Tratarea frustrării în cazinou

Dacă jucați jocuri de cazino cu un anumit grad de regularitate, atunci, cu excepția cazului în care sunteți excepțional de norocoși, veți pierde din când în când. Deși este perfect posibil să câștigați la cazinou și chiar să câștigați în mod regulat într-o anumită perioadă de timp, însă șansele sunt, în cele din urmă, împotriva voastră și asta înseamnă că este posibil să aveți și pierderi mari. Tratarea frustrării poate fi cel mai important lucru în aceste momente.

Frustrare la cazinou după pierderi

Frustrare la cazinou după pierderi

Unii jucători de cazinou pot ridica din umeri și să nu dea importanță acestor pierderi, dar alții pot fi afectați. O serie de pierderi poate provoca destul de ușor un pic de frustrare, care la rândul său poate scoate toată plăcerea din joc. Văzând că o serie de pierderi vi se va întâmpla aproape sigur la un moment dat o să vă simțiți frustrat și ar trebui să fiți pregătiți pentru asta. În cazul în care simțiți o anumită frustrare în cazinou, sfaturile pe care vi le-am oferit mai jos vă vor ajuta să le faceți față.

Mentalitatea potrivită

Poate că cel mai bun mod de a evita frustrarea la cazinou este să abordați lucrurile cu mentalitatea potrivită. Dacă vă așteptați să pierdeți de fiecare dată când intrați într-un cazinou sau vă conectați la contul vostru de cazinou online, atunci ar trebui să vă descurcați cu lucrurile mult mai ușor dacă pierdeți într-adevăr. Ca un avantaj secundar, dacă ajungeți să câștigați, atunci probabil că vă veți simți și mai dulce.

Sună simplu, dar, desigur, să obțineți o mentalitate potrivită poate fi dificil. O parte din atracția jocurilor de cazinou este chiar faptul că puteți câștiga niște bani și, dacă vă așteptați să pierdeți de fiecare dată când jucați, atunci acest lucru le poate face mai puțin atrăgătoare.

Cu toate acestea, este important să ne amintim că realitatea jocurilor de cazino este întotdeauna este mai probabil să pierdeți decât să câștigați. Toate jocurile sunt construite în așa fel încât pun cotele în favoarea cazinoului. Deși puteți avea noroc și să câștigați ocazional în fața cazinoului, dacă sunteți norocos, nu puteți face nimic de fapt pentru a depăși în mod constant marginea casei, decât să vă ocupați de tratarea frustrării.

Mentalitatea potrivită

Mentalitatea potrivită

Există câteva forme de jocuri de noroc la care puteți folosi abilități sau strategii pentru a câștiga fără să vă bazați în totalitate pe noroc, cum ar fi pariurile sportive, blackjack sau poker, dar acest lucru nu este cazul cazinoului. Veți câștiga vreodată numai dacă norocul vă va fi de partea voastră și probabil veți pierde mai des decât să câștigați. Dacă puteți accepta acest fapt și puteți vedea jocurile de cazino în primul rând ca o formă de divertisment, atunci ar trebui să vă puteți bucura să le jucați fără să vă simțiți frustrat.

Joacă la diferite jocuri

Dacă sunteți într-o serie de pierderi, jucând un anumit joc sau un anumit tip de joc, atunci ați putea dori să încercați și altceva. De exemplu, blackjack-ul poate fi un joc foarte frustrant. Are o margine scăzută a casei, deci ar trebui să câștigați teoretic un procent rezonabil din mâini, dar este foarte posibil să mergeți pe întinderi lungi atunci când nu pare să obțineți cărțile potrivite. Aceasta este însăși natura jocurilor aleatorii – legile probabilității chiar și pe termen lung, dar orice este posibil pe termen scurt.

Dacă nu vă descurcați bine la mesele de blackjack, atunci vă recomandăm să jucați păcănele online pentru o vreme. Sunt complet diferite de blackjack, nu există deloc o strategie implicată și nu aveți cu adevărat nicio decizie de luat. Pur și simplu învârtiți rolele și sperați la cele mai bune.

Joacă diferite jocuri

Joacă diferite jocuri

Un principiu similar se aplică și invers. Dacă sunteți obișnuiți să jucați sloturi și sunteți într-o serie de pierderi, atunci trecerea la blackjack sau la un alt joc de masă și nevoia de a vă gândi la ceea ce faceți ar putea face lucrurile un pic mai interesante pentru o vreme.

