Cel mai mare jucător NFL

Este un lucru bine știut faptul că pentru a practica acest tip de sport este foarte important să ai și anumite trăsături fizice impozante, nu doar pentru a inspira frica oponenților, dar și pentru a face față eventualelor confruntări fizice. Haideți să vedem care este cel mai mare jucător NFL din lume.

Cel mai mare jucător NFL

Cel mai mare jucător NFL

Top jucători NLF

Suntem de părere că prima parte trebuie neapărat să fie dedicată unui top jucători NFL, indiferent de dimensiunile lor, pentru că există o groază de campioni care merită să fie menționați pentru performanțele lor extraordinare. Haideți să vedem care este acest top jucători NFL și, cel mai important, prin ce s-au remarcat aceștia.

Dacă aveți de gând să pariați în viitorul apropiat pe unii dintre ei la top case de pariuri sportive, jucătorii din acest top cu siguranță promit multe, așadar citiți articolul nostru cu mare atenție și luați notițe. Puteți să aflați mai multe despre ei și pe site-urile oficiale de NFL.

DI Aaron Donald

Aaron Donald este aparent favoritul din ultimii ani ai tuturor fanilor de NFL din lume, acest lucru bazându-se pe ultimele sale prestații la meciuri. Tânărul jucător al echipei Los Angeles Rams a câștigat inima fanilor de nenumărate ori și a rămas în top timp de mai mulți ani la rând. Oare cât timp va mai rămâne în top?

QB Patrick Mahomes

Patrick Mahomes, dacă încă nu ați auzit de el, joacă pentru echipa Kansas City Chefs și pe site-urile dedicate acestui tip de acțiuni, a fost votat pe locul al doilea în topul favoriților, imediat după Aaron Donald. Cu prestații și meciuri realizate impecabil, Mahomes a câștigat cu ușurință al doilea loc din top jucători NFL.

Cei mai înalți jucători NFL

Cei mai înalți jucători NFL

Cei mai înalți jucători NFL

Deși în trecut media de înălțime a omenirii era considerabil mai mică, există în zilele noastre oameni cu adevărat înalți. Noi susținem diferențele dintre oameni care ne fac unici și deosebiți, și ne dorim să îi menționăm și să îi celebrăm pe cei mai înalți jucători NFL, așa că haideți să vedem care sunt aceștia.

Pentru cei cărora nu le place în mod special fotbalul american, există astfel de topuri și pentru top echipe de fotbal românești, pe care le puteți studia. Astfel aveți un avantaj în meciurile care urmează, dacă cumva vă gândiți să faceți pariuri pe jucătorii români sau pentru străinii care joacă pentru echipe românești.

Demar Dotson

Demar Dotson este un gigant pe lângă fanii săi și cei 2m10cm ai săi îl ajută să se remarce în orice aglomerare de oameni. Vestea bună este că dacă trebuie să îl așteptați la aeroport, îl vedeți de departe, exact la fel ca și în timpul meciurilor, unde se remarcă nu doar prin înălțime, dar și prin aptitudinile sale extraordinare.

Alejandro Villanueva

Măsurând tot 2m10cm, la fel ca și Demar Dotson, se remarcă și Alejandro Villanueva. Latinul după care suspină toate fanele sporturilor NFL nu doar că se impune prin înălțimea sa mult superioară mediei de înălțime a epocii noastre, însă se pare că fanele îl consideră extrem de arătos. Oare câte inimi a frânt sportivul în rândul fanelor sale?

Dan Skipper

Deși nu pe primul loc în top cei mai înalți jucători NFL, înălțimea lui Dan Skipper nu poate fi trecută cu vedere. Tânărul jucător cântărește nu mai puțin de 144 de kilograme și înregistrează o înălțime de 210,3 centimetri, ceea ce cu siguranță îl face unul dintre cei mai înalți din echipa sa și din multe alte echipe NFL.

