Reguli de aur sau impuls de moment – cum se comporta pariorii romani

Jocurile de noroc fac parte din viata noastra. Asa a fost si as ava fi si se pare ca nici o lege nu Ie poate opri pe jucatorii sa parieze. In unele tari accesul localnicilor este absolut interzis, altele reprezinta paradisul pariorilor. Unii jucatori au reusit sa transforme acest hobby in stil de viata si o varianta financiara buna, altii prefera sa joace de placere. Cele doua categorii au comportament diferit. Pe langa aceste doua tipuri principale mai exista si alte categorii – jucator problematic si patologic. Pe plan mondial dependenta de jocuri creeaza din ce in ce mai multe probleme, care trebuie tratate in mod profesionist. Dar sa ne intoarcem la piata locala, din Romania. Cum se comporta pariorii romani si prin ce se deosebesc cele 2 categorii principale?

Daca esti un fan al pariurilor cu siguranta te-ai intrebat de mai multe ori, care este secretul castigului, de ce unii castiga mai des, iar altii asteapta un mic premiu ani de zile. Cand vine vorba de cazinouri, castigurile dese se intmpla mai rar, deoarece Casa intotdeauna are un mic avantaj fata de jucator. Jucatorii profesionisti stiu sa beneficieze de tot ce le poate oferi un cazinou online si jocul de noroc ales. Ei cunosc foarte bine regulile si intotdeauna aleg jocul cu cel mai mare avantaj pentru parior. In lumea jocurilor de noroc, chiar si 0,5% pentru parior in plus, este un avantaj foarte mare si cei care stiu sa-l foloseasca, se bucura de castiguri mai dese. Jucatorul profesionist cunoaste regulile in detaliu, iar disciplina lui nu poate fi pusa la indoiala. Un profesionist urmareste regulile si principiile sale cu orice pret, indiferent de rezultatul jocului, si stie foarte bine cand trebuie sa se opreasca.

Aici nu vorbim de dependenta, deoarece pariorul profesionist se poate controla in orice moment si nu cauta neparat sa-si recastige pierderile cu urmatoarea mana de carti sau urmatorul joc de ruleta. De obicei profesionistii urmaresc strategii stricte de pariere si beneficiaza de regulile suplimentare ale jocurilor alese. In mod normal, online pot fi gasite jocuri cu reguli suplimentare si cu mize de pariere foarte permisive, de aceea jucatorii profesionisti foarte repede s-au orientat din lumea offline in cea online. Poate ca si de aceea tot mai rar putem gasi pariorii profesionisti la un cazinou terestru. Beneficiile pe net sunt mult mai multe si de aceea ei prefera sa joace pe calculator. Poate ca o sa le lipseasca atmosfera unui cazinou real dar un jucator profesionist nu cauta placerea ci urmareste castigul.

Un jucator profesionist la cazinou

Jucator profesionist la cazinou

Cum se comporta pariorii care joaca de placere? Oare ei pot realiza castiguri la cazinou? Cea mai mare parte dintre jucatorii romani se duc la cazinou nu neparat ca sa castige, ci ca sa se distreze sa simta emotiile unui joc live casino si adrenalina. Bineinteles un castig intotdeauna este bine venit, dar acesta nu este scopul principal. Ei au un buget alocat pentru joc si sunt constienti ca pot sa piarda acesti bani, dar aceasta nu ar fi o porblema. Jocul la cazinou poate aduce multe momente interesante si in acelasi timp pot fi si profitabile. Romanii care joaca ocazional se pot observa imediat. Jocul pentru ei este o distractie, o adevarata aventura, ei nu numara carti, nici nu folosesc strategii cand pariaza. Mizele lor sunt conduse de emtoiile lor pe moment, iar daca finalul este un surplus financiar, inseamna ca seara a fost de succes. Ei prefera cazinourile terestre deoarece atmosfera de acolo este inegalabila. Pot socializa, isi pot arata emotiile, se distreaza impreuna cu prieteni, iar cateva beri completeaza totul.

Spre deosebire de jucatorii profesionisti, cei care joaca ocazional fac zgomot la fiecare castig, indiferent cat de mic sau mare e. Eu cunosc regulile dar nu urmaresc strict jocul, deoarece tinta nu este sa castige fiecare mana ci sa-si asigure putina adrenalina. Ei nu aleg jocurile dupa RTP, probabil ca nici nu ii intereseaza acest coeficient, sau dupa reguli siplimentare. Jucatorilor romani le place sa faca cateva maini la Blackjack, dupa aceea cateva runde la ruleta sau la pacanele. Ei fac pariuri mici si foarte des se intampla sa aiba noroc si sa obtina castiguri bune pe neasteptate. Norocul incepatorului – aceasta regula aici este perfect valabila. In prezent, jucatorilor romani le place sa viziteze cazinourile terestre, dar aceasta tendinta a inceput sa se schimbe. Ei stiu ca online pot primi oferte mai bune si de aceea au inceput sa experimenteze lumea gamblingului pe net.

Un jucator de cazinou incepator

Prieteni care se distreaza la cazinou

Din pacate, in Romania mai exista o categorie de jucatori, diferita de tot ce am spus mai sus. Jucatorul patologic este o persoana care joaca atat de frecvent, incat jocurile de noroc devin o problema financiara. El joaca ca sa castige, sperand ca urmatoarea runda sau mana ii va acoperi pierderile, dar acest lucru nu se intampla. Aici lipsesc emotiile pozitive ale incepatorilor, lipseste disciplina si controlul profesionistilor. Ei nu se pot opri din joc si devin dependenti. In Romania cazinourile sunt frecventate de jucatori care cauta momente de placere si distractie. Ei se comporta lejer, joaca ocazional si jocurile nu sunt o problema pentru ei, deoarece scopul lor nu este casrtigul propriu-zis, ci distractia. Speram ca aceasta tendinta nu se va schimba si Jocul Responsabil va ramane un punct de plecare pentru fiecare parior, indiferent daca alege jocul online sau offline.

Articole Similare