Unde jucăm The Mummy slot?

The Mummy slot este o creație Playtech, inspirată din filmul de acțiune cu același nume. De această dată, compania producătoarea vă propune o aventură în inima Egiptului, în care va fi nevoie să vănați mumii și să alegeți dintr-o serie de moduri unice de joc, ce ascund premii mai mult decât explozive. Cu un ecran de joc minimalist, construit din 3 rânduri și 5 role de joc, ce însumează 25 de linii de plată, The Mummy slot este unic. Mecanica de plată este absolut incredibilă, iar cascadă de bonusuri și secvențe speciale de joc nu se lasă deloc așteptate. Cu toate că numărul de linii de joc nu poate fi schimbat, mizele sunt mai mult decât flexibile. Slotul The Mummy se adresează fiecărui tip de jucător.

Slotul The Mummy poate fi jucat la Fortuna
2000 RON Cazino BonusJucați The Mummy cu 2000 RON Bonus!
*

Acest slot este unul dintre preferatele jucătorilor din România, datorită secvențelor de plată și a unui procent teoretic de câștig destul de ridicat. Cu toate că politica Playtech este de a nu dezvălui RTP-ul jocurilor, echipa noastră a reușit să-l calculeze: 92%, ceea ce reprezintă un procent extrem de atractiv. Rolul acestei analize este de a vă prezenta în detaliu slotul The Mummy, cum îl puteți juca, folosind bonusul de bun venit, cum se declanșează secvențele unice, ce reprezintă simbolurile de plată și unde îl puteți juca în România.

Acțiunea este dinamică, iar secvențele de premiere sunt însoțite de animații speciale. Veți recunoaște personajele principale, precum cei doi exploratori, faraonul, mumia și regele scorpion. Pe masură ce jucați, veți constata cu plăcere că Playtech v-a pregătit o serie de surprize, de genul rotirilor gratuite și a multiplicatorilor. Fiind un slot din portofoliul Fortuna, bonusul de bun venit mai mult decât generos, pe care acest operator vi-l oferă, poate fi folosit la sloturi, pentru a acoperi cerințele de rulaj, în proporție de 100%.

Jucați The Mummy slot în cadrul operatorului recomandat

Jocul se încarcă foarte repede și veți remarca interfața mai mult decât fluidă, grație unei optimizări excelente, realizată de Playtech. Jocul respectă în cele mai mici detalii secvențele de acțiune din film, iar animațiile și coloana sonoră sunt de excepție.

Veți avea posibilitatea să activați funcția de învărtire automată, ce poate lua o valoare cuprinsă între 10 și 99 de învărtiri. Mizele de pariere se reflectă asupra tuturor celor 25 de linii, cu valori cuprinse între minim 0.05 RON și 25 RON per învărtire. Spre exemplu, puteți paria pe toate cele 25 de linii de joc cu un maximum de 625 RON, dar fiți siguri că suma câștigata va fi pe masură.

Jucați The Mummy slot creat de Playtech

Stim că acest slot ascunde o structură complexă, iar secvențele unice – moduri suplimentare de joc – pot fi copleșitoare. În cele ce urmează vom detalia structura secvențelor aleatorii de joc și vă vom explica în amanunt ce înseamnă fiecare.

Trebuie să vă informăm asupra faptului că orice combinație câștigătoare se formează de la stânga la dreaptă, pe toate cele 25 de linii de joc. Dacă veți opta pentru bonusul de bun venit, folosind codul FOTUNA1, puteți juca cu 2000 RON în plus. Acest lucru reprezintă o strategie bună, pentru că datorită RTP-ului mare, jocul pe termen lung vă va avantaja.

Reguli și caracteristici

Ecranul introductiv prezintă personajele principale, în timp ce jocul se încarcă în fundal. Veți remarca simbolurile de plată, inșirate pe tot ecranul de joc și până să vă întrebați, suntem gata să vă informăm. Simbolul mumiei este și Wild și poate înlocui aproape toate simbolurile, doar pe rolele 2, 3 și 4. Excepție fac Scatter, Bonus și Free Games. The mummy este simbolul Scatter, iar prezență a 5 simboluri identice vă aduce până la 150 de credite.

5 simboluri ale exploratorului vă oferă un maxim de 10.000 credite, iar exploratoare vă premiază cu până la 2.000 credite. Faraonul și soția sa au valori identice, iar prezență a 5 simboluri vă crește balanța de joc cu maxim 500 credite. Regele scorpion vă premiază cu 250 credite, sarcofagul și cartea morților cu 75 de credite, iar pistolul și scarabeul cu maxim 50 credite. Jocul vă propune 8 secvențe aleatorii, ce pot fi declanșate în cadrul unei sesiuni bonus, numită Lost City Adventure Bonus. Aceasta se declanșează în cadrul jocului principal și va trebui să alegeți cutii pline cu bani.

Scorpion Scatter – este o secvență ce poate fi declanșată aleatoriu, chiar în cadrul jocului principal și va plăti conform simbolului scatter, dar cu un tabel de plăți special. Simbolul Expanding Mummy va transforma simbolul Wild într-un simbol cu extindere, pentru o cotă crescută de plăți. Scarab Attack e un mod unic de joc. Dacă aveți un simbol wild oriunde pe rola 3, acesta se va multiplica și pe rolele 2 și 4. Collapsing Reels înseamnă ca orice simbol câștigător va exploda, lasând locul vacant altui simbol, ce duce la câștiguri amețitoare. Mummy Power este o secvență de joc ce vă aduce multiplicatori: 3, 6, 9 x suma câștigată. Mummy Respin înseamnă ca un simbol Wild pe orice rolă blochează rola respectivă pentru învărtiri gratuite, până când apare orice fel de câștig.

Rotirile gratuite vă aduc câștiguri și o …super-învărtire, ce vă poate aduce echivalentul unei combinații de plată cu până la 9 simboluri Wild! În cele din urmă, veți putea activa și bonusul Mummy Hunt, unde va trebui să vănați mumii! Acțiunea vă plasează în adâncul piramidei și veți fi prezentat cu două opțiuni: puteți merge la stânga sau la dreaptă într-un tunel și puteți văna până la 10 mumii! Dacă sunteți un fan al sloturilor, dar preferați păcănele clasice, vă propunem șansa să câștigați la fructe cu jocul Xtra Hot – o aventură suculentă și profitabilă!

Jucați The Mummy slot pe bani reali!

Cu până la 8 secvențe unice de joc și o explozie de jocuri bonus, The Mummy este mai mult decăt un slot. Acțiunea vă poartă în adâncul piramidei și veți regăsi toate personajele principale, ce vă oferă o explozie de premii, multiplicatori și învărtiri gratuite. Mecanica de plată este o operă de artă și completează perfect dinamismul jocului, iar mizele permisive oferă tuturor oportunitatea de a face bani cu această capodoperă de slot, creată de Playtech. În România, puteți juca The Mummy slot în cadrul operatorului Fortuna, alături de cel mai generos bonus de bun venit, în valoare de 2.000 RON!

2000 RON Bonus*Bonus Fortuna Casino!