Castiga unul dintre cele 4 jackpot-uri progresive de la Batman & Catwomen Cash slot

De ce nu?! Slotul de le Playtech este super incintant, fascinant chiar si include toate caracteristicile slotului modern: bonus, rotiri gratuite, scaterr, multiplicator de castiguri si 4 jackpot-uri progresive. Tematica se bazeaza pe doua dintre cele mai cunoscute vedete din benzile desenate DC: Batman si Catwomen. Creatia Playtech te transpune in lumea TV a anilor 1960 si esti inconjurat de simboluri si muzica funky, specifice show-urilor din acea vreme. Acum, daca nu vrei sa joci pe bani reali, jocul s-ar putea sa nu fie pe gustul tau, insa daca ai un buget marisor alocat, acest slot este perfect pentru a-i aduce imbunatatiri considerabile.

Batman & catwomen cash slot la eForuna online
2000 RON cazino bonusPachet Bonus de 2000 RON valabil pentru primele 3 depuneri la eFortuna Casino
*

Batman & Catwoman cash este un slot pe 3 randuri, 5 role si 25 de linii de plata fixe si toate simbolurile sunt legate de tema benzilor desenate DC: Batman; Catwomen; Robin; masca si bicul lui Catwomen; cureaua, elicopterul, barca si batarang-ul lui Batman; plus 2 sfinxi din aur. Slotul are asemanari cu jocul Batman & the Joker Jewels, insa simbolurile principale sunt Batman, Catwomen si Robin. Bonusurile, multiplicatorii si premiile, daca nu chiar jackpoturile, sunt foarte generoase, insa se declanseaza mai greu, in conditii mai complexe, dar nu sunt inexistente. Tot ce iti trebuie este un buget bine gestionat si putina rabdare.

Batman & Catwoman Cash, numai aici!

Daca te intereseaza slotul, poti juca gratis, pe aceasta pagina. Stim cat este de important sa cunosti jocul si regulile lui, inainte sa joci pe bani reali si de aceea va punem la dispozitie varianta gratuita, unde nu trebuie sa-ti faci grija impotriva portofelului, acesta este virtual si il poti reincarca de cate ori este nevoie. Jocul nu este disponibil in varianta demo, la cazinourile online romanesti, de fapt, singurul operator care ne ofera acest joc este eFortuna, unde se poate juca numai pe bani dumneavoastra din cont.

Batman and Catwoman cash slot

Acest video slot genereaza castiguri constante, dar nu impresionabile, depinde si de suma pariata, insa scopul jocului este de a declansa jocul bonus sau chiar unul dintre cele 4 jackpoturi si acestea aduc intr-adevar schimbari radicale bugetului tau. In timpul rotirilor gratuite este foarte usor sa declansezi multiplicatori de chiar si de 200 de ori ai pariului tau initial, sa nu mai vorbim de cei de 1200X. Simbolurile Batman, Catwomen si Robin au un rol ornamental mai mult, deoarece combinatia maxima, care plateste un premiu substantial, are sanse foarte mici de a fi declansata, iar daca ele formeaza o line de plata totusi, platile sunt foarte mici.

Runda bonus si jakpot-urile existente

Daca iti apar pe rolele 1 si 3 simbolul Bonus, ai dreptul de a selecta unul dintre ele, pentru a descoperi ce premiu ascunde – Cat Burglar Bonus. Unul dintre simboluri ascunde bani in cash si valoare premiului este in stransa legatura cu valoarea pariata, atunci cand ai pariat maximum si premiul este la valoarea maxima (atinge si mii de euro); celalalt simbol ascunde un multiplicator de castig si daca acesta este egal sau mai mare decat 2x, acesta se transfoma in diamante in jocul principal si ofera premii in cash.

Rotirile gratuite, Batman vs Catwoman, sunt declansate atunci cand ai 3 simboluri Bonus pe rolele 1,3 si 5. Mai departe, selectezi una din cartile oferite de Batman pentru a vedea cate runde gratuite primesti, si una din cartile oferite de Catwomen, un cadou multiplicator de castiguri (poate ajunge de ordinul miilor).

Jackpot-ul este declansat intamplator, insa ai cu mult mai multe sanse atunci cand pariezi sume mai mari. Unul dintre cele 4 jackpot-uri este garantat! Atunci cand se declanseaza jackpot-ul, ai de selectat intre 20 de icoane care releva natura si valoarea jackpot-ului castigat: 2 icoane de valoare verde declanseaza jackpot-ul Mini, 3 icoane de culoare albastra iti aduc jackpot-ul Minor, 4 de culoare galbena declanseaza jackpot-ul Major, iar 5 de culoare rosie iti aduc marele castig de la Grand jackpot.

Batman & Catwomen Cash este un mix interesant intre design de calitate, sistem video/audio impecabil, dar si castigurile aferente. Daca ii poti alunca un buget decent si ceva timp, ti-l recomandam cu incredere, banii vin greu, insa vin multi.

Unde sa jucam in Romania 2018

Daca ati inteles jocul, v-ati facut calculele si credeti ca puteti sa rezistati micilor pierderi, obligatorii, inaintea marelui castig, puteti sa va incercati norocul la eFortuna online, singurul operator din Romania care ofera slotul Batman & Catwoman Cash – jackpot progresiv de peste 3.500.00 RON. Tot aici gasiti si celelalte variatii din seria DC: Batman & The Joker Jewels – jackpot progresiv actual 3 586.800 RON; Batman & Mr. Freeze Fortune – jackpot progresiv actual 3 586 915 RON; Batman & The Penguin Prize – jackpot progreziv actual 3 587 147 RON. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta banilor dumneavoastra, operatorul este licentiant de catre ONJN si este constant auditat, de catre institutii specializate.

2000 RON Bonus*Pentru toti jucatorii noi, numai la Fortuna