Vor deveni femeile factorul demografic dominant în iGaming?

Multe statistici din ultimul deceniu au arătat o creștere a numărului de femei care joacă regulat jocuri. Datorită unei diversificări continue a tipurilor de jocuri disponibile – și a modalităților de a le accesa – mai multe persoane de orice fel joacă acum jocuri, în întregul spectru de gen. Astăzi peste 46% dintre pasionații de jocuri de noroc sunt femei. Este probabil un miliard de oameni.

Cine joacă mai mult?

Cine joacă mai mult?

Compania DоublеDоwn, сunоѕсută cu јосurіlе ѕаlе ѕосіаlе dе саzіnоu, а furnіzаt іnfоrmаțіі dеѕрrе lосurіlе șі mоdul în саrе сеі șаѕе mіlіоаnе dе utіlіzаtоrі ai lor асtіvі јоасă јосurі de noroc în fіесаrе lună. Unul dіntrе сеlе mаі іntеrеѕаntе luсrurі dеѕрrе rароrtul lоr еѕtе „fарtul” сă, în mоd ѕurрrіnzătоr, јосurіlе dе nоrос lа саzіnо ѕunt mаі рорulаrе lа fеmеі dесât lа bărbаțі. Роtrіvіt luі Јоhn Сlеlаnd, vісерrеșеdіntе dе mаrkеtіng glоbаl de lа ІGТ, саrе dеțіnе DоublеDоwn, fеmеіlе саrе јоасă јосurіlе lоr ѕunt сu 30% mаі dispusi ѕă раrіеzе dесât bărbаțіі. Ва mаі mult, fеmеіlе rерrеzіntă mајоrіtаtеа bаzеі dе сlіеnțі DоublеDоwn: mајоrіtаtеа јuсătоrіlоr ѕunt fеmеі, сu vârѕtе сuрrіnѕе întrе 45 șі 55 dе аnі.

Сu tоаtе асеѕtеа, Сlеlаnd ѕublіnіаză сеvа dеѕtul dе іmроrtаnt: fеmеіlе аvеаu mаі multе dorinte ѕă раrіеzе bаnі, dаr сând vіnе vоrbа dе bаnі vіrtuаlі сâștіgаțі în јосurіlе dе саzіnо. Сu tоаtе асеѕtеа, bărbаțіі аvеаu mаі multе șаnѕе ѕă сumреrе mоnеdă vіrtuаlă în аvаnѕ, ре саrе urmаu ѕă о раrіеzе. Асеѕt fарt ехрlісă dеѕtul dе bіnе dе се fеmеіlе раrіаză mаі mult dесât bărbаțіі.

Femeile aleg mai atent jocurile de cazinou

Femeile aleg mai atent jocurile de cazinou

Poate ati auzit despre clișeele bărbaților legate de femei : bărbații sunt șoferi mai buni, bărbații se pricep mai bine la sport, bărbații sunt adevărați finanțatori. Discutii pe care nici o femeie nu vrea sa le mai asculte. Prin urmare, în rândurile următoare, vom respinge o altă teză similară pe care probabil ați argumentat-o și cu bărbați celebri – că sexul blând nu înțelege nimic despre pariuri și cazinouri.

Istoric, lumea jocurilor de noroc pare a fi un loc rezervat pentru bărbați, iar locul femeilor este să privească îndeaproape cum câștigă sexul mai puternic. În zilele noastre, aceste stereotipuri au trecut de mult timp în istorie, deși trebuie să recunoaștem – cazinourile rămân în mare parte un teritoriu masculin. Deși nu există o statistică exactă, doar 18% dintre jucătorii din sălile de joc clasice sunt femei, cu alte cuvinte, doar unul din cinci jucători din săli este de gen feminin. Totuși, aici vine un mare DAR – dacă vorbești despre sloturi sau jocuri de bingo online, cu siguranță vei fi surprins că numărul de femei și bărbați care joacă este aproape același! Cu toate acestea, există diferențe semnificative în modul în care cele două sexe joacă astăzi aceste jocuri din ce în ce mai populare! Dacă sunteți interesat de cazinourile online, următoarele fapte vă vor surprinde cu siguranță!

Femeile preferă să socializeze

Femeile preferă să socializeze

Bărbații, de exemplu, încep să parieze după ce indeplinesc 20 de ani, în timp ce femeile sunt interesate după ce ajung la 30 de ani. În plus, femeile sunt mult mai rezonabile decât bărbații la pariuri – dacă genul puternic este gata să parieze în medie 100 RON, femeile preferă să fie mai modeste și să pună deoparte doar 75 RON. În plus, doamnele fac depuneri mai puțin frecvente la cazinourile online. Potrivit experților, șansele de dependență de pariuri ale femeilor sunt mult mai mici decât cele ale bărbaților.

În general, femeile tind să riște mai puțini bani, în special atunci când joacă jocuri de bingo sau cazinou online. Ele monitorizează îndeaproape toate bonusurile și promoțiile din sălile de jocuri și aleg locul unde vor paria mult mai atent. Bărbații pariază mai mulți bani, dar doamnele sunt mult mai tenace și mai strategice în jocurile de noroc online decât bărbații. Cu alte cuvinte, bărbații acționează mai impulsiv, iar femeile gândesc mai bine și mai mult.

Și o altă diferență semnificativă între cele două sexe – bărbații preferă jocurile precum blackjack, ruletă sau poker. Cu toate acestea, femeile sunt mai puțin susceptibile să participe la jocuri cu dealeri și preferă să joace sloturi online sau bingo.

Femeile câștiga mai des

Femeile câștiga mai des

Altfel, cu greu am surprinde pe nimeni dacă am spune că femeile se bucură mult mai mult decât bărbații de aspectul social al jocurilor de noroc, mai ales atunci când joacă jocul lor favorit online sau într-o sală de Bingo sau cazinou. Evident, doamnele văd jocul ca o oportunitate de a întâlni și alte persoane și de a socializa, pe lângă oportunitatea de a câștiga bani.

Și în timp ce majoritatea jucătorilor de cazinouri online se întreabă cu greu pe cât să parieze, aceste informații despre obiceiurile bărbaților și femeilor sunt extrem de valoroase pentru sălile de jocuri – atât online cât și clasice. Și spre deliciul nostru, faptele sunt mai mult decât categorice – din ce în ce mai multe femei apar printre câștigătoare, precum și câștigătoare la diferite turnee. Și toate acestea alimentează interesul sexului frumos în acest sector de divertisment „interzis”. Dar cum nu ar putea fi altfel, întrucât fetele fac întotdeauna lucrurile mai bine decât bărbații! Păi, bine… Poate că nu suntem prea buni la fotbal, dar asta reprezintă o problemă pentru noi!

Articole Similare