Termeni și Condiții la Sportingbet Casino – o privire detaliată asupra termenilor și condițiilor

Este într-adevăr important să citiți termenii și condițiile cazinoului online la care doriți să depuneți și să jucați, deoarece necunoașterea vă poate aduce multe probleme, mai ales că sunt implicați bani reali. Cel mai rău lucru, care se poate întâmpla, atunci când decideți să ignorați aceastî categorie, este că s-ar putea să nu vă primiți câștigurile după încălcarea regulilor. Acest lucru poate fi evitat. Trebuie să le citiți, Termenii și Condițiile actualizate, indiferent cât timp v-ar putea lua, înainte să începeți să jucați. Pentru mai multe întrebări sau nelămuriri, ne puteți contacta la urmatoarea adresă contact@cazinoonline.com.

Conținutul Acordului de Utilizare

Motivul pentru care cazinoul le pune la dispoziție este să le arate jucătorilor potențiali în detaliu modul în care este operat jocul cazinoului online. Acestea reprezintă practic un contract între cazinoul online și jucător. Contractul oferă protecție atât părților implicate, jucătorul și cazinoul online. De asemenea, se asigură că fiecare parte și-a îndeplinit obligațiile. Drepturile jucătorului și cazinoului online sunt garantate. Majoritatea cazinourilor online își situează termenii și condițiile pe o pagină web care este separată.

1. Politica de confidențialitate

2. Informații colectate și modalitățile de colectare

3. Utilizarea informațiilor și baza legală

3.1 Pentru a realiza oricând rapoarte de securitate în scopul de a vă valida identitatea, vârsta, informațiile de înregistrare furnizate de dvs. și pentru a verifica utilizarea serviciilor noastre și a tranzacțiilor dvs. financiare pentru eventuala depistare a încălcării Termenilor și Condițiilor Generale, precum și a legislației în vigoare. Controalele de securitate pot include de exemplu, comandarea unui raport de credit și/sau verificarea informațiilor furnizate de dvs. comparativ cu bazele de date terțe.

Comentariu: După ce vă înregistrați ca jucător la cazinou va fi necesar să trimiteți anumite acte către operatorul respectiv pentru a vă verifica identitatea. Acest lucru este absolut normal și nu trebuie să vă faceți griji. Cerând anumite acte, cazinoul online se asigură că nu încălcați legile în vigoare și în același timp acest lucru este absolut necesar în momentul în care cazinoul vă va transfera fonduri, provenite din câștigurile voastre. Aceste informații vor fi folosite numai pentru siguranța cazinoului și a voastră și nu vor fi folosite în nici un alt scop sau împărtășite altor societăți.

4. Luarea de decizii automate

5. Divulgarea datelor dvs. personale

5.1 La furnizori terți de servicii, care le vor procesa, în numele nostru în scopurile menționate mai sus. Astfel de părți terțe includ provideri, care oferă găzduire web, mentenanță, operațiuni de call center, care se ocupă cu verificarea identității, marketing, analiza datelor cercetarea și sondajele, procesoarele terțe de plată economică și/sau instituțiile financiare, care procesează tranzacții financiare, precum și alte organizații, care oferă suport tehnic, vă procesează tranzacțiile online și vă întrețin contul.

Comentariu: Cazinoul are dreptul să transmită datele dvs. personale către organizațiile financiare responsabile de plățile pe care le efectuați către site-ul de jocuri de noroc sau de la cazinou către contul dvs. personal. De asemenea, informațiile dvs. personale pot fi transmise către anumite organizații care se ocupă de întreținerea contului vostru și asigură suport tehnic.

6. Transferuri internaționale

7. Drepturile dvs.

8. Siguranța

8.1 Înțelegem importanta securității informațiilor și tehnicile necesare pentru securizarea informațiilor. Luăm măsuri organizaționale, tehnice și administrative rezonabile, pentru a vă proteja datele personale față de accesul neautorizat, de modificări neautorizate, divulgare, distrugere a informațiilor, deținute de noi, și ne asigurăm ca filialele, agenții, afiliații și furnizorii să utilizeze și ei niveluri adecvate de securitate.

Comentariu: Site-ul cazinoului corespunde cu cele mai înalte standarde de securitate. Cazinoul online folosește cele mai noi tehnologii de protecția datelor prin criptarea informațiilor și stocarea lor pe servere ultra securizate. De asemenea, cazinoul are obligația de a se asigura că toți colaboratorii lui iau masuri necesare pentru a oferi același nivel de siguranță și protecție.

9. Reținerea datelor personale

10. Modificări ale avizului de confidențialitate

11. Pe cine contactați

11.1 Headlong 2 Limited este înregistrat la Biroul Comisarului Responsabil cu Protecția Datelor. Pentru întrebări suplimentare sau dacă doriți să vă exercitați oricare din drepturile dvs., vă rugăm să ne contactați la privacy@sportingbet.ro. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, aveți dreptul să contactați Biroul Comisarului Responsabil cu Protecția Datelor din Malta. În cazul în care nu vom putea soluționa întrebările și nelămuririle dvs., aveți de asemenea dreptul să beneficiați de asistență juridică în fața unei instanțe judecătorești.

Comentariu: În cazul în care aveți nelămuriri, puteți contacta cazinoul, folosind toate canalele disponibile pe site. Cel mai bine este să verificați secțiunea cu întrebări frecvente iar în cazul în care problema voastră nu apare la această categorie, scrieți un e-mail către angajații cazinoului, iar obligația lor este să vă răspundă în cel mai scurt timp, oferind explicații detaliate.