Top 5 site-uri cu Lucky Six

Încearcă jocul de bingo virtual Lucky Six. Este cel mai răspândit titlu de bingo virtual din cazinourile românești. Ce are în plus față de varianta live? Multiplicatori, mai multe pariuri și, la unele variații, este adăugat și un Jackpot atractiv. Alege unul din top 5 site-uri cu Lucky Six și distrează-te.

de Ionuț Alexandru 29 Aprilie 2024
Top 5 site-uri cu Lucky Six din România
1 5,00/5 Pachet bonus 7.000 RON + 700 rotiri gratuite
Peste 3.000 de jocuri de noroc Câștiguri listate pe site Aplicație mobilă de top
Joacă acum! Raport la testare
2 4,95/5 Pachet bonus 1.200 RON + 300 rotiri gratuite
Platformă cu popularitate Furnizori de talie mondială Retrageri rapide
Joacă acum! Raport la testare
3 4,90/5 Până la 900 rotiri + 300 rotiri gratuite
Rată de plată bună Condiții bune de rulaj Aplicație mobilă optimizată
Joacă acum! Raport la testare
4 4,85/5 Până la 2.500 Rotiri gratuite
Multe jocuri noi Operator cu pariuri sportive Varietate jocuri cu dealer live
Joacă acum! Raport la testare
5 4,80/5 100% până la 4.000 RON
Cazinou cu Virtuale Mulți furnizori de software Metode de plată populare
Joacă acum! Raport la testare

Cazinourile recomandate de noi sunt cazinouri online 100% sigure, licențiate și reglementate de ONJN. Jocul îl găsești la secțiunea Virtuale, uneori are loc special pe bara de meniu, iar în unele cazuri l-am găsit și printre titlurile de sloturi. Titlul a acumulat popularitate datorită tipurilor de pariu multe la număr și generoase. Ca să joci trebuie să ai un cont de client și o depunere minimă.

Dacă ești curios în legătură cu jocul, avem informații complete despre ce este și cum funcționează Lucky Six online. Îți indicăm și locul perfect în care poți încerca jocul în variantă demo. Dacă deja ai mai jucat, extindem subiectul și enumerăm tipurile de pariuri disponibile, dar vorbim puțin și despre variațiile personalizate cu bonusuri tip Jackpot.

Ce este Lucky Six online?

Jocul de bingo a evoluat după ce producătorul NSoft a dezvoltat acest produs fenomenal, care a atras imediat atenția cazinourilor online, iar după ce a fost introdus în ofertă, jucătorii l-au apreciat imediat. În țara noastră există deja un număr mare de site-uri cu Lucky Six, menționate toate în acest articol dedicat jocului de bingo revoluționar.

  • Caracteristici de bază ale jocului
  • Joc certificat RNG cu sistem aleator
  • singură rundă generează 35 de numere, la întâmplare, din 48 posibile
  • Sunt 8 culori diferite cu câte 6 numere aferente
  • Se extrag 6 numere din 48 posibile

Este vorba, pe scurt, de un joc de bingo online, disponibil pe toate canalele web, mobil, inclusiv retail și terminale. Jocul este disponibil în permanență online, poți juca la orice oră, oriunde. Ca să joci trebuie să alegi 6 numere din 48 de bile, apoi să aștepți extragerea numerelor câștigătoare Lucky Six.

Acesta este pariul de bază, și poți să-ți încerci norocul de până la 12 ori pe oră. Ai o extragere live la fiecare cinci minute. Dincolo de divertisment, Lucky Six online este un joc cu RTP certificat de 95%, iar nivelul de risc poate varia, pentru poți miza pe pariuri mai sigure sau cu multiplicator de câștig mai mare.

Tehnologia de generare

Lucky Six este recunoscut ca unul dintre cele mai bune jocuri de bingo, cu un generator de profit de încredere. Lucky Six impresionează cu designului său superior și caracteristicilor dinamice. Producătorul l-a îmbunătățit cu o redefinire a tehnologiei UI/UX și efecte sonore captivante. Acest software profesional de bingo generează milioane de bilete zilnice.

