Prezentarea termenilor si conditiilor Winmasters Casino

In urmatoarele cateva randuri o sa cititi cele mai importante informatii legate de legislatia cazinoului Winmasters. Va vom explica de ce este foarte important sa folositi datele dumneavoastra reale si ce trebuie sa faceti ca sa beneficiati pe deplin de bonusurile si ofertele cazinoului. In acelasi timp o sa va dam cateva informatii despre obligatiile cazinoului si cum operatorul proteajaza informatiile personale ale jucatorilor. Versiunea acordului de utilizare folosita a fost cea actualizata in 20017. Pentru posibile intrebari si nelamuriri va stam la dispozitie la urmatoare adresa contact@cazinoonline.com.

Detalii importante

Aceste informatii sunt foarte importante, dar necesita foarte mult timp si rabdare ca sa le cititi si intelegeti. Aici o sa gasiti cele mai importante clauze, ordonate dupa numar si cateva explicatii la cele mai frecvente intrebari. Continuati sa cititi si despre oferta Winmasters, ca sa intrati in joc informat si in siguranta.

1. Introducere generala si definitii

2. Reguli de cont

2.1 Numele complet, e-mail-ul, adresa de domiciliu si numarul de telefon trebuie sa fie reale si verificabile. In cazul in care Compania ia la cunostinta faptul ca un utilizator a furnizat informatii false, Compania nu va inregistra acea persoana si, in cazul in care aceasta s-a inregistrat deja, Compania va anula inregistrarea persoanei ca utilizator al serviciilor Companiei. In cazul in care Compania ia la cunostinta faptul ca un utilizator are deschise mai mult de un cont, Compania va proceda imediat la inchidere de conturi.

Comentariu: Cand luati decizia sa va inregistrati ca jucator la Winmasters trebuie s-o faceti cu datele dumneavoastra reale. Completati formularul de inregistrare cu mare atentie, deoarece cazinoul nu permite modificarea informatiilor din cont, dupa ce inregistrarea este finalizata. Completarea corecta este foarte importanta in momentul retragerii. Daca datele dumneavoastra personale si financiare nu corespund cu cele completate in formularul de inregistrare, cererea de retragere nu va fi procesata si suma provenita din castiguri va fi anulata, iar contul dumneavoastra blocat.

3. Depuneri si retrageri

3.1 Toate castigurile vor fi creditate imediat in contul Clientului la Winmasters. Retragerile din contul Winmasters, in proportia sumei initial depuse, sunt realizate folosind aceeasi metoda de plata care a fost utilizata pentru depunerea initiala.

Comentariu: Daca o depunere a fost facuta cu un card de credit, cel putin o parte din castiguri, egala cu suma initial depusa, va fi retrasa in acelasi card de credit. Suma castigata, ramasa in cont poate fi retrasa, folosind orice alta metoda de plata.

4. Joc responsabil

4.1 In cazul in care optati pentru auto-excludere permanenta in modul descris mai sus, atunci nu veti avea posibilitatea sa anulati aceasta decizie pentru un interval de timp de cel putin 6 luni, dupa care veti avea posibilitatea sa trimiteti un e-mail la aceeasi adresa de e-mail, solicitand permisiunea de a avea acces la jocurile pe care le oferim si de a reactiva contul dumneavoastra Winmasters.

Comentariu: Cazinoul are grija de jucatorii sai prin programul lor de “Joc responsabil.” In cazul in care ati observat ca ati devenit dependent de jocurile de noroc puteti cere cazinoului sa activeze optiunea de auto-excludere, trimitand un e-mail catre support@winmasters.ro, specificand perioada de pauza. Dupa ce trece aceasta perioada puteti sa reactivati contul dumneavoastra de jucator.

5. Reclamatii ale utilizatorului

6. Jocuri pierdute si abandonate

7. Incalcare si reziliere

8. Politica de confidentialitate

8.1 Compania este inregistrata ca si operator de date cu caracter personal la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal din Romania, nr. notificare 0013686 din 04.06.2016. In prelucrare datelor cu caracter personal, Compania respecta legislatie in materie din Romania, precum si Directiva privind protecția datelor (Directiva 95/46/CE) și de Directiva privind confidențialitatea comunicațiilor electronice (Directiva 2002/58/CE modificată prin Directiva 2009/136/CE).

Comentariu: Datele dvs. personale vor fi folosite doar pentru a va putea permite accesul la jocurile de cazinou. Numai personalul calificat din cadrul Companiei va avea acces la datele dumneavoastra cu caracter personal. Datele dumneavoastra nu vor fi divulgate tertilor, cu execptia cazului in care divulgarea este necesara pentru procesarea cererilor dvs.

9. Termeni promotionali standard (Bonus si promotii)

9.1 In cazul in care ati retrage fonduri conexate cu bonusul pe care l-ati primit, fara a fi indeplinite toate cerintele de deblocare aplicabile, restrictii de retragere cash sau criteriile generale de eligibilitate, veti pierde intreaga suma bonus si orice castiguri rezultate din acest bonus si Winmasters are dreptul de a deduce aceste sume din contul dvs. Winmasters.

Comentariu: Nu incercati sa faceti nici o retragere de fonduri provenite din rularea bonusurilor obtinute, fara sa fiti siguri ca ati indeplinit cerintele de rulare 100%. In caz contrar bonusul si sumele provenite din rularea acestuia vor fi anulate. Asigurati-va ca ati indeplinit cerintele de rulare si apoi faceti o cerere de retragere de fonduri.

10. Reguli generale de pariuri sportive

11. Cazinou, cazinou Live si Reguli de Jocuri

12. Termeni si conditii marja 0%

13. Termeni generali pentru Bonusuri

14. Termeni si conditii pentru Cash Out