Divine Fortune Megaways Slot Recenzie – mii de linii de câștig

Divine Fortune Megaways Slot, dezvoltat de NetEnt, este o noutate în lumea industriei jocurilor de tip slot. Intriga acestui aparat de slot este dedicată în întregime Greciei Antice, istoriei și mitologiei sale. Jucătorul va trebui să se întâlnească cu Pegasus, care este responsabil pentru re-rotiri, și, de asemenea, să umple ulciorul cu monede de aur. În plus față de un procent impresionant de plată de 96,6%, jocul online Divine Fortune Megaways slot este echipat cu opțiuni unice.

Divine Fortune Megaways online slot de la Netent
999 RON Cazino BonusBonus de bun-venit cu 101 runde gratuite!
*

De asemenea, este plăcut faptul că un jucător de orice nivel, chiar și un începător, își poate da seama de toate funcțiile disponibile în Divine Fortune Megaways ca la aparate. Jocul are loc pe vârful Olympus. Este demn de remarcat faptul că personajele principale ale slotului nu sunt zeii greci antici, ci personaje negative. Printre aceștia, jucătorul va întâlni un leu, un grifon, un minotaur și o meduză Gorgon. Deși toate au trăsături negative în mitologie, ele tind să aducă jucătorilor o mulțime de bani. Simbolul Pegasus, la rândul său, oferă jucătorului posibilitatea de a juca două bonusuri.

Unde puteți juca Divine Fortune Megaways online ca la aparate

Divine Fortune Megaways păcănele online este un alt remake al slotului de la NetEnt care revine din viață datorită motorului Megaways de la Big Time Gaming. Rămânând fidel primului, NetEnt a păstrat ADN-ul Fortei Divine originale în ceea ce privește designul și caracteristicile, cu toate acestea, cei care au încercat vreodată jocul ca la aparate Divine Fortune original știu că jackpotul progresiv a făcut-o atât de atrăgătoare.

De data aceasta, dezvoltatorii a renunțat la acesta, făcându-i pe jucători să se întrebe dacă merită să joci? Continuați recenzia și vă vom ajuta să aflați dacă versiunea Megaways poate repeta succesul predecesorului său.

Divine Fortune Megaways ca la aparate demo joc

Oricum ar fi, NetEnt respectă strategia sa de actualizare a versiunilor sale mai vechi după achiziționarea licenței Megaways. A spune că întârzie puțin ar fi o subevaluare, deoarece interesul pentru sloturile Megaways se stinge încet. Acest lucru nu înseamnă neapărat că Divine Fortune Megaways ca la aparate este sortită eșecului. Mulți jucători încă adoră jocurile Big Time Gaming cu motorul, așa că deocamdată vor trece într-o nișă complet diferită, deși multe lucruri au rămas aproape neatinse.

Simboluri speciale și plăți

Divine Fortune Megaways păcănele online se mândrește cu același design ca și fratele său mai mare jucători în Grecia Antică cu tobe așezate printre două statui de marmură ale femeilor. Primul lucru care vă atrage atenția este zona de joc extinsă, care oferă acum 6 role cu 2-7 simboluri pe rând în loc de un aspect 5×3 cu 20 de moduri de joc. În conformitate cu stilul Megaways, atunci când grila este complet deblocată, numărul de linii de plată ajunge la 117.649.

Trecând la tabelul de plăți de la Divine Fortune Megaways păcănele online, veți vedea o mulțime de simboluri recunoscute. Acestea includ un set de cărți A-10 care oferă plăți mici, urmate de 4 bonusuri, inclusiv păsări, tauri, lei și mitica Meduză. Pentru a câștiga, trebuie să potriviți cel puțin 3 simboluri pe linia care începe de la cea mai stângă rolă, în timp ce Medusa are nevoie doar de 2 simboluri. Simbolurile la Divine Fortune Megaways ca la aparete valorează până la 5x miza pentru o combinație unică de 6. Wild-ul înlocuiește orice alte simboluri comune și este, de asemenea, cheia declanșării funcțiilor.

Jocul Divine Fortune Megaways slot online oferă jucătorilor anumite suplimente, inclusiv Falling Wild Respins, Wild on Wilds și Free Spins. NetEnt a decis să elimine caracteristica Avalanching Wins, care este de obicei prezentă în majoritatea sloturilor bazate pe Megaways. De fiecare dată când simbolurile Wild aterizează oriunde pe role, se declanșează Falling Wild Respin. Aceste simboluri Wild se mișcă cu o poziție în jos, dând respingeri până când în cele din urmă părăsesc jocul. De fiecare dată când un simbol Wild la Divine Fortune Megaways păcănele online aterizează deasupra unui alt simbol Wild, aceasta se numește caracteristica Wild on Wild.

Se vor extinde pentru a acoperi întreaga rolă, lăsând un teanc de Wild-uri care, de asemenea, vor împinge în jos pe fiecare rotire și vor continua să se rerotescă. 4, 5 și 6 împrăștieri dau 10, 15 și, respectiv, 20 de rotiri, fiecare dispersie de declanșare suplimentară acordând + 5 rotiri suplimentare la scorul total. Pegasus Wilds obține o îmbunătățire semnificativă în timpul rotirilor gratuite pentru toate Wild-urile care au lovit grila, declanșând întotdeauna bonusul Wild on Wild.

După runda de rotiri gratuite de la Divine Fortune Megaways slot, intră în joc 3 simboluri Bonus. De fiecare dată când aterizează, se adună pentru a umple spațiul corespunzător deasupra rolelor. Completarea scalei de bronz, argint și aur cu 5 simboluri bonus câștigătoare corespunzătoare oferă 10, 25 sau 500 de pariuri, respectiv. Odată ce contorul este plin, acesta se resetează, permițând jucătorilor să-l umple din nou și să câștige o altă plată gustoasă.

Joacă slotul Divine Fortune Megaways ca la aparate acum!

Fiind spus și făcut, întrebarea rămâne: poate slotul Divine Fortune Megaways ca la aparate să depășească sau cel puțin să fie la fel de distractiv și plin de satisfacții ca titlul original? Nu veți ști dacă nu-l încercați! Dacă vă simțiți confortabil cu un joc cu volatilitate medie, s-ar putea să vă placă trecerea la motorul Megaways.

Una peste alta, Divine Fortune Megaways ca la aparete va face apel la cei care apreciază efortul dezvoltatorului de a-și schimba jocurile la motorul Big Time Gaming, deși va fi, fără îndoială, dificil să îi faci pe jucătorii, care sunt fanii jackpot-urilor să joace. Tocmai de aceea, cazinoul Unibet Online oferă o categorie specială cu jocuri cu 🃏 jackpot, care, cu siguranță vor satisface și cele mai pretențioase gusturi.

999 RON Bonus*Bonus de bun-venit la Vlad Cazino