Unde putem juca Justice League slot

Gigantul Playtech ne propune inca o creatie desprinsa dintr-un film de actiune, ce a facut furori si si-a atras instantaneu milioane de fani. Este vorba de Justice League slot, un slot incredibil, presarat cu premii extraordinare, ai caror protagonisti sunt toti super eroii nostri preferati: Batman, Aquaman, Superman, Wonderwoman, Cyborg si Flash. In misiunea de a redefini standardul de excelenta cu care v-a obisnuit, Playtech aduce in prim plan un joc dinamic, cu o interfata explosiva, plina de efecte speciale, cu o serie de functii unice, specifice fiecarui erou. Fiecare personaj are o superputere, care – pentru dumneavoastra – se traduce in bonusuri si bani!

Cireasa de pe tort o reprezinta cele 4 jackpoturi progresive, ce pot fi declansate aleator, alaturi de rotiri gratuite si functii unice, toate insirate pe cele 40 de linii de plata. Structura acestui slot este una moderna, usor futurista, ce va propulseaza direct in mijlocul actiunii. Jocul este exploziv, invartirea rolelor fiind insotita de animatii specifice super eroilor ce se lupta cu forte misterioase.

Jucati Justice League slot la Fortuna
2000 RON Cazino BonusJucati Justice League cu 2000 RON Bonus!
*

Nu ar fi o creatie marca Playtech daca nu ar avea o grafica absolut impecabila si o mecanica de plata extrem de bine optimizata. Jocul avantajeaza jucatorul pe termen lung, datorita RTP-ului mare. Numit si procent teoretic de returnare la jucator, valoarea acestuita este de 95.3%. Aceasta analiza isi propune sa va prezinte personajele principale si simbolurile acestora, ce sunt si cum functioneaza functiile speciale si cum puteti intra in posesia unuia dintre cele 4 jackpoturi progresive.

Mizele slotului Justice League incep de la 0.40 RON per invartire si pot ajunge pana la 1.000 RON valoarea maxima, deci cu siguranta jocul se adreseaza tututor jucatorilor, atat cei experimentati, cat si cei incepatori. Fiind un slot ce apartine colectiei operatorului Fortuna, bonusul de bun venit poate fi rulat in proportie de 100% jucand Justice League slot.

Jucati Justice League slot in cazinoul recomandat

Interfata este extrem de bine optimizata, iar experienta jucatorului este imersiva. Ecranul de joc este placut colorat, foarte fluid, se incarca repede si prezinta un fundal demn de un film SF. Veti avea placuta surpriza de a activa o abilitate a unui supererou, sau veti declansa aleator jocuri gratuite, cu functii speciale. Putem spune, cu mana pe inima: nu doua invartiri ale rolelor sunt la fel.

Numarul de linii nu poate fi schimbat, slotul se joaca pe toate cele 40 de linii de plata, iar combinatiile castigatoare se formeaza de la stanga la dreapta. Aveti la dispozitie atat optiunea de a activa un joc automat, cu un numar de minim 10 si pana la 99 de rotiri, sau un mod turbo, care va dezactiva animatiile.

Incercati slotul Justice League de la Playtech

Secventele speciale de joc nu sunt greu de invatat, chiar daca pot aparea destul de complicate la inceput. Haideti sa ne concentram asupra simbolurilor de plata, pentru a putea intelege cum functioneaza si care este valoarea acestora. Apoi vom detalia si mecanica modurilor unice de joc, pentru a intelege cum putem intra in posesia premiilor colosale. In ultimul rand, vom vedea ce au de oferit cele 4 jackpoturi progresive.

Reguli si caracteristici

Castigurile se vor forma de la stanga la dreapta, pe toate cele 40 de linii si pe toata suprafata ecranului de joc. Cu acest lucru in minte, prezenta simbolurilor va asigura o serie de castiguri, dupa cum urmeaza: Batman va premiaza cu pana la 500 credite, Superman va aduce un maxim de 400 credite, Wonder Woman va ofera pana la 300 credite, iar Aquaman, Cyborg si Flash va aduc cate 150 credite – maximum. Simbolul WILD este reprezentat de pictograma JL – Justice League, iar prezenta a 4 wild-uri va aduce pana la 750 credite. Simbolutile Scatter sunt cele 3 cuburi ale puterii, iar ele va ofera jocuri gratuite. Simbolul lui Batman si cel a lui Superman va aduc suplimentar inca 100 credite, iar simbolurile Aquaman si Flash – maxim 75 de credite.

Functia unica Super Hero Respin poate transforma orice invartire intr-o super-invartire, in cadrul careia orice erou poate fi inlocuit cu simbolul Wild. Puteti avea 5 astfel de super-invartiri, una dupa alta. Jocurile gratuite sunt declansate de simbolurile Scatter, sau cuburile puterii. In cadrul invartirilor gratuite, fiecare simbol ce prezinta un super-erou va fi transformat in simboluri Wild, iar Flash va aduce 15 invartiri gratuite, Cyborg va aduce 12, Aquaman va ofera 10, Wonder Woman va face cadou 7, Superman – 5, iar Batman 2 invartiri gratuite. Miza pe care alegeti sa jucati nu afecteaza jackpoturile, pentru ca fiecare invartire – indiferent de suma pariata – are sansa de a declansa unul dintre cele 4 jackpoturi progresive. Jackpotul Grand are valoarea de peste 5.9 milioane de RON, jackpotul Major are o valoare de 138.094 RON, Minor Jackpot este de 21.812 RON, iar jackpotul Mini este de peste 1.228 RON. Fiind valori progresive, aceste jackpoturi vor creste. Sper ca dumneavoastra sa fiti norocosul castigator al celui mai mare jackpot!

Jucati Justice League slot pe bani reali!

Daca v-a placut filmul, o sa iubiti slotul. Justice Leage slot este o capodopera marca Playtech, ce ascunde un RTP urias, ceea ce avantajeaza jucatorul pe termen lung. Prezenta secventelor explozive de plata este extrem de atractiva, iar invartirile gratuite sunt insotite de premii colosale. In ultimul rand, miza de pariere nu influenteaza sansa ca dumneavoastra sa castigati un jackpot, ceea ce este o veste extraordinara. Mai mult, folosind codul Fortuna1, puteti juca slotul Justice League cu o balanta de peste 2.000 RON! Jackpotul progresiv Grand va sta la dispozitie, iar super eroii va asteapta!

2000 RON Bonus*Bonus Fortuna Casino!