Recenzie termeni si conditii NetBet

Pentru ca intelegem cat de importanta este relatia unui jucator cu operatorul online, in cazul de fata cazinoul NetBet, echipa noastra v-a pregatit aceasta analiza a termenilor si conditiilor, pentru o intelegere ampla asupra folosirii produselor si serviciilor NetBet Romania.

Fiind o platforma auditata si premiata, cazinoul opereaza in cadrul licentei dobandite de ONJN pe un termen de 10 ani, intr-un mediu absolut legal.

Versiunea finala a termenilor si conditiilor afisate pe site, intr-un mod absolut transparent, a fost editata si prezentata intr-o forma finala in data de 11 ianuarie 2018.

Aceasta recenzie este insotita de observatiile echipei noastre, pentru o mai buna intelegere a celor 29 de puncte de interes si a celor doua anexe.Pentru orice nelamurire puteti contacta echipa la contact@cazinoonline.com.

Sinteza paginii de termeni si conditii

Va indemnam sa cititi toata pagina de termeni si conditii afisata pe site-ul operatorului, pentru a elimina definitiv si irevocabil orice posibila nelamurire, ce v-ar putea dauna in relatia cu operatorul NetBet.

NetBet este un cazinou reputabil, iar incadrarea juridica a acestuia poate fi confirmata pe site-ul ONJN. Pagina de termeni si conditii imbraca forma unui contract, pe care clientul sau jucatorul il “semneaza“ prin deschiderea unui cont.

Pentru a putea folosi produsele si serviciile NetBet, utilizatorii trebuie sa aiba minimum 18 ani impliniti si sa indeplineasca o serie de criterii de eligibilitate: sa fie cetatean roman si sa faca dovada identitatii, domiciliului si/sau a datelor bancare.

Rostul verificarii acestor date, ce au caracter personal, se datoreaza faptului ca acest operator este puternic implicat in promovarea unui joc responsabil si in combaterea tentativelor de frauda sau spalarii de bani.

Termenii si conditiile aduse la cunostinta jucatorului pun relatia dumneavoastra cu acest cazinou intr-o lumina foarte clara.

1. Scopul termenilor si conditiilor

2. Definitii si Interpretare

3. Acceptarea T&C

4. Crearea unui cont

5. Date personale

6. Licenta de utilizare a serviciilor

7. Verificarea varstei

7.1 Vă rugăm să rețineți că participarea la jocurile de noroc a persoanelor cu vârsta sub 18 ani este o infracțiune. Prin acceptarea acestor termeni, confirmați că aveți o vârstă de cel puțin 18 ani.

Observatie: Identificarea si verificarea varstei are ca scop prevenirea accesului minorilor intr-un cazinou online. In acest scop, este o procedura acceptabila de a se cere dovada cetateniei, cartii de identitate sau a pasaportului si a codului numeric personal.

Aceste verificari trebuie efectuate intr-un interval de 30 de zile de la data deschiderii si inregistrarii unui cont nou. Datele furnizate trebuie sa poate fi citite usor si le puteti incarca prin email, catre departementele de relatii clienti.

Daca acest proces nu poate fi completat, bonusul de bun venit va fi anulat si contul dumneavoastra va fi restrictionat.

8. Declaratii si responsabilitati

9. Jurisdictii interzise

10. Legea aplicabila

11. Tranzactii

12. Depuneri

12.1 În momentul în care un Jucător deschide un cont, NetBet solicită, în general, o depunere minimă de 20 RON, înainte de a putea juca sau paria, dar această sumă poate varia în funcție de metoda de plată aleasă. Toate depunerile ulterioare, se vor supune în general unei sume minime de depunere, iar aceasta variază în funcție de metoda de plată aleasă. Jucătorul poate face o depunere online, în orice moment, instantaneu, utilizând cardul personal de credit / debit, sau alte metode de plată disponibile în secțiunea Casierie. Fondurile vor fi creditate instantaneu în Contul de Jucător.

Observatie: Un alt punct interesant este cel aferent depunerilor. Asa cum este stipulat, un client nou poate depune suma minima admisa de 20 RON, folosind unul din mijloacele de plata acceptate: Card bancar de debit/credit, transfer bancar, portofel electronic sau card preplatit.

Depunerile si platile nu sunt comisionate, operatorul nu va percepe comision pentru platile incasate. In cadrul perioadei de verificare, suma maxima pentru depunere este limitata la 200 EURO sau echivalentul in RON.

Retragerile trebuiesc efectuate folosind acelasi mijloc de plata, spre exemplu: daca ati platit cu un card, banii vi-i puteti retrage folosind acelasi card. Depunerile sunt procesate instantaneu, iar balanta va fi vizibila imediat in contul dumneavoastra de jucator.

13. Retrageri

14. Politica bonusurilor

15. Serviciul de relatii clienti

16. Reclamatii si conflicte

17. Termeni si anulare

18. Modificari ale T&C

19. Compensatii

20. Drepturi de proprietate intelectuala

21. Activitati promotionale

22. Joc responsabil

22.1 NetBet se angajează să ofere o platformă sigură și responsabilă în care jucătorii să poată folosi serviciile. NetBet este pe deplin dedicat în ajutarea jucătorilor care prezintă potențiale semne de comportament de probleme cu jocurile de noroc, și în a ajuta clienții care pot fi expuși unui risc potențial de dependență, să facă față problemelor lor și să obțină consilierea și asistența necesară.

Observatie: Motivul pentru care aceasta platforma a fost indelung premiata se datoreaza nu numai performantei acesteia sau portofoliului de jocuri, ci si atentiei indreptate catre jucatori. Puternic implicat in promovarea unui joc corect si mai ales responsabil, operatorul NetBet pune la dispozitia clientilor multe metode de combatere si prevenire a unui joc periculos, abusiv sau dependent. Organizatii precum “Joc Responsabil“, “Gamble aware“ sau “Responsible Gambling“ va stau la dispozitie atunci cand jocul v-a scapat de sub control!

23. Excluderea garantiilor

24. Limitarea responsabilitatii

25. Forta majora

26. Cookie-uri

27. Transfer si cesiune

28. Institutie financiara

29. Dispozitii generale

La finalul celor 29 de puncte prezentate, veti gasi doua anexe. In ordine, acestea ofera informatii cu privire la pariurile sportive, acceptarea pariului direct pe server, streaming-ul live, sau sesiunile cu dealer real, precum si o privire asupra unor termeni speciali de cazino.

Aceasta analiza a parcurs punctele de interes maxim, iar noi v-am oferit o interpretare a acestora, pentru a preveni eventuale nelamuriri, acum puteti juca cu adevarat informati!