Cele mai ciudate sporturi din lume

Când ne gândim la sport, îmi vin imediat în minte discipline precum fotbal, tenis, baschet și toate jocurile populare. Chiar dacă nu sunteți un sportiv profesionist, sportul vă poate aduce tristețe și dezamăgire atunci când echipa sau sportivul vostru preferat pierde și invers – multe momente fericite de succes pentru cluburile și sportivii voștri. V-ați întrebat vreodată care sunt cele mai ciudate sporturi din lume?

Cele mai ciudate sporturi

Cele mai ciudate sporturi

Cu toate acestea, nu toate sporturile ne pot oferi astfel de emoții personale. Puteți urmări sporturi doar pentru distracție și are multe discipline interesante și nefamiliare pentru fanii bulgari. Cu siguranță nu ați auzit niciodată de sporturi cum ar fi lupta grasă sau șahul, unde nici pariorii nu pot paria, întrucât casele de ✅ pariuri sportive nu oferă pariuri pe sporturi ciudate pe site. Vă vom oferi o scurtă listă cu cele mai ciudate sporturi din lume pe care le puteți urmări doar pentru distracție:

Lupte uleioase

Una dintre cele mai vechi competiții din lume se desfășoară în Turcia în iunie în fiecare an și se află printre primele top sporturi ciudate. Participanții la acest sport sunt acoperiți cu ulei în timp ce încearcă să se lupte cu celălalt. Festivalul este destul de popular în Olanda și Japonia și chiar și în alte state se organizează astfel de lupte, fiind cunoscute sub numele de „lupte uleioase”.

Lupte uleioase

Lupte uleioase

Hochei subacvatic

Acest joc face parte din top sporturi ciudate și este jucat sub apă, iar concurenții folosesc bețe din lemn sau plastic. Plasticul are dimensiunea unei banane, cu ajutorul căruia un disc metalic din cauciuc dur este împins pe podeaua piscinei. Spectatorii pot vedea doar valuri la suprafața apei, dar întotdeauna o mulțime de oameni sunt martori la acest hochei neconvențional.

Calcat extrem

Oamenilor din acest joc li se cere să meargă în locuri extreme și, în timp ce navighează, călătoresc la înălțimi extreme sau agățate de pietre, trebuie să își calce hainele. Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai periculoase sporturi din lume. Calcatul extrem a fost o idee începută în Leicester, Anglia, în 1997. Combină o experiență interesantă și periculoasă cu plictisitorul și plictisitorul și, cu siguranță, face o treabă bună!

În iunie 1999, a avut loc o campanie mondială de recrutare care a implicat America, Fiji, Noua Zeelandă , Australia și Africa de Sud. Acest lucru a dus la Extreme Ironing International, care a fost atunci când a fost recunoscută pentru prima dată ca sport. În 2000, o echipă de germani entuziaști a preluat calitatea înapoi în Germania și a înființat un birou sora. Acest lucru a dus la dezvoltarea Eso Ironing, o ramură a EI care combină călcarea cu principiile meditației și un centru german de cercetare a călcării extreme, care explorează fizica sportului.

În 2002, Secția germană de călcat extrem a organizat Campionatele Mondiale de mare succes în satul Valley, lângă München. Ironistul german, Hot Pants, a câștigat proba individuală, iar o echipă britanică a câștigat proba echipei.

Calcat extrem

Calcat extrem

Dansul câinilor

Acest sport este, de asemenea, cunoscut sub numele de câine liber și se știe că are loc în Statele Unite, Marea Britanie și Japonia. Sportul necesită câinele vostru să fie bine antrenat în disciplină de dans.

Lupte cu degetele de la picioare

Acest sport, dacă se poate numi astfel, a fost inventat de patru persoane care, sub influența alcoolului, au meditat asupra faptului că Regatul Unit nu este capabil să pregătească campioni în acest sport. Jocul se joacă desculț. Pentru a juca, jucătorii trebuie să-și lege degetele de la picioare și să se lupte cu celălalt în stil de lupte canadiene.

