Unde jucam Germinator slot

Aveti ocazia de a duce lupta cu microbii la un alt nivel, in cea mai amuzanta creatie, marca Microgaming. Unul dintre cei mai mari dezvoltatori de softuri de cazinou va aduce un slot unic, atat din punct de vedere al structurii, cat si … modului de joc. Cu toate ca poate suna a reclama ascunsa, slotul Germinator nu va promoveaza vreun produs de curatenie, ci – in cel mai inedit mod – va propune sa eliminati microbii, intr-o explozie de premii!

Joaca Germinator slot la operatorul Winmasters
1500 RON Cazino BonusJoaca Germinator cu un bonus de bun-venit generos si 20 de rotiri gratuite!
*

Pentru ca a trebuit sa testam slotul inainte de a vi-l prezenta, ce ne-a surprins in primul rand a fost calitatea grafica si coloana sonora. Jocul interactioneaza cu dumneavoastra, sub forma “personajelor”, care nu au liniste – bacteriile tusesc, stranuta, se agita, etc. Mai mult decat atat, va spuneam de un mod unic de joc, secondat de o mecanica aparte: Germinator se intinde pe 6 coloane orizontale si 6 coloane verticale, formand un ecran de joc cu 36 de simboluri, cu 12 linii de plata.

Puteti juca acest slot si in mod gratuit

Puteti testa acest slot in mod gratuit, in cazinourile Microgaming ce ofera aceasta facilitate. In cazul de fata, am ales cazinoul Winmasters, datorita promotiei exclusiv destinate jucatorilor noi – v-o vom prezenta in cele ce urmeaza. Aceasta recenzie urmareste sa va prezinte jocul, cum se pot forma combinatiile castigatoare, ce semnificatie au simbolurile de plata si, mai ales, cum se pot declansa functiile unice.

Jucati Germinator in variata demo

Nu va asteptati la instructiuni foarte complicate si nici la functii extrem de grele. Modul de joc este extrem de simplu, iar cel face interesant este – in primul rand, mecanica extraordinara si elementele foarte amuzante. Chiar daca microbii se stramba, rad si va scot limba, slotul Germinator este singurul loc unde ar trebui sa-I tineti aproape, pentru ca fiecare dintre ei va aduce premii generoase si multiplicatori. Aveti la dispozitie un pariu minim, pe linie, de doar 0.05 monede, iar acest lucru x 12 linii, va totaliza o miza de 0.60 monede. Pariul maxim este de 2 monede per linie x 12 linii, ceea ce ridica miza totala de pariere la 24 monede. Selectati miza de joc, adica valoarea pariului pe linie, apasati “Play”si .. incepeti “lupta”!

Regulile slotului si cum jucam

Pentru a putea intelege cum se joaca acest slot, trebuie sa va explicam mecanica acestuia. Nu este tocmai slotul traditional, trageti de maneta si sperati la o combinatie castigatoare. Cele 36 de simboluri pot fi substituite, printr-un mod unic. Pentru a castiga, este nevoie ca 3 bacterii identice sa fie alaturate. Acestea vor dispare si in locul lor vor cadea altele, de sus in jos. Toate cele 6 linii orizontale si verticale se invart, de la stanga la dreapta. Puteti avea o linie castigatoare pe orice directie, dar conditia e sa fie compusa din minim 3 si maxim 6 bacterii. Bacteriile au roluri unice: bacteria de culoare galbena va ofera un multiplicator x 10, bacteria verde va dubleaza castigul, bacteria albastra va rasplateste cu x 1, cea rosie cu 0.6, iar cea portocalie cu x 0.2.

Daca este suficient sa primiti minim 3 bacterii pe linie, atat orizontal, cat si vertical, pentru a aduna multiplicatori, pentru a declansa modul bonus – Medi – Bonus – va trebui sa adunati 3 pastile de antibiotic. Aceste medicamente vor elimina bacteriile de o singura culoare, indiferent de pozitia lor pe ecranul de joc. Sa spunem ca aveti 10 bacterii galbene care vor fi eliminate in acest mod de joc: acestea vor exploda, iar in locul lor vor pica alti microbi. Trebuie sa va aducem aminte, combinatiile de plata se formeaza de la stanga la dreapta, pe toate cele 12 linii de joc, pe absolut orice directie. In urma testelor, am observat ca nu exista invartire a rolelor care sa nu produca un rezultat: sume mici, dar constante. Dinamica jocului si mecanica de plata prevad plati de o valoare mica, dar destul de frecvente, iar dovada acestui lucru o face RTP-ul mare. Pentru un alt exemplu de slot cu RTP mare, puteti incerca si Fruit Cocktail slot.

Slotul Germinator va asteapta, in cazinoul recomandat

Mediul pe care operatorul Winmasters vi-l pune la dispozitie este ideal pentru a incerca slotul Germinator: o platforma rapida, fluida, rotiri gratuite si 1500 RON buget de joc. Microgaming este si va ramane unul dintre cei mai bun furnizori de softuri de cazinou, iar in cazul acestui slot a reusit sa imbine un design amuzant cu o mecanica de plata excelenta, iar rezultatul ne-a lasat fara cuvinte. Nu stiam ca lupta impotriva bacteriilor poate aduce atatea premii!

1500 RON Bonus*Bonus Winmasters Casino