Joacă slotul Rambo și vei fi captivat din prima clipă

Rambo online slot ne este adus de către dezvoltătorii de la iSoftBet și vrem să le mulțumim pe această cale, pentru că ne-au dat ocazia să scriem acest review, cu scopul de a vă informa cu privire la cel mai captivant slot. Vom analiza jocul în amanunt și vă vom descrie ce îl face atât de popular, posibilitățile de câștig, nu unul singur – ci până la patru jackpoturi diferite și o calitate grafică deosebită! Slotul poate fi găsit la NetBet Casino, unde cititorii noștri fideli se bucură de un mega bonus de 3000 RON, din partea casei!

O explozie de premii!
3000 RON Cazino BonusJoacă la cele mai bune sloturi la NetBet Romania!
*

Foarte ușor de jucat și intuitiv, chiar dacă nu sunteți experți în păcănele, veți fi plăcut surprinși de premiile care se țin lanț, iar interfață fluidă și calitatea audio și video vă vor ține cu sufletul la gură, în timp ce veți fi alături de Rambo în lupta cu bonusurile!

Exersați slotul Rambo în modul demo

Jocul conține elemente noi, ce pot părea ușor complicate la primă vedere. Sfatul echipei noastre este să-l exersați, în modul gratuit, pentru a înțelege cum se joacă, regulile acestui slot și posibilele combinații de câștig. În ceea ce privește interfața sau ecranul de joc, aveți și câteva posibilități de personalizare, puteți accesa istoricul jocului, regulile și sistemul de plăți, precum și o listă a comenzilor rapide.

Joacă aici Rambo gratis

Cu o tematică care te duce cu gândul la filmele de acțiune ale anilor ‘80, un fundal specific junglei din Vietnam, unde veteranul Rambo se luptă pentru viața lui, săriți în mijlocul acțiunii și începeți să declanșați liniile de premii. Jocul și exploziile vă vor ține cu sufletul la gură și vă vor face să vă simțiți ca un membru al Beretelor Verzi!

Regulile jocului, cum faceți bani cu Rambo

Acest slot progresiv este construit cu 5 role și 3 rânduri și un număr impresionant de 720 de linii de câștig. Puteți activa funcția “Învărtire automată” și puteți juca până la 1000 de învărtiri sau până la epuizarea unei sume prestabilite, iar pariurile minime încep de la 0,5 RON și ajung până la 50 RON.

Învărtirea automată poate fi oprită atunci când ați câștigat o anumită sumă, iar această sumă trebuie introdusă în căsuța numită “câștiguri” sau poate fi oprită atunci când ați câștigat jackpotul. Pe telefonul mobil sau tableta această funcție, “Învărtire automată”, poate fi setată în mod asemănător, după numărul maxim de învărtiri, după o limită de pierderi și în funcție de suma de bani câștigata.

În versiunea pentru PC, setați valoarea dorită a pariului și începeți să învărtiți rolele. Toate liniile de câștig plătesc de la stânga la dreaptă, iar câștigurile de pe linii diferite se cumulează. În versiunea pentru platformele mobile (telefon mobil, tableta), puteți vizualiza miza și soldul în colțul din stânga jos, iar creditul și câștigul se pot vizualiza în colțul din dreaptă jos. Puteți intra în setări și vă puteți configura pariul, iar rolele pot fi învărtite doar câte o dată, din partea dreaptă a ecranului de joc.

Orice rotire are potențialul de a declanșa apariția combinațiilor câștigătoare: Simboluri Wild, Scatter și Runde Gratuite. Simbolul “Wild” poate lua locul oricărui alt simbol, cu excepția “Progresiv” și “Scatter”, atât în timpul rundelor gratis, cât și a celor normale. Trebuie menționat că 5 simboluri Scatter, reprezentate de portretul lui Rambo, declanșează un sistem unic de 15 rotiri gratuite și o plată de 15 x miza totală, iar acele runde gratuite aduc multiplicătorii lor. Acest joc este unic pentru că aduce 4 jackpoturi diferite: 5 simboluri progresive (reprezentate de grenada aurie), generează un bonus numit “Rapiditate”, cu o valoare de 10.000 RON, 6 simboluri identice generează bonusul “Curaj”, ce îți aduce 40.000 RON, 7 simboluri identice îți aduc “Onoare”, ce îți bagă în buzunar 200.000 RON, iar 8 simboluri identice îți aduc jackpotul “Exploziv”, de peste 4.000.000 RON

Unde puteți juca slotul Rambo

După ce v-ați familiarizat cu particularitățile acestui joc, treceți la modul real, unde veți juca pe bani. Patru jackpoturi progresive sunt greu de refuzat, iar sistemul unic de premii și multiplicători vă asigură distracția. Faceți bani ca un profesionist al pacanelelor, pentru că slotul te ajută: RTP-ul, sau procentul teoretic de câștig, este de peste 97%. Echipa noastră a testat acest joc, timp de două ore și am facut un profit de 200 RON. Iar voi, cititorii noștri fideli, vă bucurați de un pachet bonus de 3000 RON de la NetBet. Jucați acum, noi vă dorim succes!

3000 RON Bonus*Bonus de bun venit la NetBet