Top strategii pariuri sportive online

Dacă sunteți un parior activ, cel mai probabil sunteți într-o căutare permanentă de strategii pariuri sportive, poate chiar ați găsit ceea ce vă trebuia, strategia de pariuri sportive online perfectă! Dacă este așa, vă rugăm să o împărtășiți și cu noi, restul jucătorilor! Din experiența noastră largă, știm că nu există nici o strategie care vă asigură câștigul 100% iar dacă vedeti, pe undeva, reclame cu aceste promisiuni, mergeți mai departe si nu cumva să vă dați banii pe prostii. Un pariu este un pariu și orice sistem care se angajează să vă aducă câștiguri 100% este o fraudă, fără doar sau poate. Si atunci, cum ajung unii pariorii să facă bani decenți din pariuri sportive online?

Un parior cu success este înainte de toate un parior disciplinat. Dacă nu aveți această caracteristică, disciplina, si nu puteți urma nici un regim, atunci această latură a jocurilor de noroc nu este pentru dumnevoastră. Pariurile sportive online fac casă bună cu dispciplina și nu cu intuiția. Deși poate ați auzit de la foarte mulți prieteni că ei merg pe intuiție și au câștigat, această tactică are rezultate negative pe termen lung. După ce v-ați pus la punct disciplina, trebuie să vă informați. Nu mergeți pe bănuială și informați-vă, studiați indelung statisticile, tendințele și analizele precedente. Următorul pas este să stabiliți un buget, pe care să nu-l depășiți sub nici o formă. Greașeala cea mai comună, pe care o fac cei mai mulți dintre pariorii începători, este compensarea unor pierderi cu o miză mărită, care, de cele mai multe ori, duce la pierderea și mai multor bani. Când aveți aceste lucruri în ordine, mergeți la cumparaturi și puneți pariurile pe cele mai bune linii, cu cele mai bune cote.

Avantajele unor sisteme de pariat online

Strategiile de pariere online

Dacă ati ajuns la acest nivel, puteți spune că ați intrat în liga profesionștilor și puteți urma unele dintre cele mai populare strategii de pariruri: Easy Money, Fibonnaci, Martingale sau MUG (minutul următorului gol). Acestea sunt doar patru dintre zecile de strategii inventate. Unele sunt rezultatul implicării unor mari matematicieni, altele sunt sisteme provenite chiar de la jucători. Fiecare diferă între ele si sunt potrivite pentru un anumit tip de parior, de aceea, trebuie să o identificați pe cea potrivită bugetului dumneavoastră.

Strategia Martingale este bazată pe dublarea mizei imediat ce a survenit o pierdere. În momentul în care ați avut un esec, miza pariată trebuie dublată (să zicem ca ați avut un pariu de 10 RON, ce-l de al doilea pariu va fi de 20 RON x cota). Dublarea mizei se va face până când va interveni un câștig (dacă ați piedut și ce-l de al doilea, al treilea si al patrulea pariu, ce-l de al cincilea va fi de 80 x cota 3 iar dacă acesta este câștigător, veți avea un câștig de 240 RON și un profit de 90 RON). Pentru ca să aplicați acest sistem trebuie să fiți în posesia unui buget mare pe care să vă permiteți să-l pierdeți, deoarece pariul câștigător s-ar putea să întârzie și să ajungeți la sume pariate extrem de mari.

Strategia Fibonacci Șirul Fibonnaci este de asemena o strategie progresivă și cel mai bine este să o aplicați la cote egale sau mai mari decât 3. În momentul în care ați pierdut un pariu, miza următorului pariu este suma celor două pariuri anterioare, cel pe care l-ați pierdut și cel precedent lui (dacă ați avut 2 pariuri piedute de câte 1 ron x cota 3, atunci al treilea pariu va fi de 2 ron x cota 3, dacă l-ați piedut și pe acesta, următorul va fi de 3 ron x cota 3, până veți avea un câștig. În cazul acesta, dacă o să câștigați ultimul pariu de 3 ron x cota 3, veți avea un cîștig de 9 RON și un profit de 6 ron).

Strategia Paroli este un sistem care te ajută să pariezi responsabil și în același timp să îti mărești bugetul, nu cel pentru jocuri, ci anume cel destinat vieții de zi cu zi. Acest sistem presupune să dublezi miza după un pariu câștigător, iar după ce survine o pierdere, trebuie să mizați din nou cu miza începătoare. În plus, după ce ați avut 3 pariuri câștigătoare, puneți profitul deoparte și o luați de la început. Ca să înțelegeți mai bine, vă dam un exemplu de un prim pariu de 1 ron la cota 3, care a ieșit câștigător. Cel de al doilea pariu va fi de 3 ron la cota 3, dar ați pierdut. Următorul pariu va fi egal cu suma primului pariu, adică de 1 ron, pe care îl veți dubla, și când survin cele trei pariuri câștigătoare, puneți profitul deoparte și începeți un alt pariu de 1 ron.

Găsirea unui sistem care funcționează nu este greu și este recomandată tuturor. Deși nu garantează îmbogațirea peste noapte, acestea ajută pariorul, într-un mod real, să își gestioneze bugetul și chiar să aibă profit bunicel pe termen lung. Jocul responsabil este primul factor care trebuie luat în considerare și care, alaturi de un comportament disciplinat, o informare totală, și un sistem de pariere adecvat, poate mării cu foarte mult șansele unui parior.

Articole Similare