Winmasters Casino – prezentarea termenilor și condițiilor

În următoarele câteva rânduri o să citiți cele mai importante informații legate de legislația cazinoului Winmasters. Vă vom explica de ce este foarte important să folosiți datele dumneavoastră reale și ce trebuie să faceți ca să beneficiați pe deplin de bonusurile și ofertele cazinoului. În același timp o să vă dăm câteva informații despre obligațiile cazinoului și cum operatorul proteajaza informațiile personale ale jucătorilor. Versiunea acordului de utilizare folosită a fost cea actualizată în 2017. Pentru posibile întrebări și nelămuriri va stăm la dispoziție la următoare adresă contact@cazinoonline.com.

Detalii importante

Aceste informații sunt foarte importante, dar necesită foarte mult timp și răbdare ca să le citiți și întelegeți. Aici o să găsiți cele mai importante clauze, ordonate după număr și câteva explicații la cele mai frecvente întrebări. Continuați să citiți și despre oferta Winmasters, ca să intrați în joc informat și în siguranță.

1. Introducere generală și definiții

2. Reguli de cont

2.1 Numele complet, e-mail-ul, adresa de domiciliu și numărul de telefon trebuie să fie reale și verificabile. În cazul în care Compania ia la cunoștință faptul că un utilizator a furnizat informații false, Compania nu va inregistra acea persoană și, în cazul în care aceasta s-a înregistrat deja, Compania va anula înregistrarea persoanei ca utilizator al serviciilor Companiei. În cazul în care Compania ia la cunoștință faptul că un utilizator are deschise mai mult de un cont, Compania va proceda imediat la închidere de conturi.

Comentariu: Când luați decizia să vă înregistrați ca jucător la Winmasters trebuie s-o faceți cu datele dumneavoastră reale. Completați formularul de înregistrare cu mare atenție, deoarece cazinoul nu permite modificarea informațiilor din cont, după ce înregistrarea este finalizată. Completarea corectă este foarte importanta în momentul retragerii. Dacă datele dumneavoastră personale și financiare nu corespund cu cele completate în formularul de înregistrare, cererea de retragere nu va fi procesata și suma provenită din câștiguri va fi anulată, iar contul dumneavoastră blocat.

3. Depuneri și retrageri

3.1 Toate câștigurile vor fi creditate imediat în contul Clientului la Winmasters. Retragerile din contul Winmasters, în proporția sumei inițial depuse, sunt realizate folosind aceeași metodă de plată care a fost utilizată pentru depunerea inițială.

Comentariu: Dacă o depunere a fost facută cu un card de credit, cel puțin o parte din câștiguri, egală cu suma initial depusă, va fi retrasă în același card de credit. Suma câștigată, ramasă în cont poate fi retrasă, folosind orice alta metodă de plată.

4. Joc responsabil

4.1 În cazul în care optați pentru auto-excludere permanentă în modul descris mai sus, atunci nu veți avea posibilitatea să anulați această decizie pentru un interval de timp de cel puțin 6 luni, după care veți avea posibilitatea să trimiteți un e-mail la aceeași adresă de e-mail, solicitând permisiunea de a avea acces la jocurile pe care le oferim și de a reactiva contul dumneavoastră Winmasters.

Comentariu: Cazinoul are grijă de jucătorii săi prin programul lor de “Joc responsabil.” În cazul în care ați observat că ați devenit dependent de jocurile de noroc puteți cere cazinoului să activeze opțiunea de auto-excludere, trimițând un e-mail către support@winmasters.ro, specificând perioada de pauză. După ce trece această perioadă puteți să reactivați contul dumneavoastră de jucător.

5. Reclamații ale utilizatorului

6. Jocuri pierdute și abandonate

7. Încălcare și reziliere

8. Politica de confidențialitate

8.1 Compania este înregistrată ca și operator de date cu caracter personal la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal din România, nr. notificare 0013686 din 04.06.2016. În prelucrarea datelor cu caracter personal, Compania respectă legislație în materie din România, precum și Directiva privind protecția datelor (Directiva 95/46/CE) și de Directiva privind confidențialitatea comunicațiilor electronice (Directiva 2002/58/CE modificată prin Directiva 2009/136/CE) .

Comentariu: Datele dvs. personale vor fi folosite doar pentru a vă putea permite accesul la jocurile de cazinou. Numai personalul calificat din cadrul Companiei va avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal. Datele dumneavoastră nu vor fi divulgate terților, cu execptia cazului în care divulgarea este necesară pentru procesarea cererilor dvs.

9. Termeni promoționali standard (Bonus și promoții)

9.1 În cazul în care ați retrage fonduri conexate cu bonusul pe care l-ați primit, fără a fi îndeplinite toate cerințele de deblocare aplicabile, restricții de retragere cash sau criteriile generale de eligibilitate, veți pierde întreaga sumă bonus și orice câștiguri rezultate din acest bonus și Winmasters are dreptul de a deduce aceste sume din contul dvs. Winmasters.

Comentariu: Nu încercați să faceți nici o retragere de fonduri provenite din rularea bonusurilor obținute, fără să fiți siguri că ați îndeplinit cerințele de rulare 100%. În caz contrar bonusul și sumele provenite din rularea acestuia vor fi anulate. Asigurați-va că ați îndeplinit cerințele de rulare și apoi faceți o cerere de retragere de fonduri.

10. Reguli generale de pariuri sportive

11. Cazinou, cazinou Live și Reguli de Jocuri

12. Termeni și condiții marjă 0%

13. Termeni generali pentru Bonusuri

14. Termeni și condiții pentru Cash Out