Situații ciudate care vi se pot întâmpla în timp ce jucați la cazinou

Cazinourile sunt locuri fascinante, se află peste tot în lume și jucătorii profesioniști nu evită să-și încerce norocul și să mai investească câte ceva. Pe de altă parte, dacă sunteți începător, gândiți-vă de două ori înainte să faceți acest pas. Strategia cazinourilor este foarte avansată și este țintită să vă convingă să pariați. Jackpoturi, bonusuri, promoții, atmosfera luxoasă. Toate acestea au un singur scop și acesta este să-i atragă pe jucătorii noi și să-i mențină pe cei vechi. La cazinou se pot întâmpla anumite situații care pot avea efect asupra acțiunilor voastre ca parior în viitor. Ar fi foarte bine să fiți informați și pregătiți pentru aceste momente ca să puteți beneficia de ele și să extrageți tot ce este mai bun dintr-o situație de genul acesta. Iată câteva situații de care trebuie să profitați:

Obținerea unui pariu gratuit

Cea mai populară strategie de marketing a operatorilor de jocuri de noroc sunt cipurile gratuite sau pariurile bonus. Des se întâmpla cazinourile să ofere jucătorilor posibilitatea să facă câteva runde pe banii lor, oferindu-le un bonus. Acesta este bine venit pentru că vă poate aduce câștiguri bune fără să fie nevoie să investiți banii personali. Foarte rar dar nu imposibil se poate întâmpla să câștigați și un premiu mare sau chiar un jackpot pe banii cazinoului. Totuși, nu vă bazați pe acest lucru. Această sumă este pregătită special ca să rămâneți în joc și după ce o cheltuiți. Dacă faceți puțina cercetare puteți găsi multe oferte de genul acesta de care este extrem de bine să profitați, deoarece așa vă asigurați multe ore de distracție la cazinou și cu puțin noroc veți pleca și cu ceva bani în plus, și toate acestea fără să vă atingeți de banii voștri, iar dacă îi pierdeți nu veți suferi. Profitați cu încredere, nu aveți ce pierde și jucați responsabil!

Jucați pe banii cazinoului

Jucați pe banii cazinoului

Marginea Casei

Aceasta este o altă situație de care trebuie să țineți cont când intrați într-un cazinou. Fiecare pariu pe care îl faceți are o anumită probabilitate de a fi câștigat sau pierdut. Dacă pariați pe fața unei monede, probabilitatea să ghicițieste de 50-50. Dacă pariați 1 RON și câștigați veți primi încă 1 RON, veți fi plătit 100%. Dar dacă operatorul vă plătește 95 de bani de fiecare dată când ați câștigat, marginea Casei ar fi de 2,5%. Marja Casei este diferența dintre cotele reale și cotele pe care cazinoul le plătește când câștigați. La majoritatea jocurilor de noroc această margine este fixă dar există câteva excepții care vă oferă un avantaj, dacă știți cum să vă folosiți de acesta. Blackjack și Poker – aceste două jocuri pot avea o revenire pozitivă, în funcție de priceperea jucătorului și de regulile sau tabelul de plăți. Blackjack online se află în această categorie, deoarece de fiecare dată când o carte iese din pantof, schimbă numărul cărților rămase. Avantajul se poate schimba de la jucător la casă, în funcție de cărțile care au fost jucate și de abilitatea cu care joci cărțile. Poker-ul se bazează și pe abilități. Dacă jucați strategia perfectă va exista un randament pozitiv pentru jucător. Ca să nu ajungeți într-o situație pe care nu o puteți controla, alegeți bine jocul la care doriți să pariați.

Alegeți cel mai profitabil joc

Alegeți cel mai profitabil joc

Niciodată nu jucați Blackjack cu “strategia presimțirii”

Jocurile cu cea mai mică margine pentru Casa, despre care am vorbit în paragraful precedent, se bazează pe strategii stricte și reguli foarte bine stabilite. Să vă așezați la masa de Blackjack și să pariați, bazând-vă numai pe presimțire este exclus Sigur veți pierde. Acest mod de joc este valabil în special pentru jucătorii noi. Nu permiteți să ajungeți într-o asemenea situație. Dacă doriți să jucați Blackjack trebuie să știți foarte clar când să mai cereți o carte, când să stați, să renunțați sau să dublați. Este obligatoriu să cunoașteți regulile jocului – când dealerul este obligat să stea și când să mai tragă o carte. Aceste cunoștințe sunt absolut obligatorii dacă doriți să aveți un joc informat și profitabil. Dacă ați intrat în cazinou numai ca să investiți în acesta fără să vă așteptați la un profit atunci puteți folosi “strategia presimțirii” și rezultatul este absolut previzibil.

Învățați regulile înainte să pariați

Învățați regulile înainte să pariați

Pariuri grele, neplanificate

Nu există asigurare care vă poate proteja de această situație. Cu toate că un jucător profesionist s-ar descurca mai bine în acest moment nici el nu poate fi sigur că va ieși câștigător. Se poate întâmpla să cunoașteți foarte bine regulile de joc, să folosiți strategia corecta, să-i studiați pe adversarii la masa și totuși, norocul să aibă ultimul cuvânt de spus. Trebuie să fiți pregătiți pentru aceste zile, când norocul nu este de partea voastră și să le acceptați. Unele dintre aceste pariuri grele sunteți obligați să-i jucați, altele apar în urma unor greșeli. Indiferent de acest lucru această situație trebuie planificată și așteptată.

Cazinouri cu mize mari

Puteți obține aceste oportunități profitabile prin intermediul unui cazinou care oferă posibilitatea să plasați mize mari și opțiuni de plată mai mari decât anumite jocuri uzuale. Puteți căuta privilegiul unei astfel de oportunități și o puteți folosi cu înțelepciune. De exemplu: De obicei, cazinourile oferă plăți de 2 la 1 sau poate 3 la 2, dacă jucați un joc de blackjack care vă oferă 2-1 plăți, atunci ar trebui să aplicați strategii de bază foarte stabile, care să se confrunte cu o margine de numai 1% a Casei sau chiar mai puțin. Acest RTP este benefic pentru voi.

Cazinourile sunt un loc special unde oamenii se întâlnesc, se distrează și își provoacă norocul. Acestea ne oferă momente speciale, emoții pozitive și de ce nu, și câștiguri bune. Cazinourile câștiga și acest lucru este normal. Acestea există ca să ofere senzații frumoase ci nu să ne asigure un buget stabil. Totuși, cu puține cunoștințe și un plan stabil putem obține multe beneficii suplimentare care în final ne vor ajuta să avem o viață mai mulțumită și satisfăcută.

Articole Similare