NetBet Casino – recenzie termeni și condiții

Pentru că întelegem cât de importantă este relația unui jucator cu operatorul online, în cazul de față cazinoul NetBet, echipa noastră v-a pregătit această analiză a termenilor și condițiilor, pentru o întelegere amplă asupra folosirii produselor și serviciilor NetBet România.

Fiind o platforma auditată și premiată, cazinoul operează în cadrul licenței dobândite de ONJN pe un termen de 10 ani, într-un mediu absolut legal.

Versiunea finală a termenilor și condițiilor afișate pe site, într-un mod absolut transparent, a fost editată și prezentată într-o formă finală în data de 11 ianuarie 2018.

Această recenzie este insoțită de observațiile echipei noastre, pentru o mai bună înțelegere a celor 29 de puncte de interes și a celor două anexe. Pentru orice nelămurire puteți contacta echipa la contact@cazinoonline.com.

Sinteza paginii de termeni și condiții

Vă indemnăm să citiți toată pagina de termeni și condiții afișata pe site-ul operatorului, pentru a elimina definitiv și irevocabil orice posibilă nelamurire, ce v-ar putea dăuna în relația cu operatorul NetBet.

NetBet este un cazinou reputabil, iar încadrarea juridica a acestuia poate fi confirmată pe site-ul ONJN. Pagina de termeni și condiții îmbracă forma unui contract, pe care clientul sau jucătorul îl “semnează“ prin deschiderea unui cont.

Pentru a putea folosi produsele și serviciile NetBet, utilizatorii trebuie să aibă minimum 18 ani împliniți și să ăndeplinească o serie de criterii de eligibilitate: să fie cetătean român și să facă dovada identitații, domiciliului și/sau a datelor bancare.

Rostul verificării acestor date, ce au caracter personal, se datorează faptului că acest operator este puternic implicat în promovarea unui joc responsabil și în combaterea tentativelor de fraudă sau spălarii de bani.

Termenii și condițiile aduse la cunostința jucătorului pun relația dumneavoastră cu acest cazinou într-o lumină foarte clară.

1. Scopul termenilor și condițiilor

2. Definiții și Interpretare

3. Acceptarea T&C

4. Crearea unui cont

5. Date personale

6. Licență de utilizare a serviciilor

7. Verificarea vârstei

7.1 Vă rugăm să rețineți că participarea la jocurile de noroc a persoanelor cu vârsta sub 18 ani este o infracțiune. Prin acceptarea acestor termeni, confirmați că aveți o vârstă de cel puțin 18 ani.

Observație: Identificarea și verificarea vârstei are ca scop prevenirea accesului minorilor într-un cazinou online. În acest scop, este o procedură acceptabilă de a se cere dovada cetățeniei, cărții de identitate sau a pașaportului și a codului numeric personal.

Aceste verificări trebuie efectuate într-un interval de 30 de zile de la data deschiderii și înregistrării unui cont nou. Datele furnizate trebuie să poată fi citite ușor și le puteți incărca prin email, către departementele de relații clienți.

Dacă acest proces nu poate fi completat, bonusul de bun venit va fi anulat și contul dumneavoastră va fi restricționat.

8. Declarații și responsabilitați

9. Jurisdicții interzise

10. Legea aplicabilă

11. Tranzacții

12. Depuneri

12.1 În momentul în care un Jucător deschide un cont, NetBet solicită, în general, o depunere minimă de 20 RON, înainte de a putea juca sau paria, dar această sumă poate varia în funcție de metoda de plată aleasă. Toate depunerile ulterioare, se vor supune în general unei sume minime de depunere, iar aceasta variază în funcție de metoda de plată aleasă. Jucătorul poate face o depunere online, în orice moment, instantaneu, utilizând cardul personal de credit / debit, sau alte metode de plată disponibile în secțiunea Casierie. Fondurile vor fi creditate instantaneu în Contul de Jucător.

Observație: Un alt punct interesant este cel aferent depunerilor. Așa cum este stipulat, un client nou poate depune suma minimă admisă de 20 RON, folosind unul din mijloacele de plată acceptate: Card bancar de debit/credit, transfer bancar, portofel electronic sau card preplătit.

Depunerile și plațile nu sunt comisionate, operatorul nu va percepe comision pentru plățile încasate. În cadrul perioadei de verificare, suma maximă pentru depunere este limitată la 200 EURO sau echivalentul în RON.

Retragerile trebuiesc efectuate folosind același mijloc de plată, spre exemplu: dacă ați plătit cu un card, banii vi-i puteți retrage folosind același card. Depunerile sunt procesate instantaneu, iar balanța va fi vizibilă imediat în contul dumneavoastră de jucător.

13. Retrageri

14. Politica bonusurilor

15. Serviciul de relații clienți

16. Reclamații și conflicte

17. Termeni și anulare

18. Modificări ale T&C

19. Compensații

20. Drepturi de proprietate intelectuală

21. Activitțti promoționale

22. Joc responsabil

22.1 NetBet se angajează să ofere o platformă sigură și responsabilă în care jucătorii să poată folosi serviciile. NetBet este pe deplin dedicat în ajutarea jucătorilor care prezintă potențiale semne de comportament de probleme cu jocurile de noroc, și în a ajuta clienții care pot fi expuși unui risc potențial de dependență, să facă față problemelor lor și să obțină consilierea și asistența necesară.

Observatie: Motivul pentru care această platformă a fost indelung premiată se datorează nu numai performanței acesteia sau portofoliului de jocuri, ci și atenției îndreptate către jucători. Puternic implicat în promovarea unui joc corect și mai ales responsabil, operatorul NetBet pune la dispoziția clienților multe metode de combatere și prevenire a unui joc periculos, abusiv sau dependent. Organizații precum “Joc Responsabil“, “Gamble aware“ sau “Responsible Gambling“ vă stau la dispoziție atunci când jocul v-a scăpat de sub control!

23. Excluderea garanțiilor

24. Limitarea responsabilității

25. Forța majoră

26. Cookie-uri

27. Transfer și cesiune

28. Instituție financiară

29. Dispoziții generale

La finalul celor 29 de puncte prezentate, veți găsi două anexe. În ordine, acestea oferă informații cu privire la pariurile sportive, acceptarea pariului direct pe server, streaming-ul live, sau sesiunile cu dealer real, precum și o privire asupra unor termeni speciali de cazino.

Această analiză a parcurs punctele de interes maxim, iar noi v-am oferit o interpretare a acestora, pentru a preveni eventuale nelămuriri, acum puteți juca cu adevărat informați!