Jimi Hendrix slot – un omagiu adus legendei rock a anilor 1960

În Aprilie 2016, NetEnt dezvoltă unul dintre cele mai populare sloturi cu tematici muzicale, Jimi Hendrix slot, un elogiu adus celui mai bun instrumentalist ai anilor ’60. Cântăreț și în același timp și compozitor, Jimi Hendrix și-a pus adânc amprenta în istoria rock-lui, lăsând în urmă unele dintre cele mai bune hit-uri din toate vremurile, unele fiind folosite la coloana sonoră a video slotului. Legendarul chitarist a avut o carieră scurtă, stingându-se din viață tragic, la vârsta de 27 de ani, în urma unor complicații legate de droguri. La NetBet poți să retrăiești experiența hippie unică, a anilor ’60, înconjurat de elemente care îți aduc aminte de era flower – power și era Woodstock.

Jimi Hendrix la NetBet
3000 RON Casino BonusJucați Jimi Hendrix cu banii bonus de la NetBet
*

Jimi Hendrix este un slot pe 5 role și 20 de linii de plată, fixe. Cele mai multe elemente sunt legate de era hippie: chitara, semnul păcii, florile, discul, inima și bineînțeles mega-starul Jimi Hendrix, însă jocul include și cărți cu valoarea de la 10 la As, care au și cea mai mică valoare de plată. În afara că jocul îți aduce cele mai bune hituri din toate vremurile, Vodoo Child și Foxi Lady, îți aduce și îmbunătățiri substanțiale și constante la buget, jocul generează multe scattere, simboluri wild și bonusuri.

Joacă aici la Jimi Hendrix!

Cel mai bun mod de a învăța regulile jocului este să te joci la el. Deși miza de pariere începe de la 1 RON, nu toți ne permitem să exersăm pe bani! De aceea am pus la dispoziție versiunea demo a jocului, unde puteți juca gratis, până învățați regulile. Nu trebuie să descarci absolut nimic și nici de vreun depozit nu este nevoie, tot ce trebuie să faceți este să vă transpuneți în lumea anilor ‘60 și să vă bucurați de succesul dumneavoastră, în timp ce ascultați muzică de calitate.

Exersezi aici

Jocul are 20 de linii de plată fixe, însă poți fixa nivelul la care vrei să joci: primul nivel are miza de 0,20 Euro și valoarea fisei este de 0,01 Euro, însă este potrivit și pentru high rolleri, care îți pot seta jocul la nivelul 10, unde miza este de 200 Euro, iar valoarea fisei ajunge la 1 Euro. Maximum de plată la acest slot este 80 000 de fise și în funcție de valoarea pariului este și valoarea premiului.

Runde bonus și rotiri gratuite la Jimi Handrix

În afara combinațiilor câștigătoare între simboluri, jocul include și 6 runde bonus, 2 în jocul principal și alte 4 în jocul Pick and Click, un joc secundar. Red Guitar Re-spins este declanșat atunci când ai cel puțin 4 simboluri cu Red Guitar, indiferent de poziția lor. Acestea generează o rotire gratuită și în cazul în care îți mai apare acest simbol, se continuă cu rotirile gratuite până când aceste simboluri nu mai apar. Funcția Purple Haze se activează atunci când acest simbolul se oprește pe rola 1, iar toate simbolurile de cărți (A, K, Q, J și 10), inclusiv Purple Haze, se transformă în simbol Wild pentru următoarea rotire. Însă cea mai așteptată și dorită funcție este Pick and Click!

Pick and Click se declanșează atunci când ai 3 simboluri scatter – Jimi Hendrix cu o chitară albă – pe rolele 3, 4 și 5. Scopul acestui joc bonus este să dezvălui elementele de sub speakere și în funcție de care element a ieșit de trei ori, primești unul dintre cele 4 bonusuri: Coin Win, Crosstown Traffic Free Spins, Purple Haze free spins sau Little Wing Free Spins. Atunci când ai reușit 3 simboluri Coin, câștigul este în fise, cu un multiplicator între minimum 8 x și maximum 30 x. 3 simboluri Crosstown Traffic Free iți aduc 6 rotiri gratuite, plus o rolă Wild: la prima rotire gratuită, rola Wild înlocuiește rola 5; la cea de a doua învârtire, rola Wild ține locul rolelor 4 și 5; la cea de a treia rotire gratuită, rola Wild înlocuiește rolele 3 și 4; la cea de a patra rotire înlocuiește rola 2 și 3; și la final înlocuiește rolele 1 și 2. La 3 simboluri Purple Haze primești între 6 și 12 rotiri gratuite, în care simbolurile de cărți As, K, Q, J și 10 se transformă în simboluri wild. Cele 3 simboluri Little Wing Free spins îți aduc între 6 și 12 rotiri gratuite, în care sunt incluse 5 simboluri Wild suprapuse, pentru fiecare învârtire.

Joci să câștigi!

Dacă sunteți gata să încercați jocul pe bani reali, vă recomandăm, cu toată increderea, operatorul NetBet. Nu numai că este unul dintre cei mai respectați operatori pentru dedicația lor către client, dar este și unul dintre primele cazinouri online licențiate de ONJN. NetBet continuă zi de zi să fidelizeze zeci de jucători, prin serviciile sale impecabile: bonus de bun-venit în condiții generoase, program VIP excelent, numeroase bonusuri și promoții zilnice, turnee cu premii în cash, chiar și bonus fără depozit! În plus, puteți încerca un alt slot NetEnt genial pe aceeași temă. Dacă ești interesat, poți vizita site-ul aici!

3000 RON Bonus*Pentru toți jucătorii noi, numai la NetBet!