Super Lady Luck aduce multe câștiguri!

Multi dintre jucătorii de sloturi sunt fanii jocurilor cu supereroi, iată si motivul pentru care faimoșii dezvoltatori de jocuri lansează titluri care mai de care, mai fierbinți. Super Lady Luck de la IsoftBeth, nu numai că luptă împotrivă răufăcătorilor de pe străzile Parisului, ci ea este și ajutorul dumneavoastră de nadejde, în luptă pentru jackpot. Slotul are 5 role, 3 rânduri și 243 șanse de câștig, ceea ce înseamnă ca de îndată ce ai o combinație de 3 simboluri asemănatoare, indiferent de poziția lor pe role, automat ai un câțtig.

Joacă Super Lady Luck la NetBet Romania
3000 RON Cazino Bonus Bonus de bun venit pentru toți jucătorii noi!
*

Pe langa caracterele din lumea animata, jocul include și clasicele cărți de joc, de la 10 la As, care au și cel mai mic payout în combinațiile căștigatoare. În afară caracterelor principale, care plătesc și cel mai bine, jocul mai are și alte simboluri la fel de interesante: băiatul cu masca albastră, omul cu porumbelul, un mime, fata blondă, Eiffel Tower – simbolul scatter, Lady Bug cu bonus – simbolul Bonus și un băiat pisică, partenerul supereroinei în lupta infractorilor – simbolul Extended Wild.

Incearca Super Lady Luck gratis

Recomandarea nr 1: încearcă jocurile în varianta gratis, ori de câte ori ai ocazia! Nu toți operatorii pun la dispoziție jocurile în varianta gratis, de cele mai multe ori, trebuie să deții un cont de jucător ca să le poți accesa, iar pentru asta înseamnă să îți dezvălui datele personale unui operator, la care poate nici nu vrei să râmăi. Pagina noastră îți pune la dispoziție jocul gratis, unde nu ai nevoie nici de înregistrare și nici să faci vreun depozit, tot ce trebuie să faci este să te joci și să înveți regulile.

Joacă Super Lady Luck gratis aici

Super Lady Luck impresionează prin grafică, design și sunet și de îndată ce deschizi jocul, intri în pielea personajului. Fundalul întunecat, efectele sonore, atunci când lovești o combinație câștigătoare, caracterele animate în culori extravagante, te vor ține ocupat pentru o bună perioadă de timp și cel mai important, vei ieși mereu câștigator. Jocul nu este popular pentru jackpot-ul progresiv, suma este prea mică să impresioneze, dar este foarte cunoscut pentru câștigurile sale declanșate constant, din rundele gratuite.

Să întelegem payout-ul

Combinația de 5 simboluri cu Lady Luck este cea mai bine platită, 150 de RON, în cazul în care miza de pariere este maximă și totodată îți aduce câștigul de la jackpotul progresiv. Următorul simbol care plătește bine este fata cu pârul blond, care la o combinație de 5 simboluri plătește 100 RON, urmat de celelalte caractere și simbolurile cărți. Adițional la cele 243 șanse de câștig, jocul are și multe caracteristici, care aduc câștiguri constante, iar în funcție de miza pariată, acestea pot fi substanțiale. Black Lady Luck este simbolul Wild în acest joc și poate înlocui toată rola, cu excepția simbolurilor bonus, scatter și Lady Luck. Re-Spin este declanșată întămplător, când Lady Luck folosește cerceii ei magici și îți oferă înca o rotire gratuită după o rotire normală.

Caracteristica Ring apare atunci când ai 3 sau mai multe simboluri scatter pe role: 3 simboluri scatter activează un multiplicator de 5x miză, plus 10 runde gratuite; 4 simboluri scatter activează un multiplicator de 10 x miză, plus 15 runde gratuite; 5 simboluri scatter oferă un mutiplicator de 15 x miză, plus 30 rotiri gratuite. În aceste runde Lady Luck folosește puterea magică a inelului ei special și înlocuiește simbolurile de pe rolele 1 – 3, cu un singur simbol.

Jocul Bonus este activat atunci când un simbol Lady Luck bonus și un simbol Black Lady Cat Extended Wild apar pe 2 role alăturate, față în față. Vei fi redirecționat într-un joc secundar, unde ai de ales între jackpot-ul Lady Luck sau jackpot-ul Black Cat. Scopul jocului este să învărți roata și în funcție pe care casetă se oprește acul, poți beneficia de multiplicatori de câștiguri, rotiri gratuite sau chiar jackpot-ul progresiv. În general, jackpot-ul nu este foarte impresionant, dar nu părăsești niciodată această rundă fără să ai câștiguri generoase.

Super Lady Luck la NetBet România

NetBet este recomandarea nr 1, atunci când vrei să joci pe bani! Operatorul oferă un mediu plăcut și securizat pentru jocurile de noroc online și în plus are cele mai bune oferte pentru jucătorii noi veniți. Bonusul de bun-venit vine în două variante: ori mega pachet până la 3000 RON la primele 3 depozite de bani; ori 1000 RON gratuiti (fără depunere) – 25 de rotiri gratuite, la unul din sloturile selecționate de către operator. Promoțiile NetBet nu se opresc numai la noii veniți și surpind zilnic toți jucătorii, cu diferite bonusuri, rotiri gratuite, invitații la turnee și în plus, excelează la programul VIP, felul lor de a răsplăti clienții fideli. Înca ceva, dacă vă plac supereroii și jackpot-ul progresiv, încercați și slotul Superman, nu o să vă pară rău! Succes!

3000 RON Bonus*Pentru toți jucătorii noi, numai la NetBet!