Termeni și Condiții la Maxbet Casino – o privire detaliată asupra termenilor și condițiilor

Înainte să începeți să jucați, indiferent de operatorul pe care l-ați ales, cercetați Termenii și Condițiile cazinoului online actualizate. Nu pariați nici un ban înainte să înțelegeți acești termeni și condiții. Aflați mai multe despre cazinoul online unde veți juca. Cazinourile online legitime ar trebui să ofere informații despre licențele pe care le dețin, unde se află biroul lor administrativ, cine le gestionează, instrucțiuni de joc, metode de plată, servicii pentru clienți etc.

Cu toate acestea, este indicat să adunați informații suplimentare, să navigați pe Internet, să citiți opiniile pe forumuri, să întrebați alți jucători etc. Nu vă grăbiți să dați bani înainte să vă asigurați că operatorul funcționează legal. Dacă aveți mai multe întrebări sau nelămuriri, ne puteți contacta la urmatoarea adresă contact@cazinoonline.com.

Conținutul Acordului de Utilizare

Sfătuim utilizatorii cazinourilor online să acorde o atenție semnificativă licențelor și opiniilor altor pariori pe net. În acest fel, aceștia conștientizează reglementările cazinoului și primesc o garanție de joc corect. Desigur, în spațiul web există o serie de companii problematice care îi pot înșela pe jucătorii și pot gestiona greșit pariurile lor. Puteți avea încredere, că pe site-ul nostru veți găsi cele mai sigure cazinouri de pe piața română, care funcționează în mod legitim și respectă prevederile legale ale instituțiilor statului.

1. Introducere

2. Joc Responsabil

3. Auto-excludere și întreruperea accesului la joc

3.1 Aveți posibilitatea să vă auto-excludeți din a mai plasa Tranzacții de Jocuri de Noroc pe o anumită perioadă de timp (minim 6 luni), prin contactarea departamentului de Servicii Clienți sau prin accesarea paginii online ”Joc Responsabil” din cadrul Website-ului care poate fi găsită în secțiunea “Contul meu”. Prin faptul că formulați o astfel de solicitare prin care doriți să fiți exclus de pe Website și din cadrul Serviciilor pe care le oferim, recunoașteți și acceptați să vă blocăm Contul și să nu mai puteți plasa Tranzacții de Jocuri de Noroc pe perioada aplicabilă, care începe să curgă cât mai curând posibil de la primirea solicitării dvs. (și, în orice caz, nu mai târziu de următoarea dată când încercați să vă logați pe Website). Acțiunea de auto-excludere se va aplica pe toate website-urile operate de noi.

4. În plus față de măsura auto-excluderii, aveți totodată posibilitatea de a solicita întreruperea accesului la jocurile de noroc oferite pe Website, pentru o perioadă prestabilită de maxim 7 zile..

Comentariu: Pe perioada de auto-excludere pe care ați ales-o, nu veți putea plasa pariuri pentru jocuri de noroc și nu veți putea să vă accesați Contul. Toate soldurile o să vă fie înapoiate, inclusiv veniturile generate din pariuri aflate în desfășurare. Dacă doriți să vă reactivați contul după ce perioada de auto-excludere temporară/întrerupere a accesului la joc a expirat, puteți face acest lucru printr-un apel către Serviciul Clienți sau prin e-mail la adresa, aflată pe site-ul cazinoului Maxbet. Reactivarea contului se face în 24 de ore după ce expriă perioada de autoexcludere.

4. Deschiderea și utilizarea contului

5. Depuneri și Retrageri

5.1 Odată ce Contul dumneavoastră a fost deschis, veți putea depune fonduri în Contul dumneavoastră, utilizând oricare dintre metodele de depunere indicate pe Website. În măsura în care, la un anumit moment dat, metodele de depunere nu sunt prezentate pe Website, veți putea realiza depuneri numai prin intermediul modalităților de plată listate de mai jos:

a) prin intermediul unui card de credit valabil, înregistrat pe numele dumneavoastră și care este acceptat de noi;

b) prin intermediul unui card de debit valabil, înregistrat pe numele dumneavoastră și care este acceptat de noi;

c) prin intermediul unei alte modalități de plată acceptată în prealabil de către noi.;”

Comentariu: Depunerile trebuie efectuate numai cu un card de credit sau debit care este înregistrat pe numele dvs., astfel veți avea probleme la retragere, când operatorul o să vă ceară acte suplimentare pentru confirmarea identității. În cazul în care ați făcut o depunere printr-un card care nu este pe numele dvs. nu veți putea retrage câștiguri și acestea o să fie anulate de către operator.

6. Comisioane și refuz de plată

7. Suspendare, închidere și limitarea activității

8. Activitate frauduloasă sau infracțională

8.1 Ne rezervăm dreptul de a suspenda şi/sau închide Contul dumneavoastră și/sau anula o Tranzacție de Jocuri de Noroc în orice moment:

a) în cazul în care considerăm că are loc o activitate frauduloasă;

b) în cazul în care considerăm că abuzați sau încercați să abuzați de orice bonusuri și promoții;

c) dacă vă suspectăm că trișați, conspirați cu alte persoane sau profitați de avantaje inechitabile, inclusiv, dar fără a se limita la folosirea de sisteme tip “boţi/boots” sau orice alt fel de software sau manipulați sau încercați să manipulați Software-ul;

d) dacă descoperim că dețineți mai mult de un cont de joc;

e) dacă vom considera că întreprindeți orice activitate infracțională, inclusiv spălarea de bani;

f) dacă există problema ilegalității cu privire la o jurisdicție în care nu se acceptă activitatea de jocuri de noroc;.”

Comentariu: În timpul jocului nu puteți folosi împreuna mai multe bonusuri. În cazul în care utilizați mai multe conturi cu scopul de a folosi oferta de bun-venit în mod repetat, operatorul va bloca conturile dvs. și vă va anula toate bonusurile, depunerile și câștigurile rezultate în urma utilizării lor. Maxbet vă poate bloca contul și în cazul în care utilizați platforma cazinoului dintr-o jurisdicție în care jocurile de noroc sunt ilegale sau daca nu aveți vârsta minimă admisă de lege, de 18 ani.

9. Utilizarea Web-sitelui – Aspecte cu caracter general

10. Disponibilitatea Web-siteului

11. Software

11.1 Înțelegeți și acceptați că, în cazul anumitor jocuri (spre exemplu cazinou), un generator de numere aleatorii determină rezultatele jocurilor. De asemenea, acceptați în mod expres că dacă există o discrepanță între rezultatul jocului care este afișat dumneavoastră și rezultatul care apare pe server-ul de joc, rezultatul de pe server-ul de joc va prevala. Totodată, acceptați că înregistrările din sistemele noastre vor prevala pentru determinarea condițiilor și a circumstanțelor participării dumneavoastră la activitățile de jocuri de noroc și a rezultatului participării la joc.”

Comentariu: Rezultatul jocurilor de cazinou este determinat de un generator de numere aleatorii. Acest RNG este verificat și controlat de anumite instituții în domeniul gambling-ului care garantează că veți avea un joc corect. Software-ul Maxbet deține toate licențele și certificările necesare pentru a oferi rezultate aleatorii și garantează corectitudinea jocului online.