Unde puteți juca Wheel of Fortune?

Un joc special și o creație de excepție, marca studiourilor IGT, Roata Norocului este o ecranizare modernă a unui slot clasic, ce beneficiază din plin de pe urma celor mai noi tehnologii de plată. Un slot dinamic, ce ascunde surprize extraordinare și moduri unice de joc, a fermecat milioane de jucători. Datorită procentului teoretic de returnare la jucător, sau RTP, ce poate ajunge până la peste 96% și a structurii unice, veți avea surpriza să constatați că se pot declanșa o serie de moduri unice, ce au ca rezultat premii explozive.

Wheel of Fortune este un slot IGT
3000 RON Cazino BonusJucați Wheel of Fortune cu un bonus generos!
*

Recenzia de față își propune să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie, pentru a putea alege în cunoștiință de cauză. Mai mult decât atât, compania creatoare, IGT, vă propune 2 variații ale acestui slot: Wheel of Fortune Triple Extreme Spin și Wheel of Fortune on Tour. În urma testelor la care am supus acest slot, am ales să vă prezentăm prima variantă, întrucât varietatea funcțiilor unice o face mai interesantă.

Modul demo vă stă la dispoziție

Cu toate că operatorul Netbet are o interfață nouă și extrem de atragătoare, au păstrat toate facilitățile adresate jucătorilor, printre care și valorosul mod demo de joc. Vă puteți familiariza cu aceste jocuri cu roata norocului și puteți afla cum se pot declanșa secvențele de premii speciale. În fond și la urma urmei, trebuie să întelegeți cum puteți intra în posesia premiului cel mare, mai ales că – la prima vedere – slotul poate părea intimidant, mai ales datorită celor 720 de linii de câștig!

Încercați Wheel of Fortune în mod gratuit

Liniile de plată sunt fixe, dar valoarea atribuită fiecărei fise poate fi modificată. Sub ecranul de joc, veți observa cele 720 de moduri de plată, numărul de fise, valoarea acestora și pariul total, per învărtire. Puteți învărti rolele cu un minim de 1 fisă și un maxim de 300 de fise, iar această flexibilitate demonstrează ca Wheel of Fortune se adresează fiecărui jucător. Slotul prezintă 5 coloane de joc, pe o structură interesantă: 3 x 4 x 5 x 4 x 3, iar datorită tehnologiei MultiWay Xtra, combinațiile câștigătoare se pot forma pe orice direcție. Câștigul maxim posibil este limitat în funcție de valoarea pariurilor. Spre exemplu, dacă veți alege să jucați cu minim 1 fisă, câștigul maxim va fi limitat la 10.000 monede, iar o miză de maxim 300 de fise va ridica premiul la 3.000.000 mondede, iar cu tot cu multiplicatori, acesta poate ajunge la 25.000.000 fise!

Roata norocului – joc și reguli

Probabil cel mai important aspect în cadrul acestui joc este să înțelegeți valoarea și funcția simbolurilor de plată și declanșatorii acestora. Simbolul “Wild” poate să-și facă apariția pe rolele 2, 3 și 4, poate înlocui toate simbolurile, cu excepția “Wheel of Fortune”, “Scatter” și “Triple Extreme Spin”. Bonusul “Mini-Roata”este și simbolul “Scatter”, iar prezență acestor 3 simboluri declanșează multiplicatori ai premiului, de până la 3.850 x premiul câștigat! Prezența a 5 simboluri “Wheel of Fortune” vă premiază cu până la 10.000 de monede, simbolul iahtului vă recompensează cu un maxim de 1000 de monede, medalionul aurit vă aduce 400 de monede maxim, iar mașina sport, de culoare roșie, vă mărește balanța de joc cu 300 de monede. După cum vă spuneam, Wheel of Fortune este o ecranizare modernă a unui slot clasic, iar fructele nu puteau lipsi. Bineînțeles ca și prezența acestora pe rola vă aduce premii în plus, în această ordine: merele vă răsplătesc cu 125 monede, vișinele și portocalele vă aduc 100 monede, iar prunele și banabele – câte 50 de monede.

Dacă veți avea, în orice poziție, 3 sau mai multe simboluri Bonus, veți putea declanșa secvența numită “Triple Extreme Spin” și funcția unică a acesteia. Pe ecranul de joc își vor face apariția 12 plicuri aurite, ce conțin o serie de indicatori de culoare roșie, galbenă sau albastră. Fiecare indicator va corespunde unei roți a norocului – va trebui să alegeți minim 3 indicatori. După primii 3 indicatori roșii, veți fi recompensat cu 250 x valoarea monedei, după primii 3 indicatori albaștrii veți primi 100 x valoarea fisei, iar după primii 3 indicatori galbeni veți primii 200 x valoarea monedei. După acest mod de joc, în care veți selecta indicatorii, veți învărti Roata Norocului, apoi câștigurile vor fi adunate și multiplicate. Roata albastră are valori cuprinse între 30 și 1000 monede, roata roșie are valori cuprinse între 100 și 5000 monede, iar roata galbenă conține multiplicatori de 2x, 3x, 4x, 5x 7x si 10x. Dacă doriți să jucați înca un slot ce ascunde premii fabuloase, accesați și recenzia Jewels 4 all.

Joacă Wheel of Fortune slot pe bani reali

Operatorul NetBet vă pune la dispoziție un întreg portofoliu IGT, dar trebuie să acordați o atenție specială slotului Roata Norocului. Îl puteți juca atât în mod gratuit, chiar aici, pentru a exersa, cât și cu o balanță de 4000 RON, grație cazinoului. Procentul teoretic de returnare la jucător, extrem de mare, precum și numărul impresionant de linii de plată, fac din acest slot destinația ideală de distracție. Funcțiile suplimentare vă garantează multiplicatori de până la 3.850 x premiul câștigat, iar modul de bonus o să vă aducă recompense explozive. Mizele permisive contribuie la popularitatea crescută a acestui slot, iar un premiu de până la 25.000.000 de monede nu sună râu deloc, nu-i așa? Deci, învărtiți Roata Norocului chiar acum – noi vă dorim succes!

3000 RON Bonus*Pachet Bonus NetBet Casino