Rainbow Riches – iubitorii de păcănele știu de ce!

Rainbow Riches este o altă variație de slot cu tematică irlandeză, însă foarte populară în rândul jucătorilor britanici. Jocul are simboluri care sugerează norocul irlandezilor, ulcele pline de aur, curcubeul și faimosul lepricon, deși în această variație, mititelul acesta verde arată foarte dubios, chiar înfricoșător. Rainbow Riches a fost printre primele sloturi cu runde bonus și este considerat unul dintre pionerii acestei industrii. Este un joc simplu, cu un design plăcut, culori atractive și o muzică specifică relaxantă, în plus, jocul este foarte rapid și include câștiguri multiple și constante.

Rainbow Riches Unibet
1000 RON Cazino BonusJucați cu bonusul de bun venit de la Unibet!
*

Jocul este setat pe 3 rânduri, 5 role și 20 de linii de plată și deși nu include rotiri gratuite, jocul generează 3 runde bonus, una dintre caracteristicile familiare la păcănele cu fructe. În afară simbolurilor principale: logo-ul jocului, spiriduș mic și indrăcit, ulcele cu aur – wild, ulcele cu aur sub curcubeu și făntăna care îți îndeplinește dorințele, jocul include și simboluri standard: A, K, Q, J, însă acestea aduc premii cu mult mai mici, în funcție și de valoarea pariului.

Joacă la Rainbow Riches aici

Cum am mai spus, jocul este foarte simplu în principiu, însă nu strică să fii familiar cu toate regulile și combinațiile de plată ale jocului. Dacă vrei să nu te ia prin surprindere micuțul dracos, exersează în liniște, în variantă demo pe care ți-am pus-o la dispoziție. Nu trebuie să ai grijă portofelului, aici joci pe gratis și îți poți reîncărca monedele virtuale, ori de câte ori ai nevoie. Un alt mare beneficiu pe care îl aduce varianta gratis a jocurilor este că poți decide, la cost 0, dacă acest joc îți este pe plac sau nu.

Joacă gratis aici

Cum să joci?

Jocul nu este foarte special, din punct de vedere tehnic, însă câștigurile constante declansște sunt cele care au fidelizat mii de jucători. Jocul ofere 3 runde bonus sepărate, fiecare aducând premii substanțiale, ce pot îmbunătăți bugetul frumușel. În funcție de rundă bonus declanșată, puteți câștiga un premiu în bani cash, 500 x valoarea pariului, chiar și 25 000X, dacă vă surâde norocul

Road to Riches Bonus este declanșat atunci când aveși 3 simboluri lepricon pe ecran, indiferent de poziția lor. Scopul acestei runde este să ajungeți la capătul potecii, unde vă așteaptă o ulcică plină cu bani. Și de această dată, valoarea premiului este în concordanță cu valoarea pariului plasat. Pots of Gold bonus este și runda preferată de toți jucătorii, având cele mai mari premii.

Jocul secundar se declanșează atunci când ai aliniat pe rolele 2,3 și 4, trei sau mai multe simboluri cu ulcele cu bani. În această rundă ai 3 ulcele cu premii diferite, unul din bronz, unul din argint și unul din aur. În funcție de unde se oprește acul, acela este premiul câștigat, care poate fi maxim un multiplicator de 500 x valoarea pariului.

Rainbow Riches la Unibet România

Jocul nu este unul sofisticat și nu impresionează nici prin grafică, design sau audio, însă are ceva special, ce-l face cel mai popular joc din istoria sloturilor printre miile de britanici și anume câștigurile constante, chiar substanțiale, atunci când ridicați valoarea pariului. La noi, în România, singurul operator unde întălnim acest Barcrest slot este Unibet, un operator fiabil și cu experiența largă pe piața jocurilor de noroc. Dacă nu aveți un cont de jucător, vă puteți înregistra acum și beneficiați de 1000 RON, bonus de bun-venit. Jocul are un RTP teoretic de 95 %. Jucați responsabil!

1000 RON*Pentru toți jucătorii noi, numai la Unibet!