Unde jucăm Germinator slot

Aveți ocazia de a duce lupta cu microbii la un alt nivel, în cea mai amuzantă creație, marca Microgaming. Unul dintre cei mai mari dezvoltatori de softuri de cazinou vă aduce un slot unic, atât din punct de vedere al structurii, cât și al modului de joc. Cu toate că poate sună a reclamă ascunsă, slotul Germinator nu vă promovează vreun produs de curățenie, ci – în cel mai inedit mod – vă propune să eliminați microbii, într-o explozie de premii!

Joacă Germinator slot la operatorul Winmasters
1000 RON Cazino BonusJoacă Germinator cu un bonus de bun-venit generos și 300 de rotiri gratuite!
*

Pentru că a trebuit să testăm slotul înainte de a vi-l prezenta, ce ne-a surprins în primul rând a fost calitatea grafică și coloana sonoră. Jocul interactionează cu dumneavoastră, sub forma “personajelor”, care nu au liniște – bacteriile tușesc, strănută, se agită, etc. Mai mult decât atât, vă spuneam de un mod unic de joc, secondat de o mecanică aparte: Germinator se intinde pe 6 coloane orizontale și 6 coloane verticale, formând un ecran de joc cu 36 de simboluri, cu 12 linii de plată.

Puteți juca acest slot și în mod gratuit

Puteți testa acest slot în mod gratuit, în cazinourile Microgaming ce oferă această facilitate. În cazul de față, am ales cazinoul Winmasters, datorită promoției exclusiv destinate jucătorilor noi – vă vom prezenta în cele ce urmează. Această recenzie urmărește să vă prezinte jocul, cum se pot forma combinațiile câștigătoare, ce semnificație au simbolurile de plată și, mai ales, cum se pot declanșa funcțiile unice.

Jucați Germinator în varianta demo

Nu vă așteptați la instrucțiuni foarte complicate și nici la funcții extrem de grele. Modul de joc este extrem de simplu, iar ce îl face interesant este – în primul rând, mecanica extraordinară și elementele foarte amuzante. Chiar dacă microbii se strâmbă, râd și vă scot limba, slotul Germinator este singurul loc unde ar trebui să-i țineți aproape, pentru că fiecare dintre ei vă aduce premii generoase și multiplicatori. Aveți la dispoziție un pariu minim, pe linie, de doar 0.05 monede, iar acest lucru x 12 linii, va totaliza o miză de 0.60 monede. Pariul maxim este de 2 monede per linie x 12 linii, ceea ce ridică miza totală de pariere la 24 monede. Selectați miza de joc, adică valoarea pariului pe linie, apăsați “Play”și .. începeți “lupta”!

Regulile slotului și cum jucăm

Pentru a putea înțelege cum se joacă acest slot, trebuie să vă explicăm mecanica acestuia. Nu este tocmai slotul tradițional, trageți de maneta și sperați la o combinație câștigătoare. Cele 36 de simboluri pot fi substituite, printr-un mod unic. Pentru a câștiga, este nevoie ca 3 bacterii identice să fie alăturate. Acestea vor dispare și in locul lor vor cădea altele, de sus în jos. Toate cele 6 linii orizontale și verticale se învârt, de la stânga la dreapta. Puteți avea o linie câștigătoare pe orice direcție, dar condiția e să fie compusă din minim 3 și maxim 6 bacterii. Bacteriile au roluri unice: bacteria de culoare galbenă vă oferă un multiplicator x 10, bacteria verde vă dublează câștigul, bacteria albastră vă răsplătește cu x 1, cea roșie cu 0.6, iar cea portocalie cu x 0.2.

Dacă este suficient să primiți minim 3 bacterii pe linie, atât orizontal, cât și vertical, pentru a aduna multiplicatori, pentru a declanșa modul bonus – Medi – Bonus – va trebui să adunați 3 pastile de antibiotic. Aceste medicamente vor elimina bacteriile de o singură culoare, indiferent de poziția lor pe ecranul de joc. Să spunem că aveți 10 bacterii galbene care vor fi eliminate în acest mod de joc: acestea vor exploda, iar în locul lor vor pica alți microbi. Trebuie să vă aducem aminte, combinațiile de plată se formează de la stânga la dreapta, pe toate cele 12 linii de joc, pe absolut orice direcție. În urma testelor, am observat că nu există învârtire a rolelor care să nu producă un rezultat: sume mici, dar constante. Dinamica jocului și mecanica de plată prevăd plăți de o valoare mica, dar destul de frecvente, iar dovada acestui lucru o face RTP-ul mare. Pentru un alt exemplu de slot cu RTP mare, puteți încerca și Fruit Cocktail slot.

Slotul Germinator vă așteaptă, în cazinoul recomandat

Mediul pe care operatorul Winmasters vi-l pune la dispoziție este ideal pentru a încerca slotul Germinator: o platformă rapidă, fluidă, rotiri gratuite și 1000 RON buget de joc. Microgaming este și va rămâne unul dintre cei mai bun furnizori de softuri de cazinou, iar în cazul acestui slot a reușit să îmbine un design amuzant cu o mecanică de plată excelentă, iar rezultatul ne-a lăsat fără cuvinte. Nu știam că lupta împotriva bacteriilor poate aduce atâtea premii!

1000 RON Bonus*Bonus Winmasters Casino