Unde putem juca Pink Panther slot

Inspirat din desenul animat ce poartă același nume, Pink Panther slot este o creație amuzantă, produsă de nimeni altul decât gigantul industriei de Igaming, compania Playtech. Cu un întreg arsenal de premii și surprize, slotul Pink Panther este destul de complex și ascunde 2 jackpoturi progresive. Acțiunea este dinamică, iar învârtirea rolelor este însoțită de o serie de animații.

Jucătorul poate juca acest video slot în mai multe moduri, dat fiind faptul că ecranul de joc este construit pe 40 de linii de joc și mize customizabile. Mecanica de plată este absolut extraordinară, datorită faptului că, în timpul jocului, veți avea plăcuta surpriză de a vă bucura de bonusuri declanșate aleator, precum și jocuri gratuite și multiplicatori.

Slotul Pink Panther este accesibil în cadrul cazinoului Fortuna
2000 RON Cazino BonusJucați Pink Panther cu 2000 RON Bonus!
*

Pe termen lung, jucătorul este avantajat, datorită RTP-ului mare. Procentul teoretic de returnare la jucător al acestui slot este de 95.39%, iar datorită faptului că este un slot din portofoliul Fortuna, bonusul de bun venit de 2.000 RON poate fi folosit pentru a îndeplini condițiile de rulare, pentru că acest slot participă în proporție de 100% la cerințele de rulaj.

Secvențele de joc ascund premii și bonusuri extrem de atractive, iar fiecare învârtire a rolelor ce vă premiază vă pune la dispoziție un mini joc, ce vă poate dubla suma câștigată. Prin această recenzie urmărim să vă informăm asupra simbolurilor speciale, asupra funcțiilor unice și a regulilor jocului, pentru a vă duce cu un pas mai aproape de cele două jackpoturi progresive!

Încercați Pink Panther slot chiar aici

Standardul Playtech nu poate fi lăudat suficient, iar aceast slot este cu siguranță o capodoperă. Începând de la calitatea impecabilă a graficii, ce ne aduce aminte de încercările inspectorului de a prinde pantera roz și filmulețul introductiv extrem de amuzant, nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Spre exemplu, daca nu veți învârti rolele destul de repede, pantera roz vă bate în geam – un detaliu extrem de amuzant, ce face deliciul acestui joc.

Pink Panther slot este destinat fiecărui tip de jucător, datorită mizelor extrem de permisive. Pariurile și numărul de linii de joc pot fi customizate, dar miza totală afectează câștigurile. Ideal ar fi să alternați pariurile efectuate, pentru a putea profita de tot ce are pantera roz să vă ofere.

Încercați Pink Panther slot, creat de Playtech

Acțiunea este dinamică, iar interfața este foarte fluidă. Culorile sunt plăcute, iar jucătorul are o serie de opțiuni la dispoziție. Unui credit i se poate acorda o valoare de minim 0.05 RON, iar pariul poate fi plasat pe 1 linie sau pe toate cele 40 de linii.

Puteți învîrti rolele și în cadrul unui pariu maxim, o singură dată, grație funcției ce a fost creată cu acest scop. În ultimul rând, puteți activa opțiunea de auto învârtire, pentru minim 1 și maxim 100 de învârtiri – dacă balanța vă permite. În final, pariul pe linie poate purta o valoare cuprinsă între 0.05 RON și 0.50 RON, iar valoarea totală a pariului va fi afișata în colțul din dreapta al ecranului.

Cum se joacă și caracteristici unice Pink Panther slot

În partea de sus a ecranului de joc, puteți vedea valoarea celor două jackpoturi progresive, numite Major Pink Jackpot, care are valoarea de peste 16.525 RON – la momentul redactării acestui articol și Minor Pink Jackpot, a cărui valoare depășește 751 RON. În ceea ce privește simbolurile de plată, trebuie să știți că Pantera Roz este simbolul Wild, iar prezența a 5 simboluri identice vă poate aduce până la 5000 RON. Simbolul Pink Panther, însoțit de amprenta roz, este simbolul Scatter, iar 5 astfel de simboluri vă cresc balanța de joc cu până la 125 RON. Inspectorul vă îmbogățește cu maxim 500 RON, nasul vă aduce până la 300 RON, simbolul bombei și al găleții de vopsea vă aduc până la 200 RON, iar lupa vă aduce 150 RON.

Simbolurile cărților de joc vă premiază cu 100 RON, în cazul A și K, iar Q, J și 10 vă premiază cu 70 RON. Secvența principală de joc poartă numele de Pink Pow și este declanșata aleator. În cadrul acestei secvențe unice, pantera roz aruncă în aer 2 – 6 simboluri aleatorii și le transformă în Wild. Bonusul Crack the Pink Code vă aduce jocuri gratuite, multiplicatori sau funcția Wild cu extindere pe rola 3. În cadrul acestui mod unic, Pantera Roz vă deschide o serie de seifuri cu premii acordate aleator. Bonusul numit The Color Pink vă aduce un prim plan personajul principal și vecinul acestuia, nasul. Aceștia vor vopsi un perete și vor colora niște numere în roz și albastru. Suma numerelor roz se va înmulți cu pariul total curent, iar acesta va fi premiul dumneavoastră. Pink Panther slot vă pregătește încă un bonus, numit Wheel of Pink. Se vor învârti 2 roți de noroc. Roata exterioară vă aduce premii în bani, iar roata inferioară vă aduce fie opțiunea de reînvârtire, fie opțiunea de încasare. În cadrul bonusului Pink Trail, inspectorul pornește pe urmele panterei. Vor fi 4 runde de joc, iar fiecare urmă conține premii în bani. Dacă veți încheia cele 4 runde cu succes, câștigurile vă vor fi dublate. Jackpoturile vă sunt acordate aleator, printr-un mini joc. Veți avea în față 12 uși – dacă veți deschide 5 uși ce ascund pantera roz, veți câștiga jackpotul mare. Dacă veți deschide 4 uși ce ascund inspectorul, veți câștiga jackpotul mic. Pentru mai multe premii colosale, jucați și Mega Moolah slot!

Joacă Pink Panther slot, pe bani reali, la cazinoul recomandat

Un desen animat ce ne aduce aminte de copilarie, pantera roz nu a încetat nicodată să ne amuze. Playtech a luat această animație și a transformat-o într-un slot celebru, ce ascunde o sumedenie de modalități de a vă îmbogați. De la jackpoturi acordate aleator, posibilitatea de a vă dubla suma câștigată, rotiri gratuite și multiplicatori, Pink Panther slot vă pune la dispoziție o mulțime de premii în bani, oferite într-un ecran de joc ce prezintă o grafică superbă. În România, îl puteți juca în cadrul operatorului Fortuna, împreună cu un bonus de până la 2000 RON. Conform termenilor și condițiilor, acest slot poate fi folosit pentru a îndeplini condițiile de rulare. Lasați RTP-ul jocului și mecanica de plată să lucreze în avantajul dumneavoastră, în timp ce veți descoperi unul din cele două jackpoturi progresive!

2000 RON Bonus*Bonus Fortuna Casino!