Cum te ajută Betmain Builder să câștigi bani pe site-uri cu bet-exchange?

Platformele de pariuri online de tip betting exchange sau pariuri în contrapartidă, oferă posibilitatea pariorilor să câștige mai mulți bani. Înainte să vorbim de strategii de pariere pe bet-exchange să vedem ce înseamnă acest tip de pariere. Pentru a avea loc un pariu sunt necesari doi participanți – pariorul și Casa. Când vorbim de schimb de pariuri sau betting exchange, vorbim de un pariu între două persoane care pariază una împotriva celeilalte. Casa de pariuri nu participă. Pariurile, cotele și mizele sunt oferite și plasate de jucătorii. Betting Exchange este o bursă de pariuri – vindem și cumpăram cote în speranța de a realiza un profit.

Avantajele pariurilor contrapartidă

Fără limite

Nu există riscul ca un pariu sa fie „interzis” pentru că va câștiga o sumă prea mare, așa cum fac unele case de pariuri. Singura limită pe care o aveți este prezența unui parior care este de acord să fie pe partea cealaltă.

Cele mai bune cote într-un singur loc

Important este să obțineți cele mai bune cote pentru pariul vostru. Să aveți mai multe conturi la diferite case de pariere și să le urmăriți pe toate este un lucru dificil. Platformele cu Betting Exchange au cele mai bune cote de pe piață. Acest lucru se datorează lipsei marjei casei de pariere. În concluzie, este mult mai convenabil să aveți toate fondurile într-un singur loc cu cele mai bune cote.

Fiți casa de pariere

Puteți prelua locul casei de pariere și atunci lucrurile vor fi privite dintr-un punct absolut diferit. Puteți alege, voi să stabiliți cotele.

Anulare

Există posibilitatea să faceți un pariu și după aceea să-l anulați dacă găsiți partea cealaltă care este de acord cu aceleași condiții. Puteți tranzițional sau retrage pariuri în timpul jocului și așa puteți obține un profit, indiferent de rezultat.

Strategii de pariere

Există o mare varietate de strategii de tranzacționare pe internet axate doar pe schimburile de pariuri. Betamin Builder este un instrument excelent de cercetare pentru a găsi propunerile potrivite pentru aplicarea strategiei tale.

Dezavantaje

Lichiditate

Pentru unele dintre evenimentele mai minore, nu există, uneori, suficienți bani pe piață pentru a face un pariu mare. Această lipsă de lichiditate înseamnă uneori că o casă de pariuri este o opțiune mai bună pentru ligile mai mici.

Comision

Coeficient ele nu conțin marginea Casei așa ca sunt mai mari, dar platformele rețin comision pentru utilizarea site-urilor.

Cea mai profitabilă strategie pentru bet-exchange – Lay the Draw

Strategia Lay the Draw

Strategia Lay the Draw

Schimburile de pariuri sunt similare cu cele ale piețelor financiare. Aceștia oferă posibilitatea de a cerceta date istorice, de a găsi un model și apoi de a intra pe piață cu un plan și la un moment dat de a face un profit garantat. Există o mare varietate de strategii de tranzacționare pe internet axate doar pe schimburile de pariuri. Betamin Builder este un instrument excelent de cercetare pentru a găsi potrivirile corecte pentru aplicarea strategiei voastre. Vom discuta aici una dintre aceste strategii.

Practic, sistemul este foarte simplu – pariați „împotriva” unui egal și așteptați favoritul să obțină un punctaj. După ce începe să conducă la scor, piața va fi ajustată, deoarece se presupune că favoritul va câștiga meciul și, în consecință, coeficientul pentru el va scădea, iar cel pentru X va crește dramatic și veți putea închide pariul cu un profit bun. În loc să pariem că meciul se va încheia cu un rezultat egal, pariem că rezultatul NU va fi egal. Cu alte cuvinte, pariem că echipa gazdă sau a oaspeților va câștiga. Această strategie poate fi folosită cu succes atât înainte de începerea întâlnirii, cât și in timpul meciului.

Cea mai importantă parte, atunci când alegeți această strategie este selectarea meciurilor pe care doriți să pariați. Lay the Draw nu este o strategie pe care ar trebui să o folosiți fără să cunoașteți. Este important să selectați partida potrivită. Selectarea meciului este cheia. Un jucător de poker online profesionist va ridica valoarea pariului fără să știe probabilitatea ca mâna sa se va îmbunătăți cu următoarea carte? Categoric, nu! Ar trebui să fiți conștienți să căutați un meci în care este foarte probabil să apară goluri. Nu vă grăbiți! Utilizați toate site-urile disponibile pentru statistici de fotbal și explorați performanța echipelor.

Iată câțiva factori pe care poate doriți să îi luați în considerare:

– Meciuri recente între cele două echipe – Au avut aceste echipe meciuri în curând? Dacă da, care a fost rezultatul?

– Rezultate recente – Adesea aceste echipe termină cu egal? Câte sunt 0-0?

– Lipsa jucătorilor cheie – întotdeauna este util să verificați dacă vreunul dintre jucătorii de top lipsește din linie.

Lasă-l pe Betamin Builder să găsească partide care să se potrivească strategiei tale

Betamin Builder este un instrument inovator conceput pentru a crea strategii de pariuri sportive online prin aplicarea a sute de filtre sau condiții. Puteți crea strategii pentru a căuta tendințe sau variabile cu mii de date istorice și toate în câteva minute.

Platforma Betmain Bulder

Platforma Betmain Bulder

De fiecare dată când un meci este disponibil și îndeplinește condițiile înregistrate în strategia voastra, veți primi un e-mail cu toate informațiile necesare pentru plasarea pariului și cu cotele minime sugerate. Cu acest instrument, veți putea verifica dacă toate acele sisteme pe care le aveți în vedere duc sau nu către o strategie câștigătoare pe termen lung și cum s-a comportat în ultimii ani. Instrumentul vă indică în orice moment rezultatul obținut în funcție de diferitele filtre disponibile. În plus, Betamin Builder arată trei tipuri diferite de grafică pentru a vedea cum evoluează aceste strategii de pariere. Este un instrument foarte util pentru toate profilurile de jucători, pentru noii veniți în lumea pariurilor, pentru cei care au mai multă experiență și chiar pentru utilizatorii profesioniști. De astăzi puteți uita foile de calcul sau metodele tradiționale, de astăzi veți fi mai eficienți, timpul este cea mai bună valoare și nu îl investim întotdeauna corect. Betamin Builder este un alt mod de a vă investi timpul și banii!

Articole Similare