Fruit Cocktail – prezentare generală

Slot online Fruit Cockatil Nu există un fan al sloturilor care să nu cunoască jocul Fruit Cocktail sau cum îi spun românii – Capșunica. Acesta este unul dintre cele mai reușite sloturi de la Novomatic. Popularitatea sa se datorează faptului că acest slot include tot ce este mai bun și favorabil pentru parior, dar în același timp urmează tradițiile sloturilor clasice. Cu o interfață mai deosebită, un gameplay foarte interesant și ușor de folosit, jocul continuă să mențină primele poziții în clasamentul celor mai căutate sloturi online. Realizat cu un design suculent și foarte proaspăt, amuzant și distractiv, dar dotat cu caracteristici profitabile, cu siguranță o să vă mențină interesul pe tot parcursul jocului. Odată ce faceți prima învârtire orele o să zboare, iar balanța contului dumneavoastră nu vă rămâne aproape niciodată pe minus.

Slotul HD este creat special pentru cei care adoră păcănelele clasice, dar au nevoie de ceva în plus. Fructele o să vă însoțească pe tot jocul și cu cât jucați mai mult cu atât vă veți distra mai mult. Capșuna va fi lângă dumneavoastră tot timpul ca să vă facă cocktail-ul ți mai aromatic și dulce. Tot ce aveți nevoie de la un slot, veți găsi aici din abundență – culori aprinse, caracteristici profitabile, jocuri bonus, simboluri speciale, interfața prietenoasă. Distracția poate începe – totul este pregătit!

Încearcă slotul Fruit Cocktail gratuit

Ca să vă puteți convinge de toate ce urmează să vă povestim, este mai bine să faceți câteva învârtiri. Varianta gratuită a jocului este oferită ca să vă arate ca toate informațiile prezentate mai jos sunt reale, iar dumneavoastră, ca jucător, vă puteți convinge și singur. Aici aveți posibilitatea să încercați toate opțiunile jocului în varianta demo, gratuită, fară să faceți riscuri financiare. Dacă vă place ce vedeți și dacă vă convingeți că Fruit Cocktail merită o investitie, îl puteți găsi pe internet și să-l încercați cu bani reali. Acum să vedem cum să folosim opțiunile gameplay-ului și la ce surprize ne putem aștepta. Ce caracteristici suplimentare pot fi activate și cum plătesc simbolurile.

Încercați Fruit Cocktail în varianta demo

Opțiunile interfeței sunt prezentate sub forma unor butoane, care clipesc. Prin apasarea lor activați sau dezactivați anumite funcții. Puteți paria de la 1 până la 45 000 de credite în funcție de liniile câștigătoare pe care le-ați selectat. Puteți alege între 1, 3, 5, 7 sau 9 linii de câștig active. Dacă aveți un buget de joc mare atunci foarte simplu puteți apăsa pe “Max Bet” și veți intra în joc cu cel mai mare pariu admis. Acest slot dispune de un buton “Auto Play”, care este foarte util atunci când nu doriți să activați în permanență rolele de joc. Butonul “Help” vă asigură tot timpul acces la tabelul cu plăți și informații despre joc. Nu evitați să-l folosiți ca să știți exact la ce vă puteți aștepta.

Reguli și caracteristici

Câștigul maxim pe care îl puteți realiza este de 37 500 000 de credite. Jocul este structurat pe 5 role, 3 rînduri și 9 linii de plată. Apăsând pe start, pe role o să apară simbolurile clasice cu fructe – pepene roșu, mere, lămâi, pere, caise. Toate acestea aduc câștiguri cuprinse între 2 și 2000 de credite. Ca să realizați o victorie este necesar să nimeriți cel puțin 3 pictograme pe o linie de plată activă. Veți vedea și un simbol cu logo-ul jocului Fruit Cockatil – un pahar cu fresh de fructe. Acest simbol este cel mai generos – 5 bucați vă oferă 5000 de credite, iar 3 buc – 200 de credite. După fiecare câștig se va activa butonul “Bet”. Dacă alegeți să-l apăsați veți fi transferat într-un alt joc suplimentar. Acesta este un joc cu risc ridicat. Aici trebuie să selectați una dintre cele 4 cărți cu fața în jos. Dacă cartea dumneavoastră este mai mare decât cartea dealeru-ului, câștigul va fi dublat. Dacă este egală, valoarea nu se schimbă, iar dacă este de valoare mai mică atunci o să pierdeți suma câștigată de la runda precedentă.

Simbolul Scatter este reprezentat de căpșună. 3 căpșuni, oriunde pe role, vă duc într-un alt joc – joc bonus. În fața dumneavoastră se va deschide o interfața nouă, cu 3 role. Depinde câte simboluri au declanșat jocul gratuit veți putea face 1, 2 sau 3 încercări bonus. În funcție de rezultatul în urma învârtirii gratuite, un pătrat în afara rolelor, care corespunde cu un simbol de pe role, va străluci. Câștigul va fi multiplicat cu x 2 până la x 100 în funcție de simbolul corespunzător. Simbolul care reprezintă logo-ul jocului are și funcție de simbol Wild. Acesta poate să înlocuiască toate celelalte simboluri, cu excepția pictogramei cu căpșună, și în acest mod ajută la formarea combinațiilor câștigătoare.

Joacă la Fruit Cocktail online!

Jocul este fantastic! Câștigurile sunt foarte mari! Slotul nu are un jackpot progresiv, dar simbolurile profitabile se ordonează foarte des pe role și chiar dacă nu nimeriți imediat jocul bonus, tot o să aveți un surplus financiar bun. Punctul culminant și cel mai așteptat este exact jocul gratuit. Intrând în acest joc, obligatoriu veți realiza un câștig substanțial. Trebuie să aveți puțină răbdare și veți avea acces la un multiplicator mare. Vestea buna e că acest slot este disponibil online la foarte mulți operatori de jocuri de noroc pe net. Nu o să vă ia foarte mult timp să-l găsiți și să intrați în jocul adevărat. Este foarte important, atunci când alegeți cazinoul online să vă informați bine și să acceptați cel mai avantajos bonus.