Jewels 4 All – prezentare generală

Slot online Jewels 4 All Nimic nu este mai prețios decât diamantele. Pietrele prețioase sunt foarte valoroase și greu ne permitem să le cumpărăm. Novomatic – un dezvoltator celebru de software pentru jocuri online – ne oferă multe diamante virtuale, care pot produce bani adevărați. Slotul Jewels 4 All este un joc foarte popular printre fanii sloturilor online. Acest model de joc a pornit de la cazinourile terestre, dar datorită popularității sale, operatorii online l-au inclus în selecția lor de jocuri. În acest articol vom vorbi despre structura jocului, plățile la care ne putem aștepta și caracteristicile speciale cu care este dotat. Vom afla ce face acest joc atât de apreciat de pariorii și cum această temă a reușit să le mențină interesul pe o perioadă foarte lungă de timp.

După ce citiți toate regulile jocului o să vă oferim și posibilitatea să-l încercați chiar pe această pagină. Veți face oricâte învârtiri doriți și veți experimenta cu mize diferite. O să vedeți cum funcționează simbolurile speciale și cum produc cele mai mari câștiguri. În același timp vă veți convinge că plățile, care apar în acest joc, sunt destul de dese și considerabile. Citiți mai jos și experimentați! Poate că sunteți viitorul fan al slotului Jewels 4 All?!

Încearcă slotul Jewels 4 All gratuit

Varianta demo a jocului, prezentată aici, este o variantă de joc gratuită, care nu necesită nici o investiție financiară și nu ascunde nici un risc. Vă puteți distra oricât doriți! Jocul este realizat pe o structură standard – 5 role și 3 rânduri. Combinațiile câștigătoare se formează pe 9 linii de plată active. Linii de plată active înseamnă că puteți selecta pe câte linii doriți să pariați. Acest lucru se poate face foarte simplu, folosind butoanele 1, 3, 5, 7 și 9. Alegerea depinde de bugetul alocat pentru joc, de care dispuneți. Cu cât mai multe linii de câștig selectați, cu atât șansa să realizați victorii este mai mare. Calculați-vă bugetul bine și alegeți cea mai potrivită variantă pentru dumneavoastră.

Încercați Jewels 4 All în varianta demo

După ce ați selectat liniile de joc urmează să alegeți pariul pe linie. Cea mai mică valoare este de 0,01 credite pe o linie de plată. Pariul total se va calcula x liniile de plată activate. Cel mai mare pariu pe care îl puteți plasa pe linie este de 100 de credite. În acest caz miza totală va fi 100 x liniile de joc selectate. Gameplay-ul vă pune la dispoziție butonul “Info”. Apăsându-l veți obține toate informațiile legate de combinațiile, care aduc plăți și valoarea fiecărui simbol câștigător. În același timp veți ști cum funcționează și simbolurile speciale și ce câștiguri vă pot aduce. Informația este sintetizată foarte bine și poate fi accesată repede. Slotul oferă și posibilitatea să vă dublați câștigul. Acest lucru se poate face prin funcția “Gamble”. Acest buton se activează după fiecare câștig. Este alegerea dumneavoastră dacă doriți să riscați sau să încasați.

Reguli și caracteristici

Poate că o să vi se pare foarte atrăgător să folosiți opțiunea “Gamble” de fiecare dată după ce realizați o victorie, dar sfatul nostru este să nu o faceți prea des. Acest joc, roșu/negru, este un joc cu risc mare. Într-adevăr aveți șansa să vă dublați câștigul realizat, dar îl puteți și pierde. Încercați-vă norocul numai în cazul în care vă puteți permite să pierdeți suma câștigată. Când vine vorba de victorii mari, sfatul nostru este să nu riscați. Simbolurile jocului sunt foarte lucioase ….. și profitabile. 3 coroane cu multe perle și pietre prețioase vă aduc un câștig de 60 de credite, iar 5 – de 3000 de credite. Pictogramele cu aur și dolari plătesc la fel – maxim 1500 de credite pentru 5 bucați și minim 30 – pentru 3 bucăți. Celelalte pictograme cu diamante oferă plăți curpinse între 15 și 600 de credite.

Poate că până acum nu vi se pare un joc foarte interesant, mai ales că nu are jocuri suplimentare sau simboluri care să vă ofere runde gratuite. Nu vă grăbiți să vă faceți concluzii gresite. Jocul are o caracteristică absolut formidabilă – o stea argintie cu simbol Euro. Când apare pe role, această stea preia funcțiile unui simbol Wild și se extinde pe rolele adiacente. Simbolul Wild, în acest caz steaua argintie, poate să înlocuiască toate celelalte simboluri și să formeze multiple combinații câștigătoare. Imaginți-vă câte victorii se pot realiza numai într-o singură rundă, deoarece simbolul acoperă aproape tot ecranul. Exact această caracteristică a câștigat popularitatea jocului și în continuare menține interesul jucătorilor. Este foarte profitabilă, balanța dumneavoastră se va duce obligatoriu pe plus.

Joacă la Jewels 4 All online!

Vestea bună este că acest joc poate fi găsit pe internet la foarte mulți operatori online de jocuri de noroc. Slotul este foarte căutat și acest lucru a determinat cazinourile de pe net să-l adauge la selecția lor de jocuri populare. Alegând un operator online aveți posibilitatea să beneficiați și de ofertele acestuia, care de cele mai multe ori, vă permit un joc pe o perioadă foarte lungă de timp cu o investiție minimă. Dacă totuși căutați un joc cu runde gratuite, dar care păstrează stilul clasic de păcănele, puteți verifica recenzia slotulului Diamond Wild, care o să vă ofere 5 jackpoturi gratuite, ce așteaptă să fie câștigate.