Recenzie Pyramid quest for immortality – slot NetEnt

Egiptul antic este o tematică des întălnită la dezvoltatorii de jocuri, însă una dintre cele mai reușite creații, alături de favoritul Gonzo’s Quest, este slotul Pyramid – Quest for Immortality. Dacă îți plac călătoriile în timp și eti gata să descoperi comorile ascunse în piramidele faraonilor nemuritori, îți recomandăm Circus Cazino online, unde alături de un bonus de bun-venit de pânș la 850 RON, ai 720 de șanse să-ți multiplici bugetul, la jocul Pyramid – Quest for Immortality. Mai jos în pagina puteți citi despre combinațiile câștigătoare și simbolul Wild de la acest joc.

Pyramid – Quest for Immortality
850 RON Cazino bonusFă-ți un cont la Circus și revendică bonusul!
*

Jocul este optimizat pentru orice fel de dispozitiv, fie că obișnuiești să joci de pe PC, mobil sau tabletă, jocul este disponibil. Slotul are o structură unică și anume de 5 role, pe rânduri diferite: 3x4x5x3, în forma de piramidă și oferă 720 de combinații câștigătoare. Asemănator slotului Gonzo’s Quest, Pyramid Quest for Immortality folosește tehnologia Avalanche: simbolurile cad pe poziție unul câte unul, iar când există o combinație câștigătoare aceste simboluri explodează și în locul lor cad altele, lasând loc altor posibile combinații câștigătoare.

Încearcă Pyramid – Quest for Immortality

Înainte să joci pe bani este crucial să deții toate informațiile despre joc: reguli, tabelul de plată, combinațiile câștigătoare, avantajele și dezavantajele jocului. Noi credem cu tărie că un joc trebuie încercat întăi în modul demo, indiferent ce zice stânga sau dreaptă, poate nu este pe placul nostru, fiecare jucător are repere diferite, unii preferă sloturile cu jackpot, altora le plac cele cu jocuri bonus secundare și mai sunt și cei care sunt încăntați de rotirile gratuite. Este greu să găsețti jocul în varianta gratis și fără să deții un cont de jucător ai slabe șanse să joci în variantă demo a cazinoului, chiar dacă nimerești undeva, jocul este limitat la câteva minute, abia dacă ai timp să realizezi ce se întămpla pe ecran. De aceea, v-am pus la dispoziție variantă gratis, unde puteți experimenta în voie!

Joaca gratis aici

Pyramid – Quest of Immortality este unul dintre cele mai bune sloturi cu tematică egipteană. Jocul nu conține rotiri gratuite și nici runde bonus, însă ceea ce îl face atât de popular sunt câștigurile constant declanșate. Plus, aceste câștiguri vin în avalanlașă numai cu un singur click, îți poți multiplica frumușel contul bancar.

Funcțiile simbolurilor

Combinația a trei sau mai multor simboluri egiptene asemănatoare au valori mult mai mari decât combinațiile de cărți, de ex: o combinație de 5 simboluri egiptene de același fel îți aduce 50 monede, pe când o combinație de 5 simboluri de cărți plătește doar cu 7 monede maximum. Simbolul Wild cade numai pe rolele 2,3 sau 4 și înlocuiește toate simbolurile. Atunci când face parte dintr-o combinație câștigătoare, se transformă înapoi în simbolul Wild, pentru avalanșa următoare.

Simbolul Multiplicator Avalanche este îndulcitorul acestui joc, care crește x1 la fiecare trei avalanșe câștigătoare succesive. De ex: după 3 câștiguri succesive, primești un multiplicator 2X pentru 3 câștiguri, la următoarele trei câștiguri succesive primești 3x și tot așa, până la multiplicatorul maxim de x10. Cazinourile, în general, nu permit pariuri mai mari de 200, deoarece la această combinație câștigătoare poți avea de 36 000 x valoarea pariului, cu 90% șanse de câștig, un număr foarte riscant pentru operatori de jocuri de noroc. RTP-ul pentru Pyramid – Quest for Immortality este de 96.48%, cu mult mai mare decât majoritatea sloturilor.

Un joc potrivit pentru bugetul tau!

Pyramid – Quest for Immortally este un joc perfect pentru jucătorii de sloturi, design-ul și audio sunt impecabile și are multe combinații câștigătoare, în plus, payout-urile mari sunt constante. Dacă ați învățat regulile jocului în varianta noastră demo și v-ați organizat bugetul, responsabil, puteți juca acest slot la Circus online. Operatorul oferă un mediu fiabil pentru iubitorii de jocuri de noroc și îmbrățișează noii veniți cu un bonus de 100% până la 850 RON, oferit în condiții generoase de pariere, numai de 30 de ori. Succes!

850 RON*Pentru toți jucătorii noi la Circus