Cele mai bune jocuri cu mașini video

În această recenzie vom vorbi despre cele mai bune jocuri cu mașini video pentru PC din toate timpurile. Pune-te la încercare pe cele mai bune circuite din lume și cu cele mai rapide mașini. Vezi mai jos, lista noastră cu cele mai bune jocuri video pentru vitezomani:

Indiferent de vârstă pe care o ai doar când concurezi cu cei mai buni îți poți demonstra abilitățile de șofer, dar în siguranță deplină și mult mai ieftin. Așadar, aruncă o privire peste aceste titluri de jocuri video cu mașini care au reușit să confirme de-a lungul timpului.

Jocuri cu mașini video Dirt 4

Dirt 4

Jocuri video cu mașini – Dirt 4

Dirt este o franciză de jocuri video cu mașini care este creată pentru a arăta abilitățile jucătorului într-un mediu mai ostil. În acest joc vei concura cu mașini de raliu și vei fi uimit de calitățile grafice. Dirt 4 are o comunitate online puternică, formată din cei mai aprinși fani.

Comunitatea lansează în mod constant noi provocări și trofee la care poți participa. Aceasta seamănă foarte mult cu forumurile pe internet în care românii discută pe diferite teme, precum jocuri inovative, programe noi de software, evenimente interesante în România sau cum să găsești cele mai bune jocuri de păcănele.

Jocuri cu mașini video NFS

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Jocuri video cu mașini de poliție – Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Regele jocurilor arcade nu poate lipsi din lista noastră cu cele mai bune jocuri video cu mașini și anume Need for Speed este, fără îndoială, una dintre cele mai importante creații în domeniu. Acest joc video incorporează toată povestea care edițiile precedente ne-au transmis-o încă de acum 20 de ani.

Acest joc are o grafica remarcabilă, combinată cu un ecran de joc sofisticat, face o plăcere să te urci la volanul mașinii tale preferate. Acesta este unul dintre aceste jocuri video cu mașini de poliție cu urmăriri spectaculoase pe drumuri lungi, pe o hartă foarte mare cu trasee interesante.

Jocuri cu mașini video Forza Horizon

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 este un joc care nu are nevoie să fie prezentat, deoarece este extrem de popular printre jucătorii. Forza Horizon 4 are un sistem de progresie îmbunătățit cu un accent puternic pe aspectele sociale și funcțiile interactive. Acesta este cel mai bun joc Horizon creat de până acum.

O caracteristică nouă la jocuri cu mașini video impusă de Horizon 4 sunt schimbările de anotimp. Aceste schimbă harta pentru a reprezenta în mod corespunzător anotimpul respectiv, cum ar fi iarnă cu ninsoare sau frunzele îngălbenite de toamnă. Fiecare săptămână este un sezon și există evenimente speciale, exclusiv create pentru sezonul respectiv.

Pe lângă stimulentele de la evenimentele sezoniere, Forza Horizon 4 oferă mai multe modalități de a menține jucătorii implicați. Au fost introduse provocări, precum cascadorii finale, care aduc puncte Forzathon. La fel cum este și la păcănele online populare în România, puteți participa la provocări săptămânale distractive pentru recompense adiționale.

Jocuri cu mașini video iRacing

iRacing

iRacing

Unul dintre cele mai bune jocuri video cu mașini, axat pe cursele online este iRacing. Jocul are un control incredibil, cu nivel ridicat de realism care le permite celor mai mari pasionațide curse să se bucure de o conducere provocatoare și la limită. Este vital să aveți volanul bun.

Fără îndoială, cea mai interesantă și neobișnuită caracteristică a acestui joc simulator este includerea unui permis de curse, care analizează nivelul de conducere al jucătorului și comportamentul lui pe pistă pentru a îi găsi adversari potriviți cu care să concureze. iRacing oferă gamă mare de mașini și multe piste pentru curse.

Jocuri video cu mașini rfactor

RFactor 2

Joc video cu mașini RFactor2

Nu putem vorbi despre jocuri cu mașini video și să nu includem RFactor 2 la categoria de simulatoare realiste. Jocul este creat pentru cei care doresc să încerce experiența care seamănă cel mai mult cu alergarea pe un circuit real. Dezvoltatorii au acordat atenție fizicii și realismului transmis de volan.