Dacă fotbalul american nu este pe gustul dumneavoastră, puteți vedea aici top echipe de fotbal mondial și vă puteți lua notițe despre cei mai buni jucători mondiali, la fel ca și echipele în cadrul cărora joacă. Interesați-vă bine înainte să faceți pariuri, pentru a fi siguri că faceți alegerea corectă și că pariați pe cine trebuie.

Cei mai grei jucători NFL

Cei mai grei jucători NFL

Cei mai grei jucători NFL

În anumite jocuri olimpice sau pur și simplu sporturi, este important ca greutatea să nu reprezinte un număr foarte mare, pentru a avea agilitate și viteză. Nu este cazul și în NFL, unde, pentru a nu fi dărâmat ușor într-o confruntare, e nevoie de o anumită greutate a masei musculare. Haideți să vedem care sunt cei mai grei jucători NFL.

Trent Brown

Poate că Trent Brown nu este cel mai înalt jucător, măsurând doar 2m01cm, însă cu siguranță este unul dintre cei mai grei, cântărind 172 de kilograme. Pentru o persoană de înălțime medie, această greutate poate părea enormă, însă nu uitați că la înălțimea sa și la rândurile de mușchi dezvoltați, această greutate este normală.

Cântărind 163 de kilograme, Zach Banner se află pe locul al doilea în topul nostru despre cei mai grei jucători NFL, la doar 9 kilograme distanță de Trent Brown. Cu toate că cântărește mai puțin, este cu 6 centimetri mai înalt decât cel mai sus menționat, măsurând puțin peste 2m07cm.

Margus Hunt

Măsurând tot 2m07cm, ca și Zach Banner, Margus Hunt cântărește puțin mai puțin, ultima sa greutate fiind înregistrată la puțin peste 162 de kilograme. Deși poate părea cel mai ușor jucător, nu uitați faptul că greutatea normală a unei persoane de înălțime medie este de aproximativ 80 de kilograme, el cântărind aproximativ dublu.

Concluzii

După cum vedeți, dimensiunile acestor jucători sunt demne de luat în seamă pentru că nu sunt mici deloc. Așadar, dacă aveți posibilități fizice asemănătoare, cine știe, ați putea fi următorul campion NFL, sau poate doar vă rezumați la a paria pe cel mai mare la următorul meci pe care îl vizionați.

Întrebări frecvente despre cel mai mare jucător NFL

Este absolut normal dacă mai aveți încă întrebări despre cel mai mare jucător NFL din lume, având în vedere faptul că lumea, în general, se concentrează pe echipă, nu pe jucători în parte. Pentru acest motiv am pregătit pentru voi un set de întrebări frecvente ale cititorilor noștri și răspunsurile noastre la acestea. Haideți să vedem.

🤔 Cine este pe locul 1 printre favoriții publicului NFL?

Pe locul întâi în top jucători NFL se află Aaron Donald, care s-a făcut remarcat pentru strategiile sale de joc impecabile din cadrul echipei Los Angeles Rams. Dondald cântărește nici mai mult nici mai puțin decât 127 de kilograme și măsoară 1m85cm. Unul dintre cei mai scunzi jucători de NFL este pe locul întâi.

⭐ Care sunt cei mai înalți jucători NFL din acest an?

Topul nostru prezintă trei cei mai înalți jucători de NFL în acest an, aflându-se mai mult sau mai puțin la același nivel de înălțime, cu mici diferențe. Cei trei sunt Demar Dotson cu o înălțime de 2m10, Alejandro Villanueva tot cu o înălțime de 2m10 și Dan Skipper cu o înălțime de 210,3cm. Oare cum se vede lumea de acolo sus?

⚖️ Cine sunt cei mai grei jucători din NFL din acest an?

Am păstrat tradiția și tiparul și am enumerat tot trei cei mai grei jucători NFL, iar aceștia sunt Trent Brown cântărind nu mai puțin de 172 de kilograme, Zach Banner cântărind 163 de kilograme și Margus Hunt care cântărește 162 de kilograme. Am putea spune că cei trei sunt cu adevărat oameni cu greutate, la propriu și la figurat.

Articole Similare