Joacă ruleta englezească online

Ruleta englezească este una dintre variațiile jocului, similară cu ruleta franceză și se mai numește și ruleta europeanp. Regulile jocului sunt foarte simple și ușor de învățat, chiar și pentru începători. Ruleta englezească oferă un avantaj foarte mare pentru jucător față de Casa, în comparație cu alte variante ale jocului. Acest joc popular este furnizat de mai mulți provideri de software cum ar fi: Playtech, Isoftbet, Play’n Go. Jocul este prezentat cu o interfață extraordinară și foarte rapidă. English Roulette poate fi găsită online în aproape toate cazinourile de top de pe piață din România. Acum nu mai este nevoie să ieșiți din casă ca să vă puteți încerca norocul! Puteți face acest lucru, stând confortabil acasă, în fața calculatorului, fără să fie nevoie să așteptați rând la masa de joc

Joacă English Roulette la Winmasters România
1000 RON Cazino BonusBonus pentru toții jucători noi, numai la Winmasters!
*

Accesați acum varianta online a ruletei și o să intrați în joc cu un bonus de bun-venit care parțial poate fi folosit și la jocurile de masă, ajutându-vă să aveți mai multe posibilități să câștigați și să vă distrați. În același timp, pe cazinourile online, puteți beneficia de limite de pariere foarte diferite, cu cea minimă de valoare foarte scăzută, ceea ce permite să jucați o perioadă mai îndelungată și să încercați diferite strategii ca să realizați câștiguri de bani mulți.

Joacă English Roulette în variantă demo

Dacă nu ați mai jucat ruletă nicioadată, varianta online gratuită este varianta perfectă să învățași regulile jocului și să le puneți în aplicare. Puteți găsi jocul pus la dispoziție într-o versiune gratuită la foarte multe cazinouri. Jucând fără bani adevărați puteți exersa regulile jocului, dar și în același timp puteți pune în aplicare o strategie de pariere care să vă ajute, atunci când riscați banii dumneavoastră personali. Această posibilitate o aveți numai în cazul cazinourilor online. Cazinoul terestru nu vă oferă această șansă! Puteți face câteva încercări pe bani virtuali chiar aici, urmând linkul cazinoului.

Joacă ruleta englezească

Înainte să intrați în joc cu bani reali este indicat să faceți câteva pariuri pe bani virtuali. Este logic, să nu doriți să riscați înainte să cunoașteți regulile jocului, opțiunile mesei de joc și mizele de pariere. Puteți încerca mai multe tipuri de pariuri și o să observați ce fel de mize vă pot aduce mai mult noroc, să decideți dacă mergeți cu mize mici pentru un joc mai îndelungat sau pe pariuri mai mari, pentru a face câștiguri mai mari.

Reguli și caracteristici specifice ruletei englezești

După cum am mai spus, ruleta englezească este de fapt ruleta europeană și respectă regulile ei. Roata prezintă numere cuprinse între 1 și 36, colorate în negru și roșu și un 0 marcat în verde. RTP-ul jocului este foarte mare – 97.30%. Puteți plasa pariuri interioare și exterioare. Puteți alege să pariați pe un singur număr, dar o să aveți șansa mai mică de câștig, dar în cazul în care nimeriți, plată este x 35, iar dacă alegeți să mizați pe coloană, par/impar sau roșu/negru o să aveți șansa de câștig mult mai mare, dar cu plată mai mică. Jocul începe după ce plasați pariul și apăsați pe “rotire”.

Jocul de ruletă online vă oferă câteva opțiuni suplimentare. Puteți activa sau dezactiva sunetul jocului, puteți face câteva setări care se activează automat, după fiecare joc – masa să se golească după rundele câștigătoare sau necâștigătoare, jocul să înceapă automat când repetați pariul, aveți posibilitatea să anulați tot și să faceți din nou pariurile pe masa de joc și multe altele care pot face jocul cât mai pritetenos și confortabil. Există o altă variantă a ruletei, care este mai riscantă și acest lucru o face și foarte căutată – Premium American Roulette.

Caracteristici speciale

Jocul de ruleta englezească este supus regulilor standard ale jocului de ruleta europeană și de aceea și are RTP-ul cel mai mare, față de celelalte variații ale ruletei. Pariurile, indiferent că sunt interioare sau exterioare, se plasează foarte ușor, printr-un singur click pe locul unde doriți să pariați, după ce alegeți jetonul cu miza dorită. Aruncarea bilei și învărtirea roții se face tot printr-un singur click. Pariurile trebuie să se încadreze în limitele mesei. După aceea, nu vă rămâne nimic altceva decât să așteptați și să vedeți dacă ați câștigat sau nu.

Joacă ruleta englezească pe bani adevărați

După ce ați aflat care sunt regulile jocului clasic și ați încercat variantă demo ca să alegeți strategia și modul de pariere, puteți încerca și varianta jocului cu bani adevărați. Cazinourile online vă oferă un mare beneficiu față de cazinourile terestre și anume bonusul de bun-venit, oferit de fiecare operator de jocuri de noroc online. Unele cazinouri oferă ca bonus sume considerabile, care pot fi folosite parțial și la jocurile de masă. Este logic că atunci când alegeți cazinoul la care doriți să jucați să aveți în vedere și aceste sume suplimentare, ce pot fi folosite în joc și vă pot aduce câștigul dorit. De fiecare dată când alegeți cazinoul online și doriți să folosiți banii obținuți ca bonus, trebuie să vă informați despre regulile bonusului de bun-venit și în ce mod vă puteți folosi de câștigurile realizate din banii de bonus.

1000 RON Bonus*Bonus de bun-venit