Rainbow Riches – iubitorii de pacanele stiu de ce!

Rainbow Riches este o alta variatie de slot cu tematica irlandeza, insa foarte populara in randul jucatorilor britanici. Jocul are simboluri care sugereaza norocul irlandezilor, ulcele pline de aur, curcubeul si faimosul lepricon, desi in aceasta variatie, mititelul acesta verde arata foarte dubios, chiar infricosator. Rainbow Riches a fost printre primele sloturi cu runde bonus si este considerat unul dintre pionerii acestei industrii. Este un joc simplu, cu un design placut, culori atractive si o muzica specifica relaxanta, in plus, jocul este foarte rapid si include castiguri multiple si constante.

Rainbow Riches Unibet
Pana la 1000 RON Cazino BonusJucati cu bonusul de bun venit de la Unibet!
*

Jocul este setat pe 3 randuri, 5 role si 20 de linii de plata si desi nu include rotiri gratuite, jocul genereaza 3 runde bonus, una dintre caracteristicile familiare la pacanele cu fructe. In afara simbolurilor principale: logo-ul jocului, spiridus mic si indracit, ulcele cu aur – wild, ulcele cu aur sub curcubeu si fantana care iti indeplineste dorintele, jocul include si simboluri standard: A, K, Q, J, insa acestea aduc premii cu mult mai mici, in functie si de valoarea pariului.

Joaca la Rainbow Riches aici

Cum am mai spus, jocul este foarte simplu in principiu, insa nu strica sa fii familiar cu toate regulile si combinatiile de plata ale jocului. Daca vrei sa nu te ia prin surprindere micutul dracos, exerseaza in liniste, in varianta demo pe care ti-am pus-o la dispozitie. Nu trebuie sa ai grija portofelului, aici joci pe gratis si iti poti reincarca monedele virtuale, ori de cate ori ai nevoie. Un alt mare beneficiu pe care il aduce varianta gratis a jocurilor este ca poti decide, la cost 0, daca acest joc iti este pe plac sau nu.

Joaca gratis aici

Irish themed games are always popular amongst slots players, this one differs since there’s such variety to the game. You’re spoilt for choice with coin values ranging so vastly suiting low and high rollers alike, as well as having 4 unique bonus rounds to play for, all beautifully tying in with the spirit of the theme.

How to Play and Trigger the Bonuses

Jocul nu este foarte special, din punct de vedere tehnic, insa castigurile constante declansate sunt cele care au fidelizat mii de jucatori. Jocul ofere 3 runde bonus separate, fiecare aducand premii substantiale, ce pot imbunatatii bugetul frumusel. In functie de runda bonus declansata, puteti castiga un premiu in bani cash, 500 x valoarea pariului, chiar si 25 000X, daca va surade norocul

Road to Riches Bonus este declansat atunci cand aveti 3 simboluri lepricon pe ecran, indiferent de pozitia lor. Scopul acestei runde este sa ajungeti la capatul potecii, unde va asteapta o ulcica plina cu bani. Si de aceasta data, valoarea premiului este in concordanta cu valoarea pariului plasat. Pots of Gold bonus este si runda preferata de toti jucatorii, avand cele mai mari premii.

Jocul secundar se declanseaza atunci cand ai aliniat pe rolele 2,3 si 4, trei sau mai multe simboluri cu ulcele cu bani. In aceasta runda ai 3 ulcele cu premii diferite, unul din bronz, unul din argint si unul din aur. In functie de unde se opreste acul, acela este premiul castigat, care poate fi maxim un multiplicator de 500 x valoarea pariului.

Rainbow Riches la Unibet Romania

Jocul nu este unul sofisticat si nu impresioneaza nici prin grafica, design sau audio, insa are ceva special, ce-l face cel mai popular joc din istoria sloturilor printre miile de britanici si anume castigurile constante, chiar substantiale, atunci cand ridicati valoarea pariului. La noi, in Romania, singurul operator unde intalnim acest slot este Unibet, un operator fiabil si cu experienta larga pe piata jocurilor de noroc. Daca nu aveti un cont de jucator, va puteti inregistra acum si beneficiati de 1000 RON, bonus de bun-venit. Jocul are un RTP teoretic de 95 %. Jucati responsabil!

1000 RON*Pentru toti jucatorii noi, numai la Unibet!