Super Flip si analiza acestui slot

In urma analizei acestui slot, vreau sa va spunem de ce echipa noastra s-a indragostit de Super Flip. Este un joc dinamic, cu o atmosfera si calitate audio – video de exceptie si ne-a luat aproximativ 15 minute sa dublam suma depusa, pentru ca acest slot plateste si plateste bine. Combinatiile castigatoare nu se lasa asteptate si aveti sansa de a castiga premiul de 1000000 de monede, pus la bataie.

Bonusuri si rotiri gratuite
1000 RON Cazino BonusJoaca Super Flip la Unibet Romania si profita de bonusul de bun venit!
*

Slotul este creat dePlay n Go, ceea ce explica popularitatea lui. Cu o interfata prietenoasa, jocul poate fi personalizat, in ceea ce priveste suma pariata, interfata de joc si modul de joc automat. Puteti dezactiva animatiile, puteti ajusta automat pariul si puteti opta in a folosi tasta “space” pentru o rotire mai rapida.

Modul demo va sta la dispozitie pentru a exersa acest slot

Modul demo va familiarizeaza cu exploziile de culori si premii in bani si puteti accesa acest mod la cazinoul Unibet, iar daca sunteti client nou primiti si un bonus de 1000 RON! In continuarea acestei analize, va vom explica in ce mod functioneaza simbolurile “Scatter”, cum se declanseaza rotirile gratuite si multiplicatorii.

Joaca in modul demo aici

Puteti invarti rolele cu o valoare minima a pariului de 1 RON si pana la o valoare maxima de 500 RON, dar aceste valori pot fi modificate in modul demo. Nu sunteti conditionat in a juca pe o anumita valoare, pentru ca multiplicatorii si rundele gratuite nu vor intarzia sa apara.

Regulile slotului online Super Flip si cum se joaca

Surpriza placuta pe care ne-a facut-o acest joc este modul in care plateste. Trei sau mai multe simboluri “Scatter” declanseaza rotirile gratuite, pana la 90 la numar, iar orice castig poate fi multiplicat in rundele optionale “Joc de noroc”, runde ce va stau la dispozitie imediat ce ati castigat un premiu. Va puteti dubla premiul de indata ce ghiciti culoarea sau suita unor carti, ce apar cu fata in jos. Limita acestui multiplicator este de 2500 de monede.

Suplimentar, 5 simboluri “Scatter”, “Wild” sau “Diamant” va aduc 250 RON si minim 3 simboluri “Scatter” va premiaza cu 15 rotiri gratuite. Simbolurile, precum steaua si potcoava, va garanteaza de la 20 la 80 RON, iar trifoiul si capsuna va aduc o suma cuprinsa intre 10 si 40 RON. Suita de carti va baga in buzunar intre 5 si 20 RON, iar toate aceste premii pot fi multiplicate.

Jucati Super Flip slot in cazinoul recomandat

Puteti face bani cu Super Flip in cadrul cazinoului Unibet, unde pe langa bonusul de bun venit de 1000 RON va asteapta si alte promotii, cum ar fi un turneul de sloturi, cu premii de pana la 100.000 RON si un turneu in fiecare zi de miercuri, unde amatorii de jocuri de pacanele au o sansa la premiul cel mare de 1.250 RON!

Acest slot online este accesibil oricarui tip de jucator, atat incepatorilor, cat si celor mai experimentati, datorita flexibilitatii, in ceea ce priveste suma pariata. Nu aveti nevoie de un buget considerabil pentru a face bani, dar indiferent de cat pariati, aveti o sansa la premiul de 1.000.000 RON! Daca sunteti interesati de castigurile de la sloturile online puteti citi si articolul “Castiguri legendare la sloturi”, pentru a juca informati. Va dorim succes!

1000 RON Bonus*Pentru toti jucatorii noi de la Unibet!