Campionatul Mondial de Lupte de la Picioare nu este o competiție nouă, istoria sa mergând încă din 1976, când a început Concursul Mondial de Lupte cu degetele de la Picioare la un pub din Wetton, Derbyshire, Marea Britanie. Localnicii din „Ye Olde Royal Oak Inn” s-au gândit că ar fi o idee minunată să organizeze o competiție de luptă de la picioare, în care concurenții să-și blocheze degetele mari și să încerce să forțeze piciorul adversarului la pământ.

Campionatele se desfășoară acum la Bentley Brook Inn, lângă Ashbourne, la granița Staffordshire / Derbyshire, și continuă să fie puternic. Organizatorii au mari intenții pentru acest sport și au solicitat în 1997 includerea acestuia în Jocurile Olimpice. Din păcate, pentru fanii sportivi neobișnuiți nu a fost acceptat.

Lupte cu degetele de la picioare

Lupte cu degetele de la picioare

Șahbox

Aceasta este o competiție de șah și box în același timp. Unul dintre sporturile neobișnuite cu cea mai rapidă creștere, care este un joc care alternează între aceste două sporturi. Concurenții trebuie să facă un șah mat sau un knockout de box pentru a câștiga meciul.

Șahbox-ul a fost inventat de olandezul Jeppe Rubin ca artă și ulterior a devenit un sport competițional. Olandezul este, de asemenea, primul campion mondial la disciplină în 2003. Un meci constă din 6 runde de șah și 5 runde de box – runda de box este de 2 minute și runda de șah – 4. Acest sport este deosebit de popular în Germania, Regatul Unit, India și Rusia. Motto-ul principal al jocului este „Luptele se duc în ring și războaiele se duc pe tablă”.

Chess Boxul funcționează din 1992 și este un sport care necesită atât creier, cât și mușchi. Din 1992, sportul a devenit global, cu țări precum Anglia, Germania, Olanda, Franța, Rusia și Japonia, toate îmbrățișând noul sport. Jucătorii trebuie să fie calificați atât în box, cât și în șah pentru a concura la cel mai înalt nivel. Cu siguranță, în curând o sa-l putem vedea și pe platformele de cazinouri de top online.

Întrebări frecvente despre cele mai ciudat sporturi din lume

Pe sporturi ciudate nu puteți paria pe site-urile online, însă unele dintre acestea sunt foarte populare și nu ne-ar mira dacă în curând le vedem adăugate pe platformele de pariuri sportive online. Iată, câteva detalii interesante și cele mai frecvente întrebări ale cititorilor site-ului cazinoonline.com.

⚡ Care este cel mai periculos sport extrem?

Fără îndoială, cel mai periculos sport extrem este călcatul extrem. Acesta este un sport în aer liber care combină pericolul și emoția unui sport „extrem” cu satisfacția unei cămăși bine presate. Aceasta implică luarea unui fier de călcat și a scândurii în locuri îndepărtate și călcarea câtorva rufe. Acest lucru poate implica călcarea pe un munte, pe scuter etc.

👣 Ce reprezintă sportul Lupte cu degetele de la picioare?

Lupta cu degetele picioarelor este un alt joc din copilărie care a ajuns în lumea sportivă pentru adulți. Regulile sunt destul de simple. Cu încălțămintea îndepărtată, concurenții se confruntă cu degetele la picioare, își leagă degetele mari de la picioare și încearcă să se forțeze reciproc.

🥊 Cum se joacă Șahbox?

Obiectul șahboxului este să-ți învingi adversarul în runde alternative de șah sau de box. Meciurile pot fi câștigate de la fiecare disciplină, iar șahul coboară pentru a verifica partenerul sau pierderea și boxul fie într-o decizie de oprire, fie de puncte.

🏒 Când a fost inventat hocheiul subacvatic?

Marina britanică a inventat hocheiul subacvatic în anii 1950 pentru a-și menține scafandrii în formă și pentru a-și îmbunătăți capacitatea de a se mișca și de a lucra eficient sub apă. Hocheiul subacvatic se joacă într-o piscină de 25 m x 15 m, care are o adâncime cuprinsă între 2 - 4 m.

Articole Similare