Alte puncte forte, în afară de realismul, sunt parametrii de configurare din setările mașinii noastre. Nu lipsesc nici schimbările sezoniere, care schimbă complet controlul asupra vehiculelor noastre, obligându-ne să reconfiguram toate setările. Varianta online nu este departe, deoarece comunitatea este imensă și este distractiv să te îmbunătățești în fiecare zi.

Jocuri cu mașini Burnout

Burnout Paradise Remastered

Burnout Paradise Remastered

Un alt joc arcade care nu poate lipsi din lista cu jocuri video cu mașini de poliție este Burnout Paradise Remastered. Cea mai recentă ediție arată îmbunătățiri grafice interesante, cu o secțiune vizuală foarte atractivă, însă își păstrează gameplay-ul unic și rafinat. Prăbușirea mașinii nu a fost niciodată atât de distractivă.

Acest titlul din lista de jocuri cu mașini video are comenzi foarte simple, ca la păcănele care plătesc bine în care trebuie doar să ne facem griji să terminăm pe primul loc. Coloana sonoră însoțește ritmul jocului și ne inspiră la mai multă viteză. Jocul este plin de misiuni de îndeplinit și multe secrete.

Concluzii – ai de unde alege

Acest tip de jocuri sunt extrem de căutate și apreciate de jucătorii. În continuare apar jocuri video cu mașini, însă pentru a ajunge la popularitatea celor prezentate aici este nevoie de timp și multă imaginație. Jocurile video cu mașini, deseori, sunt inspirate din filme și promovate de celebritățile industriei cinematografice.

Întrebări și răspunsuri despre jocuri cu mașini video

La final, am adăugat aici și rubrica noastră preferată cu cele mai frecvente întrebări despre jocuri cu mașini video. Am selectat aici întrebările pe care le-am primit de la cititorii noștri și am oferit răspunsuri clare. Citiți în continuare pentru că va fi interesant și util pentru voi!

1️⃣ Unde pot discuta cu fanii jocului Dirt 4?

Dirt 4 este un joc, lansat de ceva vreme care a reușit să-și creeze mulți fani. Dezvoltatorii îl îmbunătățesc continuu și, în timp, Dirt 4 a reușit șa-și creeze o comunitate online de fani foarte mare. Acolo se discută cele mai noi caracteristici și se organizează provocări suplimentare.

2️⃣ Care este cel mai bun joc din seria Need for Speed?

De când a apărut primul joc Need for Speed, dezvoltatorii și-au dat seamă de potențialul pe care îl are. Au apărut mai multe jocuri video cu mașini de poliție, însă cel mai bun s-a dovedit de a fi Need for Speed: Hot Pursuit Remastered. Jocul excelează cu o grafică inovativă și multe caracteristici interesante.

3️⃣ Ce caracteristici are jocul cu mașini Forza Horizon 4?

Dacă ați mai jucat Forza Horizon, cu siguranță cunoașteți caracteristicile jocului. Cea mai nouă versiune Forza Horizon 4, oferă însă o îmbunătățire mare a gameplay-ului și, în plus, dezvoltatorii au adăugat opțiunea de schimbarea anotimpului. Deci, veți conduce în condiții periculoase de iarnă sau în momente ploioase de toamnă.

4️⃣ Ce jocuri cu mașini video sunt axate pe curse online?

Este foarte incitant să conduceți mașini puternice și să concurați, însă nu toți ne permitem să o facem în realitate. Însă, o variantă mai bună ar fi să alegeți jocul iRacing online, care este creat exact pentru fanii de jocuri cu mașini video și viteze mari.

5️⃣ Care este cel mai simplu joc din lista de jocuri video cu mașini?

Nu toți avem accesorii performante pentru jocuri video cu mașini, precum pedale și cel mai nou model de volan. Însă, dacă doriți să scoateți în evidență campionul din voi, fără să vă complicați cu misiuni grele și secrete de descoperit, cel mai bine este să alegeți jocul Burnout Paradise Remastered.

Articole Similare