Tehnologia backend este solidă, software-ul profesional a fost testat pe perioadă lungă, generând profituri impresionante. Software-ul este echipat chiar și pentru a funcționa la o viteză scăzută de internet sau conexiuni slabe. Datorită tehnologiei de transmisie prin satelit, jocul ajunge la jucătorii de pretutindeni fără investiții suplimentare.

Lucky Six varianta demo

Dacă nu ai mai jucat până acum te sfătuim să încerci câteva runde demo. Ai mai jos recomandarea noastră pentru jocul gratuit, fără depunere. Bineînțeles, poți încerca doar câteva ture jocul, nu poți juca la infinit Lucky Six demo. În oferta MaxBet Casino găsești jocul după un search folosind lupa de căutare.

Demo Lucky Six
  • Variantă demo la Lucky Six
  • Disponibil pe mobil sau laptop
Pachet bonus 350 RON + 700 rotiri gratuite
Termeni & Condiții se aplică 18+, doar pentru jucătorii noi; 4 depuneri – 50 RON, 50 RON, 100 RON, 100 RON; coduri bonus – RUSH1, RUSH2, RUSH3, RUSH4; bonusuri 150 + 150 + 200 + 200 rotiri gratuite la SUGAR RUSH. Cerințe de rulaj de 30x câștiguri (max. 1.00 RON), în 7 zile. Plus 350 rotiri gratuite la Shining Crown pentru validarea contului; cod bonus K_COROANE350. Cerințe de rulaj de 40x câștiguri, în 7 zile. Miză max. pentru jocuri este de 25 RON.

Fereastra de joc demo se deschide explicând regulile și tipurile de pariu principale. Spre deosebire de jocul de slot demo, unde practic poți să apeși butonul de rotire, aici practic ai un exemplu video, care exemplifică extragerea. Se explică multiplicatorii pe fiecare tip de pariu. Poți vedea cum și cât se poate juca și pe ce poți paria. Mai jos ai varianta demo a jocului.

Vezi cum se joacă Lucky Six

Spre deosebire de variantele demo ale jocurilor de sloturi, acesta fiind un joc pe bani reali, nu vei putea să joci gratis. Poți să vezi o simulare video a jocului de cazinou. Este realizată astfel încât să înțelegi care sunt pașii de urmat pentru a paria online pe bani reali.

Cum se joacă Lucky Six

Exact așa cum se desfășoară un joc de bingo clasic, la Lucky Six online intri pe joc, după ce te-ai logat, fixezi miza, faci o alegere de minim 6 numere sau optezi pentru numere preselectate. În acest joc, la fiecare 3 minute și jumătate ai șansa unui câștig de 10.000 de ori mai mare decât miza.

Cum se joacă Lucky Six
  1. Fă-ți cont pe cazinoul preferat
  2. Selectează Lucky Six din meniu
  3. Setează-ți limitele pentru pariu
  4. Alege cele 6 numere sau mergi pe selecția automată
  5. Adaugă numerele pe bilet
  6. Poți păstra aceleași numere până la 10 extrageri, în avans
  7. Verificare bilet Lucky Six

Se extrag 35 de numere câștigătoare Lucky Six din totalul de 48. Uită-te bine și dacă cele 6 alese de tine sunt printre ele, și ai încasat câștigul. Cu cât vine mai repede ultimul număr din seria ta, cu atât e mai mare câștigul. Vei vedea mai jos, oricare dintre Lucky Six rezultate poate aduce un câștig minim.

Tipuri de pariuri

Principalul tip de pariu este de 6/35 numere. Dacă cele 6 numere alese de jucător se numără printre cele 35 generate aleatoriu, ai câștigat. Se mai poate paria pe culoarea bilei extrase, sunt în total 8 culori în joc. Ai pariul pe numerele pare sau impare, asemănător cu cel de la ruletă online. Se poate paria pe suma pre-numerelor sau pe culoarea primei bile.

