Unde puteti juca Wheel of Fortune?

Un joc special si o creatie de exceptie, marca studiourilor IGT, Roata Norocului este o ecranizare moderna a unui slot clasic, ce beneficiaza din plin de pe urma celor mai noi tehnologii de plata. Un slot dinamic, ce ascunde surprize extraordinare si moduri unice de joc, a fermecat milioane de jucatori. Datorita procentului teoretic de returnare la jucator, sau RTP, ce poate ajunge pana la peste 96% si a structurii unice, veti avea surpriza sa constatati ca se pot declansa o serie de moduri unice, ce au ca rezultat premii explozive.

Wheel of Fortune este un slot IGT
800 RON Cazino BonusJucati Wheel of Fortune cu un bonus generos!
*

Recenzia de fata isi propune sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie, pentru a putea alege in cunostiinta de cauza. Mai mult decat atat, compania creatoare, IGT, va propune 2 variatii ale acestui slot: Wheel of Fortune Triple Extreme Spin si Wheel of Fortune on Tour. In urma testelor la care am supus acest slot, am ales sa va prezentam prima varianta, intrucat varietatea functiilor unice o face mai interesanta.

Modul demo va sta la dispozitie

Cu toate ca operatorul Netbet are o interfata noua si extrem de atragatoare, au pastrat toate facilitatile adresate jucatorilor, printre care si valorosul mod demo de joc. Va puteti familiariza cu aceste jocuri cu roata norocului si puteti afla cum se pot declansa secventele de premii speciale. In fond si la urma urmei, trebuie sa intelegeti cum puteti intra in posesia premiului cel mare, mai ales ca – la prima vedere – slotul poate parea intimidant, mai ales datorita celor 720 de linii de castig!

Incercati Wheel of Fortune in mod gratuit

Liniile de plata sunt fixe, dar valoarea atribuita fiecarei fise poate fi modificata. Sub ecranul de joc, veti observa cele 720 de moduri de plata, numarul de fise, valoarea acestora si pariul total, per invartire. Puteti invarti rolele cu un minim de 1 fisa si un maxim de 300 de fise, iar aceasta flexibilitate demonstreaza ca Wheel of Fortune se adreseaza fiecarui jucator. Slotul prezinta 5 coloane de joc, pe o structura interesanta: 3 x 4 x 5 x 4 x 3, iar datorita tehnologiei MultiWay Xtra, combinatiile castigatoare se pot forma pe orice directie. Castigul maxim posibil este limitat in functie de valoarea pariurilor. Spre exemplu, daca veti alege sa jucati cu minim 1 fisa, castigul maxim va fi limitat la 10.000 monede, iar o miza de maxim 300 de fise va ridica premiul la 3.000.000 mondede, iar cu tot cu multiplicatori, acesta poate ajunge la 25.000.000 fise!

Roata norocului – joc si reguli

Probabil cel mai important aspect in cadrul acestui joc este sa intelegeti valoarea si functia simbolurilor de plata si declansatorii acestora. Simbolul “Wild” poate sa-si faca aparitia pe rolele 2, 3 si 4, poate inlocui toate simbolurile, cu exceptia “Wheel of Fortune”, “Scatter” si “Triple Extreme Spin”. Bonusul “Mini-Roata”este si simbolul “Scatter”, iar prezenta acestor 3 simboluri declanseaza multiplicatori ai premiului, de pana la 3.850 x premiul castigat! Prezenta a 5 simboluri “Wheel of Fortune” va premiaza cu pana la 10.000 de monede, simbolul iahtului va recompenseaza cu un maxim de 1000 de monede, medalionul aurit va aduce 400 de monede maxim, iar masina sport, de culoare rosie, va mareste balanta de joc cu 300 de monede. Dupa cum va spuneam, Wheel of Fortune este o ecranizare moderna a unui slot clasic, iar fructele nu puteau lipsi. Bineinteles ca si prezenta acestora pe rola va aduce premii in plus, in aceasta ordine: merele va rasplatesc cu 125 monede, visinele si portocalele va aduc 100 monede, iar prunele si banabele – cate 50 de monede.

Daca veti avea, in orice pozitie, 3 sau mai multe simboluri Bonus, veti putea declansa secventa numita “Triple Extreme Spin” si functia unica a acesteia. Pe ecranul de joc isi vor face aparitia 12 plicuri aurite, ce contin o serie de indicatori de culoare rosie, galbena sau albastra. Fiecare indicator va corespunde unei roti a norocului – va trebui sa alegeti minim 3 indicatori. Dupa primii 3 indicatori rosii, veti fi recompensat cu 250 x valoarea monedei, dupa primii 3 indicatori albastrii veti primi 100 x valoarea fisei, iar dupa primii 3 indicatori galbeni veti primii 200 x valoarea monedei. Dupa acest mod de joc, in care veti selecta indicatorii, veti invarti Roata Norocului, apoi castigurile vor fi adunate si multiplicate. Roate albastra are valori cuprinse intre 30 si 1000 monede, roata rosie are valori cuprinse intre 100 si 5000 monede, iar roata galbena contine multiplicatori de 2x, 3x, 4x, 5x 7x si 10x. Daca doriti sa jucati inca un slot ce ascunde premii fabuloase, accesati si recenzia Jewels 4 all.

Joaca Wheel of Fortune slot pe bani reali

Operatorul NetBet va pune la dispozitie un intreg portofoliu IGT, dar trebuie sa acordati o atentie speciala slotului Roata Norocului. Il puteti juca atat in mod gratuit, chiar aici, pentru a exersa, cat si cu o balanta de 800 RON, gratie cazinoului. Procentul teoretic de returnare la jucator, extrem de mare, precum si numarul impresionant de linii de plata, fac din acest slot destinatia ideala de distractie. Functiile suplimentare va garanteaza multiplicatori de pana la 3.850 x premiul castigat, iar modul de bonus o sa va aduca recompense explozive. Mizele permisive contribuie la popularitatea crescuta a acestui slot, iar un premiu de pana la 25.000.000 de monede nu suna rau deloc, nu-i asa? Deci, invartiti Roata Norocului chiar acum – noi va dorim succes!

800 RON Bonus*Bonus NetBet Casino