Faceți bani cu cel mai sălbatic joc de cazinou!

Ne face o deosebită placere să vă prezentăm slotul online Raging Rhino, acum disponibil și pe tableta sau telefonul mobil. Ceea ce pare a fi un slot dinamic, cu o grafică impresionantă și atmosfera demnă unui safari, ascunde 4096 de linii de plată, un sistem inovator numit “Any Way” și bonusuri garantate!

Bonusuri garantate și 4096 linii de plată!
1000 RON Cazino BonusJoacă slotul online la Unibet și profită de bonus!
*

Am analizat acest slot în amanunt și am rămas foarte impresionați de calitatea acestui joc. Raging Rhino vă aduce un sistem unic de joc, cu premii garantate, simboluri “Wild”, învărtiri gratuite și câștiguri cumulative.

Jucați în modul demo și aflați ce face Raging Rhino un slot special

Din punct de vedere vizual, slotul prezintă o grafică plăcută, iar coloana sonoră vă transportă într-un safari – dar veți fi absolut în siguranță, animalele sălbatice nu o să vă atace, o să vă ajute să câștigați bani! Foarte ușor de jucat, slotul este ușor de personalizat, iar voi – jucătorii – aveți toată libertatea în a construi un pariu câștigător: opțiunea “QuickSet” vă ajută să alegeți suma prestabilită pe care doriți să o folosiți, apoi alegeți multiplicatorul de pariu dorit.

Exersează aici în variantă demo

Regulile jocului și câștigurile cumulative

Ce face acest slot special și demn de încercat este, cu siguranță, sistemul de plăți. Toate plățile în sistemul “Any Way”, cel menționat mai sus, sunt înmulțite cu multiplicatorul pariului și ele trebuie să apară pe role adiacente, începând cu prima rolă, de la stânga la dreaptă. Slotul Raging Rhino plătește pe 4096 direcții, iar simboluri precum diamantul (“Feature”) și “Wild” (simbolul cu arborele aurit), îți aduc multiplicători și învărtiri gratuite.

Am observat că “Wild” poate înlocui aproape toate simbolurile și poate să apară doar pe rolele 2, 3, 4 sau 5. În timpul testelor, am primit un număr maxim de 50 de învărtiri gratuite, ceea ce a fost mai mult decât suficient pentru a dubla soldul, pe care l-am avut la început. Bonusurile sunt garantate atunci când jucați numărul maxim de direcții, iar învărtirile gratuite acordă automat un câștig sigur de minim 10 x suma pariată!

Unde puteți juca Raging Rhino pe bani?

Accesați ușor pagina cazinoului Unibet, unde veți primi un generos bonus de 1000 RON și unde puteți găsi jocuri de la William Interactive și lăsați cele 4096 de linii de plată să lucreze în favoarea dumneavoastră, în slotul Raging Rhino, iar dacă jucați acest slot într-o zi de miercuri, aveți șansa să intrați într-un turneu, ce are ca premii 1250 RON în fiecare săptămâna!

Analiza noastră a urmărit să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie pentru a juca informați și suntem de părere că veți îndrăgi acest slot dinamic, atmosfera unică a acestuia, plățile generoase și câștigurile cumulative – Profitați acum! Dacă tot sunteți la Unibet trebuie neapărat să încercați și Pyramid – Quest for Immortality, un slot genial de la NeENt, dar care are o tematică diferită. Mai mult nu vă spunem, ca sa nu stricam surpriza.

1000 RON*Pentru toți jucătorii noi la Unibet!