Jocuri de noroc cu pinball – istoria și variații

Originea variantelor de jocuri de noroc cu Pinball se intersectează cu istoria multor alte jocuri. Jocurile cu care oamenii se distrau în aer au evoluat în cele din urmă într-o varietate de jocuri, precum biliard la sol, crochet, golf și Pall Mall. Tot această evoluție a dus la transformarea jocurilor în aer liber în jocuri de masă. Variațiile de masă ale acestor jocuri au devenit strămoșii pinball-ului de azi.

Istoria jocurilor de noroc pinball

Istoria jocurilor de noroc pinball

Pariuri la jocuri cu pinball – Era digitală

Anul 1980 a adus multe schimbări tehnologice și nu numai. Multe dintre companiile celebre de atunci, precum Bly și Williams, pe care le cunoaștem din cele mai bune păcănele online, au fuzionat, iar prăbușirea pieței jocurilor video din 1983 i-a forțat pe dezvoltatori să se reorienteze. S-au concentrat pe vânzarea de jocuri de noroc cu Pinball.

Jocurile lor au devenit din ce în ce mai complexe și mai sofisticate, folosind sisteme de calcul din ce în ce mai complicate pentru a urmări tehnologic sloturile și jocurile video. Așa cum puteți vedea la top cazinouri online licențiate, jocurile au început să arate mai atractiv, cu efecte suplimentare de sunet și lumină, iar acest lucru a dus la creșterea interesului jucătorilor pentru pariuri la jocuri cu pinball.

Interesul a crescut și putea concura cu ușurință cu jocurile video și de cazinou ale vremii. Începutul anului 1990 a adus un alt impuls puternic jocurilor de pinball. În mijlocul anilor 1990, simulările video de Pinball au devenit suficient de cunoscute și au atras atenția fanilor. Existau câteva versiuni video de Pinball – Epic, Full Tilt și Pro. Aceste variante existau independent de cele terestre.

Pinball devine un joc de noroc cunoscut

la fel ca și alte video jocuri care oamenii joacă poker la cele mai bune site-uri jocuri electronice și aparatele de Pinball sunt folosite la pariuri la jocuri cu pinball. Unele aparate de Pinball au o grilă în zona de punctaj cu spații corespunzătoare golurilor. Se puteau câștiga jocuri gratuite, dacă jucătorul nimerește într-un spațiu câștigător. Altă companie producător a eliminat jocurile gratuite și le-a înlocuit cu mingi suplimentare.

O variantă mai largă

O variantă mai largă pinball

Pinballul deseori a fost folosit și la anumite cazinouri pe bani reali. Au existat multe discuții, dacă Pinball este un joc al norocului sau un joc al îndemânării. În concluzie jocul Pinball a fost considerat un joc al șansei, deoarece nu implică cine știe ce abilități sau strategii de joc, în comparație cu alte jocuri de cazinou, precum ruletă sau cele mai bune jocuri de blackjack.

Ce este Pachinko joc?

Ce este Pachinko – rudă apropiată Pinball, foarte popular în japonia? Deși au o origine comună, aceste două jocuri se deosebesc destul de mult. Dacă vă întrebați ce este Pachinko și cum se joacă rețineți că pachinko implică tragerea în mod repetat a multor bile mici într-un câmp aproape vertical, în timp ce Pinballul folosește un număr mai mic de bile aflate în joc pe un câmp aproape orizontal.

Un aparat de Pachinko seamănă cu un aparat vertical de Pinball. Un Pachinko aparat folosește bile mai mici, de 11 mm în diametru, realizate din oțel. Aceste bile sunt închiriate de la proprietar. Mingile de Pachinko nu sunt numai un obiect activ din joc ci sunt pariuri la jocuri cu pinball și premii. Jucătorul introduce una sau câteva bile în aparatul de joc și apoi activează un mâner, atașat de un ciocan din interiorul mașinii.

În acest mod mingea este lansată într-o cale metalică. Calea duce mingea în jurul terenului de joc. După ce viteza mingei scade, aceasta cade în terenul de joc. În acest moment jucătorul speră că mingea va cădea într-un spațiu cu premii. O minge prinsă, declanșează o plată, prin care mai multe bile sunt aruncate într-o tavă.

Pachinko este un joc profitabil?

În Japonia jocurile de noroc sunt interzise. Totuși, sălile de jocuri Pachinko au găsit o modalitate să funcționeze legal. Sunt aparatele Pachinko profitabile pentru jucătorii? Răspunsul este Da, însă momentan premiile pe care le oferă nu sunt în bani ci în bile. Totuși, companiile mari văd un viitor în acest domeniu.

Joc tip Pachinko

Joc tip Pachinko

Tocmai pentru că sunt aparatele Pachinko profitabile companiile mari au început să cerceteze piața și să-i contacteze pe cei mai mari producători de aparate Pachinko. Probabil că, în viitorul apropiat, legislația din Japonia se va schimba și jocurile de noroc o să fie legalizate în mai multe regiuni ale statului. Până atunci, fanii vor continua să joace pentru bile.

Concluzii despre jocuri de noroc cu Pinball

Jocuri de noroc cu Pinball nu pot fi găsite des la cazinourile online, însă datorită interesului tot mai mare, în curând, companiile de software care dezvolta jocuri de cazinou o să le introducă și pe site-urile cazinourilor. Pinballul nu este un joc care necesită cunoștințe aprofundate, așa că repede poate fi învățat ceea ce îl va apropia mai mult de categoria sloturilor decât jocurilor de cărți și de masă.

Întrebări și Răspunsuri despre jocuri de noroc cu Pinball

Pentru a satisface curiozitatea cititorilor noștri, continuăm recenzia noastră despre jocuri de noroc cu Pinball cu o secțiune specială, dedicată celor mai frecvente și interesante întrebări. La fiecare întrebare am adăugat și un răspuns scurt, iar pentru mai multe detalii, puteți urmări link-urile respective. Citiți în continuare!

1️⃣ Cum Pinballul a intrat în era digitală?

Fiecare criza îi face pe toate companiile să caute modalități de a o depăși. Criza în jocurile video din anul 1890 a avut același efect. Companiile, mari producătoare de video jocuri au suferit enorm, dar asta nu i-a îmoiedicat să caute alte modalități. Au găsit variantă de scăpare în transformarea unui joc iubit – Pinball – într-o variantă digitală.

2️⃣ Este Pinball un joc de noroc?

La început, Pinball nu a fost creat ca un joc de noroc. Totuși, unele companii producătoare de aparate de Pinball au făcut anumite modificări care puteau clasifica jocul de Pinball ca fiind un joc de noroc. Acestea au adăugat buzunare speciale, în care, dacă mingea nimerește, jucătorul poate obține încă un joc gratuit sau mai multe bile.

3️⃣ Ce este jocul de Pachinko?

Jocul de Pachinko este un joc asemănător cu jocul de Pinball, de fapt provine de la acest joc. Pachinko este foarte popular în Japonia, unde jocurile de noroc sunt interzise. Pachinko se joacă cu o bilă de dimensiuni mai mici iar masa de joc este înclinată.

4️⃣ Pachinko este un joc profitabil?

Momentan, Pachinko nu este permis să se joace pe bani reali. Recompensele pe care le oferă sunt în bile. Bila este atât instrumentul jocului cât și premiul de la joc. Acesta este considerat un joc profitabil, mulți japonezi îl joacă zilnic. Probabil că, după ce se legalizează jocurile de noroc în Japonia, vom putea încerca și Pachinko pe bani reali.

Articole Similare