Joaca ruleta englezeasca online

Ruleta englezeasca este una dintre variatiile jocului, similara cu ruleta franceza si se mai numeste si ruleta europeana. Regulile jocului sunt foarte simple si usor de invatat, chiar si pentru incepatori. Ruleta englezeasca ofera un avantaj foarte mare pentru jucator fata de Casa, in comparatie cu alte variante ale jocului. Acest joc popular este furnizat de mai multi provideri de software cum ar fi: Playtech, Isoftbet, Play’n Go. Jocul este prezentat cu o interfata extraordinara si foarte rapida. English Roulette poate fi gasita online in aproape toate cazinourile de top de pe piata din Romania. Acum nu mai este nevoie sa iesiti din casa ca sa va puteti incerca norocul! Puteti face acest lucru, stand confortabil acasa, in fata calculatorului, fara sa fie nevoie sa asteptati rand la masa de joc

Joaca English Roulette la Winmasters Romania
1500 RON Cazino BonusBonus pentru totii jucatori noi, numai la Winmasters!
*

Accesati acum varianta online a ruletei si o sa intrati in joc cu un bonus de bun-venit care partial poate fi folosit si la jocurile de masa, ajutandu-va sa aveti mai multe posibilitati sa castigati si sa va distrati. In acelasi timp, pe cazinourile online, puteti beneficia de limite de pariere foarte diferite, cu cea minima de valoare foarte scazuta, ceea ce permite sa jucati o perioada mai indelungata si sa incercati diferite strategii ca sa realizati castiguri de bani multi.

Joaca English Roulette in varianta demo

Daca nu ati mai jucat ruleta nicioadata, varianta online gratuita este varianta perfecta sa invatati regulile jocului si sa le puneti in aplicare. Puteti gasi jocul pus la dispozitie intr-o versiune gratuita la foarte multe cazinouri. Jucand fara bani adevarati puteti exersa regulile jocului, dar si in acelasi timp puteti pune in aplicare o strategie de pariere care sa va ajute, atunci cand riscati banii dumneavoastra personali. Aceasta posibilitate o aveti numai in cazul cazinourilor online. Cazinoul terestru nu va ofera aceasta sansa! Puteti face cateva incercari pe bani virtuali chiar aici, urmand linkul cazinoului.

Joaca ruleta englezeasca

Inainte sa intrati in joc cu bani reali este indicat sa faceti cateva pariuri pe bani virtuali. Este logic, sa nu doriti sa riscati inainte sa cunoasteti regulile jocului, optiunile mesei de joc si mizele de pariere. Puteti incerca mai multe tipuri de pariuri si o sa observati ce fel de mize va pot aduce mai mult noroc, sa decideti daca mergeti cu mize mici pentru un joc mai indelungat sau pe pariuri mai mari, pentru a face castiguri mai mari.

Reguli si caracteristici specifice ruletei englezesti

Dupa cum am mai spus, ruleta englezeasca este de fapt ruleta europeana si respecta regulile ei. Roata prezinta numere cuprinse intre 1 si 36, colorate in negru si rosu si un 0 marcat in verde. RTP-ul jocului este foarte mare – 97.30%. Puteti plasa pariuri interioare si exterioare. Puteti alege sa pariati pe un singur numar, dar o sa aveti sansa mai mica de castig, dar in cazul in care nimeriti, plata este x 35, iar daca alegeti sa mizati pe coloana, par/impar sau rosu/negru o sa aveti sansa de castig mult mai mare, dar cu plata mai mica. Jocul incepe dupa ce plasati pariul si apasati pe “rotire”.

Jocul de ruleta online va ofera cateva optiuni suplimentare. Puteti activa sau dezactiva sunetul jocului, puteti face cateva setari care se activeaza automat, dupa fiecare joc – masa sa se goleasca dupa rundele castigatoare sau necastigatoare, jocul sa inceapa automat cand repetati pariul, aveti posibilitatea sa anulati tot si sa faceti din nou pariurile pe masa de joc si multe altele care pot face jocul cat mai pritetenos si confortabil. Exista o alta varianta a ruletei, care este mai riscanta si acest lucru o face si foarte cautata – Premium American Roulette.

Caracteristici speciale

Jocul de ruleta englezeasca este supus regulilor standard ale jocului de ruleta europeana si de aceea si are RTP-ul cel mai mare, fata de celelalte variatii ale ruletei. Pariurile, indiferent ca sunt interioare sau exterioare, se plaseaza foarte usor, printr-un singur click pe locul unde doriti sa pariati, dupa ce alegeti jetonul cu miza dorita. Aruncarea bilei si invartirea rotii se face tot printr-un singur click. Pariurile trebuie sa se incadreze in limitele mesei. Dupa aceea, nu va ramane nimic altceva decat sa asteptati si sa vedeti daca ati castigat sau nu.

Joaca ruleta englezeasca pe bani adevarati

Dupa ce ati aflat care sunt regulile jocului clasic si ati incercat varianta demo ca sa alegeti strategia si modul de pariere, puteti incerca si varianta jocului cu bani adevarati. Cazinourile online va ofera un mare beneficiu fata de cazinourile terestre si anume bonusul de bun-venit, oferit de fiecare operator de jocuri de noroc online. Unele cazinouri ofera ca bonus sume considerabile, care pot fi folosite partial si la jocurile de masa. Este logic ca atunci cand alegeti cazinoul la care doriti sa jucati sa aveti in vedere si aceste sume suplimentare, ce pot fi folosite in joc si va pot aduce castigul dorit. De fiecare data cand alegeti cazinoul online si doriti sa folositi banii obtinuti ca bonus, trebuie sa va informati despre regulile bonusului de bun-venit si in ce mod va puteti folosi de castigurile realizate din banii de bonus.

1500 RON Bonus*Bonus de bun-venit