Unde putem juca Pink Panther slot

Inspirat din desenul animat ce poarta acelasi nume, Pink Panther slot este o creatie amuzanta, produsa de nimeni altul decat gigantul industriei de Igaming, compania Playtech. Cu un intreg arsenal de premii si surprize, slotul Pink Panther este destul de complex si ascunde 2 jackpoturi progresive. Actiune este dinamica, iar invartirea rolelor este insotita de o serie de animatii.

Jucatorul poate juca acest video slot in mai multe moduri, dat fiind faptul ca ecranul de joc este construit pe 40 de linii de joc si mize customizabile. Mecanica de plata este absolut extraordinara, datorita faptului ca, in timpul jocului, veti avea placuta surpriza de a va bucura de bonusuri declansate aleator, precum si jocuri gratuite si multiplicatori.

Slotul Pink Panther este accesibil in cadrul cazinoului Fortuna
2000 RON Cazino BonusJucati Pink Panther cu 2000 RON Bonus!
*

Pe termen lung, jucatorul este avantajat, datorita RTP-ului mare. Procentul teoretic de returnare la jucator al acestui slot este de 95.39%, iar datorita faptului ca este un slot din portofoliul Fortuna, bonusul de bun venit de 2.000 RON poate fi folosit pentru a indeplini conditiile de rulare, pentru ca acest slot participa in proportie de 100% la cerintele de rulaj.

Secventele de joc ascund premii si bonusuri extrem de atractive, iar fiecare invartire a rolelor ce va premiaza va pune la dispozitie un mini joc, ce va poate dubla suma castigata. Prin aceasta recenzie urmarim sa va informam asupra simbolurilor speciale, asupra functiilor unice si a regulilor jocului, pentru a va duce cu un pas mai aproape de cele doua jackpoturi progresive!

Incercati Pink Panther slot chiar aici

Standardul Playtech nu poate fi laudat suficient, iar aceast slot este cu siguranta o capodopera. Incepand de la calitatea impecabila a graficii, ce ne aduce aminte de incercarile inspectorului de a prinde pantera roz si filmuletul introductiv extrem de amuzant, nimci nu a fost lasat la voia intamplarii. Spre exemplu, daca nu veti invarti rolele destul de repede, pantera roz va bate in geam – un detaliu extrem de amuzant, ce face deliciul acestui joc.

Pink Panther slot este destinat fiecarui tip de jucator, datorita mizelor extrem de permisive. Pariurile si numarul de linii de joc pot fi customizate, dar miza totala afecteaza castigurile. Ideal ar fi sa alternati pariurile efectuate, pentru a putea profita de tot ce are pantera roz sa va ofere.

Incercati Pink Panther slot, creat de Playtech

Actiunea este dinamica, iar interfata este foarte fluida. Culorile sunt placute, iar jucatorul are o serie de optiuni la dispozitie. Unui credit i se poate acorda o valoare de minim 0.05 RON, iar pariul poate fi plasat pe 1 linie sau pe toate cele 40 de linii.

Puteti invarti rolele si in cadrul unui pariu maxim, o singura data, gratie functiei ce a fost creata cu acest scop. In ultimul rand, puteti activa optiunea de auto invartire, pentru minim 1 si maxim 100 de invartiri – daca balanta va permite. In final, pariul pe linie poate purta o valoare cuprinsa intre 0.05 RON si 0.50 RON, iar valoarea totala a pariului va fi afisata in coltul din dreapta al ecranului.

Cum se joaca si caracteristici unice Pink Panther slot

In partea de sus a ecranului de joc, puteti vedea valoarea celor doua jackpoturi progresive, numite Major Pink Jackpot, care are valoarea de peste 16.525 RON – la momentul redactarii acestui articol si Minor Pink Jackpot, a carui valoare depaseste 751 RON. In ceea ce priveste simbolurile de plata, trebuie sa stiti ca Pantera Roz este simbolul Wild, iar prezenta a 5 simboluri identice va poate aduce pana la 5000 RON. Simbolul Pink Panther, insotit de amprenta roz, este simbolul Scatter, iar 5 astfel de simboluri va cresc balanta de joc cu pana la 125 RON. Inspectorul va imbogateste cu maxim 500 RON, nasul va aduce pana la 300 RON, simbolul bombei si al galetii de vopsea va aduc pana la 200 RON, iar lupa va aduce 150 RON.

Simbolurile cartilor de joc va premiaza cu 100 RON, in cazul A si K, iar Q, J si 10 va premiaza cu 70 RON. Secventa principala de joc poarta numele de Pink Pow si este declansata aleator. In cadrul acestei secvente unice, pantera roz arunca in are 2 – 6 simboluri aleatorii si le transforma in Wild. Bonusul Crack the Pink Code va aduce jocuri gratuite, multiplicatori sau functia Wild cu extindere pe rola 3. In cadrul acestui mod unic, Pantera Roz va deschide o serie de seifuri cu premii acordate aleator. Bonusul numit The Color Pink va aduc un prim plan personajul principal si vecinul acestuia, nasul. Acestia vor vopsi un perete si vor colora niste numere in roz si albastru. Suma numerelor roz se va inmulti cu pariul total curent, iar acesta va fi premiul dumneavoastra. Pink Panther slot va pregateste inca un bonus, numit Wheel of Pink. Se vor invarti 2 roti de noroc. Roate exterioara va aduce premii in bani, iar roata inferioara va aduce fie optiunea de reinvartire, fie optiunea de incasare. In cadrul bonusului Pink Trail, inspectorul porneste pe urmele panterei. Vor fi 4 runde de joc, iar fiecare urma contine premii in bani. Daca veti incheia cele 4 runde cu succes, castigurile va vor fi dublate. Jackpoturile va sunt acordate aleator, printr-un mini joc. Veti avea in fata 12 usi – daca veti deschide 5 usi ce ascund pantera roz, veti castiga jackpotul mare. Daca veti deschide 4 usi ce ascund inspectorul, veti castiga jackpotul mic. Pentru mai multe premii colosale, jucati si Mega Moolah slot!

Joaca Pink Panther slot, pe bani reali, la cazinoul recomandat

Un desen animat ce ne aduce aminte de copilarie, pantera roz nu a inceptat nicodata sa ne amuze. Playtech a luat aceasta animatie si a transformat-o intr-un slot celebru, ce ascunde o sumedenie de modalitati de a va imbogati. De la jackpoturi acordate aleator, posibilitatea de a va dubla suma castigata, rotiri gratuite si multiplicatori, Pink Panther slot va pune la dispozitie o multime de premii in bani, oferite intr-un ecran de joc ce prezinta o grafica superba. In Romania, il puteti juca in cadrul operatorului Fortuna, impreuna cu un bonus de pana la 2000 RON. Conform termenilor si conditiilor, acest slot poate fi folosit pentru a indeplini conditiile de rulare. Lasati RTP-ul jocului si mecanica de plata sa lucreze in avantajul dumneavoastra, in timp ce veti descoperi unul din cele doua jackpoturi progresive!

2000 RON Bonus*Bonus Fortuna Casino!