Câștigă unul dintre cele 4 jackpot-uri progresive de la Batman & Catwomen Cash slot

De ce nu?! Slotul de le Playtech este super incintant, fascinant chiar și include toate caracteristicile slotului modern: bonus, rotiri gratuite, scaterr, multiplicator de câștiguri și 4 jackpot-uri progresive. Tematica se bazează pe două dintre cele mai cunoscute vedete din benzile desenate DC: Batman și Catwomen. Creația Playtech te transpune în lumea TV a anilor 1960 și ești înconjurat de simboluri și muzică funky, specifice show-urilor din acea vreme. Acum, dacă nu vrei să joci pe bani reali, jocul s-ar putea să nu fie pe gustul tău, însă dacă ai un buget mărișor alocat, acest slot este perfect pentru a-i aduce îmbunătățiri considerabile.

Batman & Catwomen Cash slot la eForuna online
2000 RON cazino bonusPachet Bonus de 2000 RON valabil pentru primele 3 depuneri la eFortuna Casino
*

Batman & Catwoman Cash este un slot pe 3 rânduri, 5 role și 25 de linii de plată fixe și toate simbolurile sunt legate de tema benzilor desenate DC: Batman; Catwomen; Robin; masca și biciul lui Catwomen; cureaua, elicopterul, barca și batarang-ul lui Batman; plus 2 sfinxi din aur. Slotul are asemănări cu jocul Batman & the Joker Jewels, însă simbolurile principale sunt Batman, Catwomen și Robin. Bonusurile, multiplicatorii și premiile, dacă nu chiar jackpoturile, sunt foarte generoase, însă se declanșează mai greu, în condiții mai complexe, dar nu sunt inexistente. Tot ce iți trebuie este un buget bine gestionat și puțină rabdare.

Batman & Catwoman Cash, numai aici!

Dacă te interesează slotul, poți juca gratis, pe această pagină. Știm cât este de important să cunoști jocul și regulile lui, înainte să joci pe bani reali și de aceea vă punem la dispoziție varianta gratuită, unde nu trebuie să-ți faci grijă împotriva portofelului, acesta este virtual și îl poti reîncărca de câte ori este nevoie. Jocul nu este disponibil în varianta demo, la cazinourile online românești, de fapt, singurul operator care ne oferă acest joc este eFortuna, unde se poate juca numai pe bani dumneavoastră din cont.

Batman and Catwoman cash slot

Acest video slot generează câștiguri constante, dar nu impresionabile, depinde și de suma pariată, însă scopul jocului este de a declanșa jocul bonus sau chiar unul dintre cele 4 jackpoturi si acestea aduc într-adevar schimbări radicale bugetului tău. În timpul rotirilor gratuite este foarte ușor să declanșezi multiplicatori de chiar și de 200 de ori ai pariului tău inițial, să nu mai vorbim de cei de 1200X. Simbolurile Batman, Catwomen și Robin au un rol ornamental mai mult, deoarece combinația maximă, care plătește un premiu substanțial, are șanse foarte mici de a fi declanșată, iar dacă ele formează o linie de plată totuși, plățile sunt foarte mici.

Runda bonus și jakpot-urile existente

Dacă iți apar pe rolele 1 și 3 simbolul Bonus, ai dreptul de a selecta unul dintre ele, pentru a descoperi ce premiu ascunde – Cat Burglar Bonus. Unul dintre simboluri ascunde bani în cash și valoarea premiului este în strânsă legătură cu valoarea pariată, atunci când ai pariat maximum și premiul este la valoarea maximă (atinge și mii de euro); celălalt simbol ascunde un multiplicator de câștig și dacă acesta este egal sau mai mare decât 2x, acesta se transfomă în diamante în jocul principal și oferă premii în cash.

Rotirile gratuite, Batman vs Catwoman, sunt declanșate atunci când ai 3 simboluri Bonus pe rolele 1,3 și 5. Mai departe, selectezi una din cărțile oferite de Batman pentru a vedea câte runde gratuite primești, și una din cărțile oferite de Catwomen, un cadou multiplicator de câștiguri (poate ajunge de ordinul miilor).

Jackpot-ul este declanșat întâmplător, însă ai cu mult mai multe șanse atunci când pariezi sume mai mari. Unul dintre cele 4 jackpot-uri este garantat! Atunci când se declanșează jackpot-ul, ai de selectat între 20 de icoane care relevă natura și valoarea jackpot-ului câștigat: 2 icoane de valoare verde declanșează jackpot-ul Mini, 3 icoane de culoare albastră îți aduc jackpot-ul Minor, 4 de culoare galbenă declanșează jackpot-ul Major, iar 5 de culoare roșie îți aduc marele câștig de la Grand jackpot.

Batman & Catwomen Cash este un mix interesant între design de calitate, sistem video/audio impecabil, dar și câștigurile aferente. Dacă îi poți aloca un buget decent și ceva timp, ți-l recomandăm cu încredere, banii vin greu, însă vin mulți.

Unde sa jucăm în România 2018

Dacă ați înțeles jocul, v-ați făcut calculele și credeți că puteți să rezistați micilor pierderi, obligatorii, înaintea marelui câștig, puteți să vă încercați norocul la eFortuna online, singurul operator din România care oferă slotul Batman & Catwoman Cash – jackpot progresiv de peste 3.500.00 RON. Tot aici găsiți și celelalte variații din seria DC: Batman & The Joker Jewels – jackpot progresiv actual 3 586.800 RON; Batman & Mr. Freeze Fortune – jackpot progresiv actual 3 586 915 RON; Batman & The Penguin Prize – jackpot progresiv actual 3 587 147 RON. Nu trebuie să vă faceți griji în privința banilor dumneavoastră, operatorul este licențiant de către ONJN și este constant auditat, de către instituții specializate.

2000 RON Bonus*Pentru toți jucătorii noi, numai la Fortuna