Unde găsim Fortune Hill slot?

Fortune Hill slot, sau dealul comorilor, în traducere liberă, este creat de către compania Playtech. În această aventură, va trebui să declanșați învârtiri gratuite, multiplicatori de plată, funcții și moduri unice de joc, ce vă vor premia regește. Experiența pe care v-o pregătește acest slot este absolut imersiva și nu putem lăuda destul calitatea grafică de excepție, animațiile și efectele sonore. Filmulețul introductiv este amuzant, culorile sunt vibrante, iar jocul ascunde o mecanică de plată atent dezvoltată și o sumedenie de surprize. Slotul Fortune Hill poate fi găsit în cadrul operatorului Fortuna și este deja unul din preferatul jucătorilor din România. Construit pe o structură clasică de 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată, ascunde moduri adiacente de joc și un RTP mare.

Fortune Hill slot poate fi jucat la Fortuna
2000 RON Cazino BonusJucați Fortune Hill cu 2000 RON Bonus!
*

Cele 25 de linii de joc nu sunt fixe, jucătorul poate alege să joace pe 1 sau toate cele 25 de linii. Miza de pariere va fi ajustată conform numărului de linii selectate, iar în ceea ce privește pariurile propriu-zise, mizele sunt mai mult decât flexibile. Puteți să învârtiți rolele și să declanșați una din secvențele unice de joc, pentru o sumă de minim 0.05 RON și un maxim de 10 RON pe linie. Spre exemplu, în cazul unui pariu maxim de 10 RON per linie x 25 de linii, miza dumneavoastră va fi de 250 RON. Operatorul Fortuna vă pune la dispoziție un bonus de bun venit generos, de maxim 2.000 RON, pe care îl puteți juca la sloturi. Trebuie să știți că sloturile participă în proporție de 100% la îndeplinirea cerințelor de rulaj.

Încercați slotul Fortune Hill, o creație Playtech

Ce vă propunem, în cadrul acestei analize, este să vă transmitem toate informațiile de care aveți nevoie, pentru a putea înțelege Fortune Hill slot. Poate părea intimidant la prima vedere, datorită animațiilor care au loc în jurul ecranului de joc, numărului de pariuri posibile, funcții suplimentare sau bonusuri puse la dispoziție. Vom prezenta simbolurile de plată, valoarea acestora și combinațiile posibile, pentru a înțelege mecanica jocului. Faptul că jucătorul are la dispoziție o suită de posibilități de customizare a ecranului de joc reflectă atenția companiei producătoare față de nevoile clienților. Spre exemplu, puteți activa între 10 – 99 învârtiri automate și puteți plasa cu ușurință un pariu maxim. Aveți la dispoziție și un mod turbo, în care animațiile vor fi dezactivate.

Jucați Fortune Hill slot creat de Playtech

Procentul teoretic de returnare la jucător – sau RTP-ul – slotului Fortune Hill este 92.36%. Este un procent favorabil jocului pe termen lung și acest lucru vă avantajează. Mai mult, dacă veți folosi codul promoțional FORTUNA1, veți putea juca cu o balanță ce are 2.000 RON în plus!

Imediat ce veți porni ecranul de joc, îi veți remarca fluiditatea, grație unei optimizari efectuate cu mijloace tehnice de cea mai nouă generație. Cu toate că jocul este dinamic, să nu credeți că se termină de îndată ce rolele s-au oprit din învărtit, pentru că … abia atunci începe. Probabil ați observat deja roata din dreapta ecranului de joc. O s-o numim roata norocului și în cele ce urmează o să vă dezvăluim ce surprize v-a pregătit!

Reguli și caracteristici

Sloturile marca Playtech ne-au obișnuit cu un sistem de plăți mai mult decât generos, iar acesta nu face o excepție. Vrăjitorul este simbolul Wild și prezența acestuia – ce sare în apărarea spiridușului – vă aduce până la 5.000 RON. Dacă veți avea până la 5 simboluri ale spiridușului, veți aduna maxim 1.000 RON, zâna vă aduce până la 500 RON, iar gnomul vă premiază cu un maxim de 300 RON.

Pipa și ceasul de aur vă aduc tot un maxim de 200 RON, iar simbolurile cărților de joc vă premiază, după cum urmează: A și K – câte 100 RON, Q și J câte 75 RON, iar 10 și 9 câte 40 RON. Roata norocului – pe care o veți remarca în dreapta rolelor de joc – are 16 poziții și vă premiază cu rotiri gratuite sau multiplicatori.

Money Bag este o funcție unică, ce vă aduce premii în bani, în mod instant, iar modul Magnificent Multipliers vă poate multiplica suma câștigată cu x 2, x 3 sau x4! Wizard Re-Spin este o funcție ce este declanșată la apariția coifului mov al vrăjitorului și vă aduce în dar până la 3 învârtiri, însoțite de simboluri Wild.

În timpul jocului principal, puteți avea surpriza de a declanșa un premiu în bani – un cadou din partea zânei – ce va multiplica de 6, 8, 10 sau 15 ori pariul total – indiferent de rezultatul învârtirii curente. În alte cuvinte, Învârtirea nu vă poate premia, dar acest mod – Fairy Feature – vă premiază garantat! Bonusul Magic Mushrooms este un mini joc disponibil în timpul jocului principal. Va trebui să alegeți între 12 ciuperci, ce ascund sume diferite de bani. Rainbow free games este declanșat de simbolul de jocuri gratis și își poate face apariția pe rolele 1, 3 sau 5. Vă premiază cu 8 jocuri gratuite, ce se cumulează cu alte rotiri bonus și multiplicatori.

Joacă Fortune Hill pe bani reali

O creație ce confirmă poziția de lider de piață al dezvoltatorului Playtech, Fortune Hill slot are de toate: O grafică superbă, animații amuzante, un dinamism aparte și o ploaie de premii. Jucătorul este avantajat pe termen lung și acesta a fost criteriul cel mai important pentru noi. Mizele sunt accesibile fiecărui tip de jucător, iar secventele explozive de jocuri bonus și funcții unice nu au cum să nu vă bage bani în buzunar. Jucați slotul Fotune Hill, pe bani reali, în cazinoul recomandat Fortuna, cu un bonus oferit la primele 3 depuneri, în valoare totală de 2.000 RON! Descoperiți și slotul Justice League, o altă creație strălucită marca Playtech.

2000 RON Bonus*Bonus Fortuna Casino!