Dice & Roll slot de la EGT – victorii, plăți și caracteristici

Ești gata să arunci zarurile și să obții câștiguri mari? Jocul ca la aparate Dice & Roll slot de la EGT este o comoară adevărata când vine vorba de sloturi cu fructe, șeptari și stele. Chiar dacă tema este clasică și aspectul tradițional, jocul este plin de caracteristici ascunse care îl fac interesant și plin de câștiguri neașteptate. Din punct de vedere tematic este un joc destul de simplu, dar nu vă faceți griji, EGT a adăugat câteva caracteristic care o să vă mențină atenția la role.

Dice & Roll online slot de la EGT
8000 RON Cazino Bonus100% Bonus de bun-venit!
*

Designul general la slotul Dice & Roll este format de 5 role și 3 rânduri. Este un stil destul de obișnuit la aparatele de tip slot. De asemenea, există 10 linii de plată, care nu pot fi personalizate, chiar dacă dezvoltatorul a pus numere pe partea laterală a rolelor, lăsând impresia ca acestea nu sunt fixe. EGT este cunoscut cu creațiile sale clasice și a făcut o serie întreaga pentru a onora păcănelele cu fructe tradiționale.

Dice & Roll slot urmează stilul vechi de jocuri ca la aparate dar prezentate cu ajutorul celor mai noi tehnologii în domeniul gambling-ului. Fructele arată extraordinar, sunt suculente și chiar iți creează poftă să muști din ele. Fundalul purpuriu îi scoate în evidență. Animațiile sunt destul de asemănătoare cu ce am mai văzut la alte jocuri ale dezvoltatorului, deși speram să le mai dezvolte la acest Dice & Roll slot.

Încearcă Dice & Roll păcănele online gratuit

Un aspect minunat îl reprezintă cele 3 rânduri și 5 role. Numărul de linii de plată este fix, de 10 și din păcate trebuie să ne mulțumim cu atât. Numai cele mai mari câștiguri sunt plătite, iar combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la bobina din stânga spre dreapta. Acest lucru este destul de standard.

În ceea ce privește simbolurile la Dice & Roll slot, am menționat deja că prezintă fructele obișnuite. Avem lămâi, cireșe, prune, portocale, struguri și pepeni verzi. Acestea sunt însoțite de clopotele de aur și de un număr roșu rubiniu 7. Imediat ce obțineți o secvență câștigătoare cu oricare dintre ele, simbolurile vor începe să danseze în flăcări.

Dice & Roll ca la aparate demo joc

Ca să vă fie mai ușor vă oferim posibilitatea să încercați Dice & Roll online joc pe această pagină. Varianta oferită este demo și nu necesită nici o înregistrare sau depunere de bani. Apăsând pe start jocul va începe cu credite virtuale. Veți avea posibilitatea să vedeți mecanica jocului, caracteristicile și câștigurile ce pot apărea pe role în funcție de pariul făcut. Rolele se mișcă repede, interfața este frumoasă și poate fi ușor ajustată, conform preferințelor personale.

Reguli și caracteristici

Acest joc oferă un singur simbol special – Wild. Aceasta vine în formă de zaruri roșii, ceea ce oferă un pic de diversitate față de întreaga senzație de joc Dice & Roll slot. Simbolul Wild la Dice & Roll păcănele online poate să apară oriunde pe role, deci asigurați-vă că aveți grijă de el. Poate înlocui toate simbolurile din acest joc, fără excepție. De asemenea, are tendința de a se extinde peste toate pozițiile învecinate.

Animația pe care dezvoltatorii au făcut-o pentru efectul de extindere este interesantă. Zarurile sunt aruncate și în timp ce zboară spre pictogramele vecine le transformă în simboluri identice. Secvența muzicală este, de asemenea, diferită pentru a marca ocazia specială. Apoi, toate fructele afectate încep să izbucnească în flăcări, în timp ce zarurile se rotesc în aer.

Dacă știți acest tip de sloturi Dice & Roll joc online, cunoașteți că rareori oferă vreo caracteristică bonus extraordinară. La Dice & Roll ca la aparate există un simbol Scatter Stea, care este plătit, indiferent de poziția în care apare cu condiția să fie de la 3 pictograme în sus. Scatter-ul este plătit și înaintea formarii combinațiilor câștigătoare cu Wild, deci există posibilitatea să obțineți 2 plăți cu o singură rotire.

Cu toate acestea, EGT soft nu a uitat să includă caracteristicile lor specifice suplimentare, care întotdeauna aduc un pic de adrenalină în plus. Funcția noastră preferată Gamble – poate fi găsita la fiecare joc de la EGT.  Motivul pentru care ne place acest lucru atât de mult este că o puteți folosi ori de câte ori faceți o combinație câștigătoare.

În plus, puteți oricând să acceptați sau să renunțați la ea – nu subestimați posibilitatea de alegere. Odată ce ați câștigat, caracteristica Gamble devine activă și va fi disponibilă sub valoarea câștigului. Puteți să faceți clic pur și simplu pentru a deschide ecranul jocului de risc Gamble. După aceasta, va trebui să ghiciți culoarea cărții de joc, pentru a vă dubla câștigul. Dacă greșiți, suma va fi pierdută.

Joacă la Dice & Roll ca la aparate acum!

Cele 4 jackpoturi din partea de sus a ecranului sunt active, așteptând să fie câștigate. Această caracteristică se activează aleatoriu. Dar atunci când se va întâmpla, va apărea un ecran nou cu 12 cărți de joc. Scopul vostru este să colectați trei dintre ele cu aceeași culoare. În funcție de culoarea descoperită veți câștiga și jackpotul respectiv. Dacă activați acest joc cu siguranță veți câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi progresive. Folosiți-vă și de bonusul de la Winbet, care este valabil pentru toate sloturile, oferite pe site-ul operatorului.

Dacă acum ați descoperit lumea păcănelelor online, acest joc este foarte potrivit ca să începeți. Dacă aveți deja experiență, înseamnă că sunteți pregătiți pentru ceva mai diferit. Citiți recenzia despre slotul online Zeus 1000 💎 și vă puteți încerca norocul pe două ecrane de joc la cazinoul Unibet. Dacă este prima dată când vizitați acest operator veți beneficia și de bonusul oferit la prima depunere, în valoare maximă de 1000 RON.

8000 RON Bonus*Bonus de bun-venit la Winbet Casino