  • Tipuri de pariuri la Lucky Six:
  • Pariul principal 6/35 – se aleg 6 numere diferite din totalul 48.
  • Pariu pe culoare – se selectează o culoare, care reprezintă 6 numere.
  • Pre-numere impare/pare – poți prezice dacă vor fi mai multe numere pare sau impare printre primele cinci extrase.
  • Primul număr impar/par – poți ghici dacă primul număr extras va fi par sau impar.
  • Suma prenumerelor (-122,5+) – poți prezice dacă suma primelor cinci numere extrase va fi mai mare sau mai mică decât 122,5.
  • Primul număr (-24,5+) – poți miza dacă primul număr generat va fi mai mare sau mai mic decât 24,5.
  • Culoare prima minge – poți paria pe culoarea primei mingi extrase.
  • Numărul pre-mingi – alege un număr și apoi încearcă să ghicească dacă acesta va fi printre primele cinci numere generate.

Există și funcții speciale, cu pariuri de sistem, unde poți alege mai mult de 6 numere – 7, 8, 9 sau 10. Pe baza acestora, se formează sisteme predefinite, adică 6/7, 6/8, 6/9, 6/10. Există unele variații și un simbol bonus, unde se poate prinde unul sau două simboluri. Poți paria în avans până la 10 runde consecutive pe un bilet de pariuri. Se pot plasa și pariuri pe mai multe tipuri de piață într-un singur bilet de pariuri.

Cum să câștigi la Lucky Six?

Șansele de câștig la Lucky Six sunt destul de mari. Ai peste 400 de extrageri pe zi, deci peste 400 șanse de câștig. Se extrag 35 de numere din 48, iar tu pariezi pe 6 dintre ele. Miza minimă de pariere la cazinourile recomandate de noi este de 2 RON miza minimă. Câștigul maxim este de 10.000x miza, iar restul câștigurilor sunt prezentate mai jos.

Număr de bile Multiplicator Numere de bile Multiplicator Numere de bine Multiplicator
6 10.000x 16 60x 26 10x
7 7.500x 17 50x 27 9x
8 5.000x 18 45x 28 8x
9 2.500x 19 40x 29 7x
10 1.000x 20 35x 30 6x
11 500x 21 30x 31 5x
12 300x 22 25x 32 4x
13 200x 23 20x 33 3x
14 100x 24 16x 34 2x
15 80x 25 13x 35 1x

În tabel vezi cum și cât câștigi, în funcție de cât de rapid apar numerele câștigătoare Lucky Six pe biletul tău. Dacă nimerești cele 6 numere din prima extragere, ai 10.000x miza, dar dacă completezi biletul după a douăzeci și una extragere, atunci ai câștig doar 30x miza. Cu cât iese mai repede ultimul număr care-ți completează seria de pe biletul de pariere, cu atât câștigi mai mult pentru că multiplici miza cu un număr mai mare.

În concluzie, cele mai bune funcții Lucky Six

În concluzie, slot Lucky Six este un joc de bingo cu multiplicatori, realizat pe un sistem RNG , care merită pe deplin încercat. Se joacă simplu, exact așa cum se joacă și un joc de bingo clasic, dar are bonusuri și caracteristici diferite. Dacă alegi să încerci acest joc, neapărat alege un cazinou legitim, unde șansele de câștig sunt protejate, iar rezultatele Lucky Six sunt veridice.

Întrebări frecvente despre slot Lucky Six

Răspundem la o serie de întrebări atent selectate despre slot Lucky Six. Aici poți afla informații esențiale despre jocul cu popularitate în creștere și cele mai bune site-uri la care poți să joci pe bani reali acest titlu. Detaliile pe larg le găsești în articolul de blog.

1️⃣ Unde pot juca Lucky Six?

Jocul Lucky Six este disponibil la mai multe cazinouri online de top licențiate și reglementate în România. Am întocmit o listă cu top 5 site-uri cu Lucky Six din care poțisă îl alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine.

2️⃣ Cum se joacă Lucky Six?

Dacă încă nu știi cum se joacă acest joc de bingo, încearcă Lucky Six demo. Dacă și așați se pare că mai ai întrebări, am și realizat o schemă care cuprinde câțiva pași simpli. Modul de joc este simplusimilar cu jocul clasic dar cu caracteristici mult mai bune și șanse de câștig foarte bune.

3️⃣ Cum să câștigi la Lucky Six?

Nu există o strategie despre cum să câștigi la Lucky Six. Avem în schimb pentru tine seriade câștiguri pe care le poți încasa la afișarea rezultatelor Lucky Six. Alege acest joc cu multiplicatori care a cucerit piața virtualelor.

Articole Similare