Cele mai mari câștiguri de la pariuri sportive

Cu siguranță vă amintiți cele mai mari câștiguri de la pariuri sportive pe care l-ați avut! În jocurile de noroc, fiecare parior se străduiește să câștige cea mai mare sumă posibilă, dar uneori pur și simplu nu funcționează pentru unii oameni. Cu toate acestea, există unii norocoși care „lovesc jackpot-ul” de la pariuri sportive. Vedeți poveștile unora dintre norocoși la pariuri.

Câștiguri mari la pariuri sportive

Câștiguri mari la pariuri sportive

Pariu de 5 lire sterline aduce 5,000 lire sterline

Extragerea Mali în Cupa Africii a Națiunilor aduce 5.000 de lire sterline pe jucător cu un pariu de doar 5 lire sterline. Un adevărat jackpot, nu? Mulți oameni pariază pe Cupa Africii a Națiunilor și, dacă sunteți un fan al acestui turneu, probabil că vă amintiți primul meci al turneului din 2010. Apoi, Angola și Mali au deschis cursa făcând o remiză spectaculoasă de 4:4. Angola, care a găzduit turneul, a avut un avans de 4:0 până în minutul 79.

Câștig mare pe fotbal

Câștig mare pe fotbal

Cu toate acestea, au irosit acest avantaj și în cele din urmă meciul s-a încheiat cu o remiză de 4:4. Un fan al pariurilor credea în schimbarea parțială a malienilor și pariază doar 5 GBP la o cotă de 1000 pentru semnul X. Așadar, el încasează până la 5.000 de lire sterline în doar câteva minute după ce Mali a atins punctul, în ciuda unui avans lung.

Un câștig enorm pentru un tata fericit

Un tată câștigă 100.000 de lire sterline după ce a crezut în talentul fiului său! Este bine-cunoscut faptul despre casele de pariuri de pe insulă că vă pot accepta pariurile, care sunt chiar prea ambițioase și nu există în circulația lor. Gary McIlroy face pariul incredibil că fiul său va câștiga British Open în următorii zece ani. Casa de pariuri oferă un factor de 500 pentru ca acest lucru să se întâmple.

Câștig mare pe golf

Câștig mare pe golf

Rory McIlroy a devenit o adevărată vedetă în golf și a reușit să câștige acest turneu, care i-a adus tatălui său 100.000 de lire sterline. Deci, ce cadou mai bun decât un fiu pentru tatăl său? Într-adevăr, aceste opțiuni sunt pariuri similare la casele de pariuri britanice. Din păcate, casele de pariuri online precum operatorul NetBet, Fortuna online sau site-ul 888sport nu oferă astfel de oportunități de pariere.

Încrederea aduce $375,000

Credința într-o echipă preferată aduce 375.000 de dolari pe fan. O expresie obișnuită este că parierea pe o echipă preferată aduce mai multe negative. Dimpotrivă, este cazul unui fan de baseball. Mizează pe 250 de dolari pe echipa sa modestă din St. Louis pentru a se califica în finala mondială. Apoi, a pariat 150 de dolari în plus, pentru ca echipa sa să câștige finala. Chiar a avut o presimțire și se întâmplă. Louis a provocat furie în finală și a ajuns la titlu, iar fanul a câștigat până la 375.000 de dolari.

Câștig mare pe basseball

Câștig mare pe basseball

Cel mai bun jucător pe coloane drepte

Mick Gibbs, originar din Anglia, este cunoscut ca fiind cel mai mare maestru al coloanelor drepte. A obținut profituri incredibile pe pariurile combinate și vă vom împărtăși cu două dintre ele. Prima sa victorie incredibilă a fost în 1999, după ce a adunat 157.000 de lire sterline dintr-un pariu de tip baterie. A ales 9 meciuri de fotbal pentru pariul său, întrucât aproape toate ies fără tensiune și câștigă suma incredibilă.

Câștig pe coloane drepte

Câștig pe coloane drepte

Doi ani mai târziu, este timpul pentru un alt mare succes al lui Mick Gibbs. El pariază în continuare pe acest tip de pariu, iar câștigurile sale includ 15 jocuri. Pariul său este de doar 30 de pense la cota de 1,666.666. Mick Gibbs a câștigat relativ ușor primele 14 jocuri, dar în ultimul are dificultăți. Pariul său este că Bayern München va elimina Valencia în Liga Campionilor. Meciul este foarte dramatic și duce la penalty-uri. În cele din urmă, ultima penalizare a fost ratată de Valencia, iar englezul a strâns 500.000 de lire sterline!

Întrebări frecvente despre cele mai mari câștiguri la pariuri sportive

Uimitor este faptul cum un pariu de valoare mică, care la prima vedere pare fără logică, vă poate aduce un câștig enorm și vă poate schimba viața. Citiți în continuare întrebări curioase despre aceste victorii uriașe!

🎯 Cât se poate câștiga cu un pariu de 5 lire sterline?

Extragerea Mali în Cupa Africii a Națiunilor aduce 5.000 de lire sterline pe jucător cu un pariu de doar 5 lire sterline. Un fan al pariurilor credea în schimbarea parțială a malienilor și a pariat 5 GBP la o cotă de 1000 pe X. El a încasat 5.000 de lire sterline după ce Mali a atins punctul, în ciuda avansului lung.

🏌️‍♂‍ Ce câștig vă poate aduce încrederea în succesul copiilor voștri?

Un tata a făcut un pariu că fiul lui va câștiga British Open în următorii zece ani. Casa de pariuri oferă o cotă de 500 pentru ca acest lucru să se întâmple. Fiul lui a devenit o adevărată vedetă în golf și a reușit să câștige acest turneu, care i-a adus tatălui său 100.000 de lire sterline.

⛹️‍♂‍ Care a fost cel mai mare câștig pe echipa favorită?

Încrederea aduce $ 375,000. Un fan a mizat 250 de dolari pe echipa sa modestă din St. Louis pentru a se califica în finala mondială. Apoi, a pariat 150 de dolari în plus, pentru că echipa sa să câștige finala. Louis a câștigat finală și a ajuns la titlu, iar fanul a câștigat până la 375.000 de dolari.

Articole Similare