pericole și încercari și de multe ori nu toți supraviețuiesc celor 4 runde bonus. Ori sunt striviți de vaca aruncată de către soldații francezi, ori nu sunt lasați să treacă de către Cavalerul Negru, ori sunt uciși de necrutătorul Killer Rabit. Important este că sunt cu toții nemuritori și vă puteți bucura de umorul lor la runda următoare.

Ce trebuie să stiți!

Când vine vorba de payout-ul combinațiilor câștigătoare, 5 simboluri Wild este ceea ce vă doriți, deoarece plătesc 5000 de monede. Următoarele simboluri valoroase sunt Sir Arthur și Lady of the Lake care plătesc 600 și respectiv 400 de monede, la o combinație de 5 simboluri. Ceilalți Cavaleri, Sir Robin, Sir Galahad și Sir Lancelot, plătesc câte 300 de monede, la o combinație maximă câștigătoare și 20 de monede la o combinație minimă, de 3 simboluri. Rotirile gratuite, în număr de 10, se declanșează atunci când aterizează pe role 3 simboluri scatter, indiferent de poziția lor. În rundele gratuite poți declanșa jocul jackpot atât timp cât colecționezi 5 simboluri de jackpot. Holy Grail Jackpot Game îți dă șansa să câștigi jackpotul progresiv existent. Scopul jocului este să treci de cele 6 nivele și să ajungi în vârf, la Sfantul Graal. Atenție însă, Sir Arthur nu este lipsit de pericol și poate fi strivit în orice moment de către un picior uriaș!

Jocul Bonus include 4 nivele diferite, succesive și se declanșează atunci când aterizează simbolul Bonus pe prima și pe ultima rolă. Storm The Castle Bonus îți dă oportunitatea să alegi unul dintre cele 6 discuri, care ascund premii în bani. Jocul continuă atât timp cât nu te nimerește vaca aruncată de către soldații francezi. None Shall Pass Bonus – câștigi bani ciopârțindu-l pe Cavalerul Negru, dacă începi și ratezi îți scade și multiplicatorul de câștiguri. Knights who say Ni Bonus – scopul jocului este să alegi una dintre cele 3 boschete și să descoperi premiul ascuns acolo. În acest moment, Cavalerii care spun NI îți vor oferi un premiu în bani și ai posibilitatea să accepți, sau să încerci să descoperi un alt premiu mai valoros. The Killer Rabbit Bonus – te răsplătește cu maximum atunci când toți cavalerii au trecut în siguranță de cealaltă parte a bolovanilor. Scopul jocului este să ghicești unde se ascunde Iepurele Ucigaș și să arunci o grenadă în spatele bolovanului respectiv. Dacă l-ai nimerit, atunci toți cavalerii trec în siguranță, însă dacă iepurele trăiește, acesta îți omoară cavalerii, unul câte unul. Bonusul depinde de numărul cavalerilor rămași în viață.

Monty Python’s Spamalot numai la eFortuna Casino

Fanii sloturilor și ai umorului englezesc le au pe amândouă la eFortuna! Dacă nu vă este cunoscut operatorul, vă spunem noi că este cea mai bună alegere din România 2021. Fortuna funcționează legal din 2016, sub licența ONJN și este auditat periodic, de către agenții specializate. Jucătorii noi veniți beneficiază de cea mai bună promoție și anume: un pachet de până la 2000 RON gratuiți, extins la primele 3 depozite de bani. Bonusul de bun venit nu este singurul punct forte al acestui operator, ci și promoțiile și bonusurile zilnice, turneele cu premii în bani și nu în utimul rând – are 20 de sloturi cu jackpot progresiv, cel mai mare fiind în valoare de 35.000.000 RON, la această oră. Ți-e frică de Killer Rabbit sau vrei să lupți pentru jackpotul în valoare de 7.200.000 RON? Dacă nu vrei nici una, nici alta, atunci îți recomandăm slotul Psycho, cu siguranță îți va ridica părul măciucă!

2000 RON Bonus*Pentru toți jucătorii noi la Fortuna!