Poker Face film recenzie

Un thriller american de suspans din 2022 regizat de celebrul Russell Crowe pe baza unui scenariu scris împreună cu Stephen Coates. Citește Poker Face film recenzie și află totul despre această peliculă, una care debutează cu o partidă de poker, dar ajunge mult mai departe. Poker Face film

Despre Poker Face film

Poker Face film, o peliculă care completează lista de filme cu poker, a fost făcut printr-o colaborare a mai multor companii: Rebellion Studios, Alceon Entertainment Partners, Arclight Films și Catchlight Studios. Acesta a avut premiera mondială pe 16 octombrie 2022 la Festivalul de Film de la Roma, iar o lună mai târziu a fost lansat în cinematografele din SUA de către Screen Media Films. Poker Face film online Cum era de așteptat, filmul Poker Face este original în limba engleză și are o durată de 1 oră și 35 de minute. Pe teritoriul României, producția semnată de Crowe nu a putut fi urmărită în cinematografe, dar a putut și poate fi urmărită în continuare prin intemediul platformelor Amazon Prime și Apple TV.

În ciuda faptului că a fost lansat la cinematograf doar pentru o perioadă relativ scurtă de timp și într-un număr limitat de țări, dintre care merită menționate SUA, Rusia, Turcia, Polonia sau Noua Zeelandă (țara natală a lui Crowe), Poker Face film a obținut câștiguri la box office de peste 2,5 milioane de dolari.

Distribuția filmului

Recenzia filmului Poker Face nu ar fi completă fără distribuția peliculei. Astfel, în rolurile principale, regizorul Russell Crowe este acompaniat de Elsa Pataky și Liam Hemsworth. În timp ce în rolurile secundare, dar cu minute bune pe ecran, apar Jacqueline McKenzie, Matt Nable, RZA, K Callan, Lynn Gilmartin, Daniel MacPherson, Dan Matteucci, Benedict Hardie și Molly Grace.

Dintre aceștia, fără îndoială, chiar interpretul personajului principal și totodată regizorul filmului Poker Face, Russell Crowe, este cel mai bine cotat. Cu roluri în filme celebre, precum Gladiator, The Insider, State of Play, Robin Hood, The Mummy sau Man of Steel, nou zeelandezul nu are nevoie de foarte multe prezentări.

Trailer Poker Face film online

Chiar dacă mâinile nu sunt descrise în detaliu și nu se prezintă foarte mult din partidele propriu-zise, pokerul, indiferent că vorbim de poker cu 5 cărți sau de Texas Hold’em, este prezent pe tot parcursul Poker Face film online. De fapt, toată acțiunea începe de la o partidă amicală între prieteni.

Sinopsisul filmului Poker Face

În această parte din Poker Face film recenzie, o să fac un scurt rezumat al filmului, fără să ofer prea multe informații despre final, în așa fel încât anumite întâmplări să rămână încă un mister, în cazul în care te decizi să acorzi o șansă acestui titlu.

Așadar, Poker Face film este amplasat într-o lume a pokerului cu mize mari, în care Russell Crowe îl interpretează pe miliardarul din tehnologie pasionat de jocuri de noroc Jake Foley. Acesta află o vestă cutremurătoare, care îi va afecta viața, așa că se hotărăște să își regleze conturile cu cei mai buni prieteni ai săi și, sub pretextul unei partide de poker la conacul său din Miami, să le facă tuturor dreptate.

Filmul Poker Face

Aceștia, care la rândul lor se confruntă cu diverse probleme existențiale, au ocazia să câștige sume enorme de bani. Totuși, pe parcursul serii, prietenii descoperă care este cu adevărat miza jocului. Deodată, Poker Face film online, merge complet în altă direcție, iar Jake trebuie să își schimbe în totalitate planul elaborat.

Întorsătura de situație are loc când conacul său, plin de opere de arte extrem de valoroase, este accesat de un criminal periculos și oamenii săi, de fapt niște cunoștințe mai vechi ale miliardarului. Aflați într-un moment critic, protagoniștii sunt forțați să ia o serie de decizii foarte importante, care pot avea repercusiuni serioase .

Concluzii despre filmul Poker Face

Deși începe promițător, filmul Poker Face nu este un thriller plin de acțiune ca filmul Focus, nici tipul acela de peliculă care te lasă cu gură căscată la final sau îți face poftă de o partidă de poker online. Nu vreau să închei Poker Face film recenzie într-o notă negativă, însă nici nu pot să laud foarte mult un film întortocheat, care schimbă într-un mod ciudat firul narativ.

Întrebări frecvente despre Poker Face film

În acestă secțiune vei găsi răspunsul la cele mai interesante întrebări puse de utilizatori legate de Poker Face film, respectiv tema și de distribuția acestuia. Așadar, citește răspunsurile și dă click pe linkuri ca să îți satisfaci și ultimele curiozități legate de acest subiect.

1️⃣ Unde pot vedea Poker Face film în România ?

Pelicula a a avut premiera mondială pe 16 octombrie 2022 la Festivalul de Film de la Roma, iar o lună mai târziu a fost lansat în cinematografele americane. Citește mai multe despre Poker Face film și află care sunt platformele prin intermediul cărora îl poți viziona acum pe teritoriul României.

2️⃣ Care este distribuția filmului Poker Face?

Cum era de așteptat, având în vedere că este regizat de Russell Crowe, distribuția filmului Poker Face include câteva nume cunoscute pasionaților de film. De altfel, Crowe, un actor celebru, cu multe filme de succes la activ, este și cel care interpretează rolul principal.

3️⃣ Unde pot să văd trailerul Poker Face film online?

Ai ajuns unde trebuie, trailerul Poker Face online este disponibil chiar în cadrul acestui articol. Citește integral Poker Face film recenzie și află toate informațiile esențiale legat de această peliculă, respectiv motivele pentru care această nu a fost foarte bine văzută de pasionații și criticii de film.

4️⃣ Care este sinopsisul Poker Face film?

Am făcut un scurt rezumat al filmului Poker Face. Acesta nu include finalul filmului. Așadar, poți să îl citești liniștit și după să te decizi dacă plotul filmului este pe placul tău și dacă pelicula este ceea ce te așteptai din punct de vedere al acțiunii.

5️⃣ Merită văzut Poker Face film?

La finalul Poker Face film recenzie, am formulat o scurtă concluzie. Poți să te decizi în funcție de ea, dar mai bine citești articolul integral și te decizi singur dacă acest film produs de Russell Crowe merită sau nu văzut.

Articole Similare