Acesta este punctul de a schimba jocurile cu adevărat. Nu contează cu adevărat la ce jocuri jucații în mod normal sau la ce jocuri treceți – chiar dacă nu vă veți vei schimba neapărat norocul, doar încercarea a ceva diferit poate fi suficient de interesant pentru tratarea frustrării și a ameliora orice frustrare pe care ați putea să o simți.

Reduceți mizele

Reducerea mizei cu care jucați este o metodă simplă, dar eficientă, care vă poate ajuta să faceți față oricărei frustrări pe care le-ați simți atunci când treceți printr-o serie de pierderi. Din nou, nu este ceva care vă poate schimba norocul în mod direct, dar are și alte beneficii. În primul rând, dacă continuați să pierdeți, cel puțin veți pierde banii într-un ritm mai lent. Numai asta ar trebui să vă ușureze puțin frustrarea.

Reduceți mizele

Reduceți mizele

Jocul cu mize mai mici înseamnă, de asemenea, că puteți juca mai mult cu aceeași sumă de bani, ceea ce înseamnă că aveți mai mult timp pentru ca norocul vostru să se întoarcă. Chiar și cele mai brutale dungi de pierdere trebuie să se încheie la un moment dat. Chiar și în cel mai rău caz în care ajungeți să pierdeți tot ce ați fost pregătiți să cheltuiți, veți avea totuși mai mult timp de joc.

Aceasta nu este neapărat o mare consolare, dar jocurile de cazino sunt în cele din urmă o formă de divertisment așa cum am menționat mai devreme. Obținerea mai multor distracții pe banii voștri ar trebui privită ca un lucru bun.

Faceți pauză

Faceți pauză

Faceți o pauză

Acesta este ultimul sfat pe care îl oferim în acest articol, dar este, probabil, cel mai important. Nu este atât un mod de a face față frustrării, ci mai degrabă să vă asigurați că nu duce la nimic mai dăunător. Luând o pauză completă de la cazinou când începeți să vă simțiți frustrat, puteți preveni ca o serie de pierderi să scape de sub control.

Nu este deloc neobișnuit ca jucătorii cu o serie de pierderi să înceapă să ia decizii iraționale. Acest lucru vă poate face deseori să jucați cu mize crescute pentru a încerca să recuperați pierderile anterioare. Urmărirea pierderilor este întotdeauna o idee proastă și duce invariabil la și mai multe pierderi. Mulți jucători au pierdut mult mai mult decât ar trebui în acest fel.

Desigur, nu este sigur că acest lucru vi se va întâmpla imediat ce ați dat de ghinion. Este totuși ceva ce ar trebui să aveți întotdeauna în gând. Majoritatea jucătorilor de cazino pot face față unui pic de ghinion fără prea multe dificultăți, dar ar trebui să faceți o pauză imediat dacă simțiți că sunteți atât de frustrat încât ați putea începe să pierdeți controlul. S-ar putea să doriți chiar să luați în considerare oprirea completă a jocurilor de noroc dacă vi se pare că ați putea avea o problemă serioasă.

Întrebări Frecvente despre tratarea frustrării

Frustrarea care provine de la jocurile de cazinou este o problemă foarte des întâlnită și dacă nu știți cum s-o rezolvați se poate transforma într-o problemă foarte mare. Aici am adăugat cele mai frecvente întrebări ale cititorilor site-ului nostru despre această problemă. Citiți în continuare!

🧠 Ce înseamnă să joc cu mentalitate potrivită?

Să jucați cu mentalitatea potrivită înseamnă să fiți conștienți ca jocurile de cazinou sunt o formă de divertisment, ci nu o formă de a face bani pe o perioadă lungă de timp. Țineți minte că avantajul casei nu poate fi subestimat și cazinoul în final va câștiga. dacă aveți noroc și obțineți câștiguri consecutive, fiți pregătiți și de pierderi regulate.

🎲 Pot să scap de frustrare dacă schimb jocul?

Poate că vă veți simți mai bune dacă schimbați jocul la care ați suferit mai multe pierderi, dar asta nu înseamnă că vă veți schimba și norocul. Nu este exclus, însă să reușiți în acest mod să depășiți momentul frustrării și să începeți într-adevăr să vă bucurați de nou joc. Încercați o schimbare chiar acum!

🪙 Este mai bine să joc cu mize mai mici?

Da! În orice caz, dacă vă simțiți frustrat de pierderi este mai bine să începeți să jucați cu mize mai mici. În acest mod o să pierdeți mai puțin și o să aveți mai mult timp la dispoziție să întoarceți norocul în favoarea voastră. Niciodată nu se știe, când o să începeți să câștigați din nou!

Articole Similare