Unde puteti gasi Planet of the Apes slot

Ne face o deosebita placere sa va oferim analiza unui slot extraordinar, o creatie unica, dezvoltat de catre studiourile NetEnt. Avand la baza actiunea filmului cu acelasi nume, Planet of the Apes slot va invita sa-l urmariti pe Caesar in aventurile sale si in incercarea de a unifica armata primatelor. Pe langa jocul dinamic si ecranul interactiv, compania NetEnt reuseste sa va ofere o experienta imersiva intr-o lume macinata de razboi. Actiunea este puternic incarcata cu scene din film, ce preced acordarea unor premii speciale sau declansarea unor functii unice.

Joaca Planet of the Apes numai la NetBet
800 RON Cazino BonusJucati Planet of the Apes slot cu un bonus generos!
*

Compania NetEnt a surprins dualitatea eroului principal, Caesar si de indata ce deschideti ecranul principal, veti remarca faptul ca aveti la dispozitie 2 jocuri intr-unul singur. In partea stanga aveti lumina – Rise of the Planet of the Apes, iar in partea dreapta aveti intunericul – Dawn of the Planet of the Apes. Ce inseamna acest lucru, pentru dumneavoastra? Simbolurile Wild si Scatter se dubleaza, premiile se multiplica, iar functiile speciale pot fi declansate pe ambele ecrane de joc, intr-o animatie de exceptie, ce precede o explozie de efecte speciale.

Exersati slotul in mod gratuit

Fiind un joc din portofoliul operatorului NetBet, aveti ocazia sa-l incercati in modul demo, un mod gratuit de joc. Acest lucru este recomandat, pentru ca slotul poate parea intimidant la prima vedere. Prezinta o structura diferita, iar cele 20 de linii de plata sunt organizate in doua ecrane distincte, fiecare avand 5 role si 3 randuri. Veti avea ocazia sa intelegeti cum se pot combina cele doua tipuri diferite de invartiri gratuite, cele doua simboluri Bonus, Scatter si Wild si functia Dual. Aveti la dispozitie 10 niveluri de miza, puteti juca pe oricare dintre ele si veti putea atribui unei fise o valoare cuprinsa intre 0.01 si 1.00. Spre exemplu, avand 20 de linii de plata si o miza de 0.01, pariul dumneavoastra va de 0.20 monede, la nivelul 1 al mizei. Va puteti juca cu aceste valori in modul demo, pentru o mai buna intelegere.

Jucati Planet of the Apes in modul demo

Aveti posibilitatea de a activa si functia de invartire automata, pentru minim 10 invartiti sau maxim 1000. Puteti selecta optiunea de a opri jocul la un castig sau la obtinerea unor invartiri gratuite. In momentul cand jucati, veti juca pe ambele tabele de joc, nu veti putea selecta numai un ecran. Castigurile dumneavoastra pe linie se vor inmulti cu nivelul mizei, apoi se va aplica – prin inmultire – orice multiplicator obtinut. In cele ce urmeaza, va vom detalia simbolurile de plata, cum puteti obtine multiplicatorii si invartirile gratuite.

Reguli si moduri de joc

Fiind un slot cu o structura complexa, veti avea 2 randuri de simboluri speciale, dar atentie: acestea sunt tratate ca doua simboluri diferite si se premiaza separat! Simbolurile “Wild” vor fi pictogramele aurii si rosii, atat in modul Rise, cat si in modul Dawn de joc si vor putea inlocui orice alt element, mai putin Scatter si Bonus. Prezenta simbolurilor “Scatter”, indiferent de ecranul de joc in care va apar, va premiaza cu pana la 1000 de monede. In ecranul de joc luminat, simbolul unui Caesar tanar va aduce pana la 600 de monede, iar un Caesar batran, ce poarta cicatricile razboiului, va premiaza cu pana la 400 de monede. In partea intunecata, Koba va aduce 600 de monede, iar poza generalului Koba, batran si ranit, va mareste balanta de joc cu 400 de fise. Restul personajelor din film, cei ce au avut grija de Caesar si de Koba, din tinerete si pana in captivitate, va premiaza cu un maxim de 600 de monede. Simbolurile cartilor de joc, de la 10 si pana la A, va aduc pana la 80 de monede, indiferent de ecranul pe care acestea apar.

In zona de joc Rise – ecranul luminat – se va declansa functia Stacked Wild in momentul cand aveti o rola plina cu simboluri Wild, iar apoi acestea vor fi duplicate si in zona de joc intunecata – Dawn. Bonusul Rise se declanseaza in momentul in care pictograma bonus se va aseza pe prima rola si va cumula toate simbolurile de plata existente pe ecran. Bonusul Dawn se va declansa daca simbolul bonus va pica pe ultima rola si va converti toate simbolurile in mod aleator. Functia Dual poate fi activata inainte de fiecare invartire a rolelor si consta in alegerea unui simbol pentru ambele ecrane de joc, Rise si Dawn, pentru plati multiplicate. Minim 3 simboluri Scatter – indiferent de locul unde apar in ecranul luminat – vor declansa rotiri gratuite RISE, iar in partea dreapta a ecranului de joc veti avea 1 contor. Simbolurile Wild vor fi adunate in contorul aferent, intr-un numar de maxim 15. Rotirile gratuite ce sunt declansate la prezenta a 3 simboluri Scatter in partea intunecata a ecranului vor demara 15 rotiri gratuite DAWN, iar in partea dreapta a ecranului vor apare 3 simboluri diferite: Extra Wild, Extra Free Spins si Multiplier – premiul il veti colecta in functie de care simbol este acoperit.

Planet of the Apes slot poate fi jucat in acest cazinou recomandat

Modul demo este mai mult decat binevenit in cazul acestui slot, iar aceasta facilitate v-o pune la dispozitie chiar operatorul NetBet. Procentul teoretic de returnare la jucator, de 96.33%, este o surpriza extrem de placuta, iar daca adaugati si bonusul generos pe care acest cazinou vi-l pune la dispozitie, va puteti asigura un timp indelungat de joc. Mizele customizabile, functiile unice si cascada de premii fac din acest slot o destinatie ideala de distractie. Mai mult decat atat, bonusurile si simbolurile speciale sunt dublate, data fiind prezenta a doua ecrane distincte de joc. Slotul Planet of the Apes este presarat cu scene celebre din filmul care a facut un record din incasari, iar atmosfera generala a acestui joc este incredibila. Mecanica de plata poarta pecetea NetEnt, iar noi am ramas placut impresionati, nu doar de tot ce are de oferit acest slot, ci si de rezultatele financiare pe care le-am avut! Va dorim succes! “Apes together..strong!”

800 RON Bonus*Bonus NetBet Casino