Matthew Benham – un om de success in lumea gambling-ului

Eroul nostru a primit o educație excelentă la prestigioasa Universitate Oxford, primind o diplomă de licență în fizică în 1989. Primul său loc de muncă a fost biroul european al Yamaichi International. Multimilionarul Matthew Benham este o persoană destul de privată, este greu să găsești un interviu amănunțit cu el și nici măcar nu are o pagină în Wikipedia. El ascunde circumstanțele acumulării sale inițiale de capital, sunt cunoscute doar principalele repere ale activității sale antreprenoriale.

Matematicienii care fac o avere pe formule

Matematicienii care fac o avere pe formule

Începutul călătoriei în lumea pariurilor sportive

Matthew s-a aruncat în lumea pariurilor sportive, devenind comerciant la Premier Bet. Acolo, el a lucrat sub conducerea unui alt actor celebru din industria jocurilor de noroc – Tony Bloom, despre care ar putea fi povestit într-o postare separată. Oricare ar fi fost Matthew Benham, a ieșit din Premier Bet ca un jucător avid care se străduia să prindă pasul și să depășească realizările lui Tony Bloom, a cărui rivalitate rămâne o aventură importantă pentru el.

Timp de câțiva ani, Matthew a jucat în pariuri sportive, folosind toată experiența acumulată într-un job anterior și toate abilitățile sale de analiză. A reușit în această chestiune și a reușit să strângă o anumită sumă de bani fondând propriul său sindicat de jocuri Smart Odds. Aceasta nu este o casă de pariuri, ci mai degrabă o consultanță pentru jocuri. Clienții în schimbul unei anumite sume primesc o listă de poziții, pariuri și cote de joc profitabile. Însuși Matthew folosește activ serviciile propriei sale companii, fiind unul dintre cei mai mari clienți ai săi.

O armată de profesioniști

O armată de profesioniști

A urmat o armată de profesioniști

De-a lungul timpului, Matthew Benham a achiziționat și bursa de pariuri Matchbook , iar acest lucru i-a adus și profituri considerabile. Trebuie să spun că, dacă marele combinator înțelege scopul Internetului și știe să lucreze în el, atunci îl ascunde cu atenție de toată lumea. Site-ul Smart Odds este un fel de salut din anii ’90 cu fonturi imposibile, cu un meniu de 6 puncte. Este tot ce există pe site despre o companie care aduce ouă de aur. Cel mai probabil, nu există un designer dedicat acolo, iar site-ul a fost scris de unul dintre programatorii de top, sau de unul dintre studenții care au urmărit meciurile.

Cu toate acestea, partea subacvatică a acestui aisberg este destul de impresionantă. Compania are un întreg personal de angajați, fiecare dintre ei ocupând activitățile sale importante. La începutul lanțului analitic se află superintendenții de potrivire. Și acestea sunt departe de cei care stau în bar cu un pahar de meșteșug și glumesc cu prietenii, ridicând capul pe ecran când comentatorul începe brusc să urle. Deloc, ei ar trebui să monitorizeze cu atenție meciul, făcând note cu privire la acele momente de joc în care Opta Sports sau software-ul Trak Performance nu pot face față.

Urmează analiștii, care pot fi comparați cu cunoscuți experți în fotbal, doar cu un salariu într-un birou. Aceștia oferă clienților companiei informații complete despre puterea echipelor din diferite ligi, despre echilibrul puterii înainte de începutul sezonului și la mijlocul sezonului. Această lucrare se face regulat pentru fiecare echipă. De fapt, personalul IT, sunt cei care se modernizează și întrețin întreaga infrastructură de servere, rețele de calculatoare și stații de lucru. Infrastructura este destul de mare, pagina furnizorului sistemului de operare SUSE Linux spune despre modul în care au ajutat clientul lor să crească randamentul tehnologiilor IT.

În baza se află matematica pură

În baza se află matematica pură

În baza se află matematica pură

Matematicienii sunt ocupați până peste cap. Cineva trebuie să creeze modele, să testeze ipoteze, să simuleze pe un computer un milion de meciuri care nu au jucat toate împotriva tuturor. Matematicienii cuantici trebuie să fie prieteni cu multe discipline specializate, dar datele mari și învățarea automată ar trebui să fie o prioritate. Printre aceștia nu sunt candidați neobișnuiți la științe sau doctorat în mod occidental.

Matematicienii nu își fac în mod natural calculele pe un șervețel cu un creion, au nevoie de programe. Este recomandabil ca programele să fie scrise astfel încât ciclurile procesorului să nu fie irosite și să existe mai puține sclipici. Acest lucru necesită programatori, poate unii dintre matematicieni scriu singuri programele. Cu toate acestea, este nevoie de profesioniști care își vor crea propriul software cu toate componentele și vor urma ciclul de dezvoltare a tuturor programelor.

Acum, totul arată ca un sindicat puternic, dar ideea sa este simplă. O persoană talentată a venit cu o afacere în care nu vinde nu formule sau mâncare, ci formule și calcule. La început, el și-a scris singur formulele și a făcut bani pe ele, apoi a primit ajutoare, apoi clienți, din ce în ce mai mult. La fel ca un stand care vinde orice, s-ar transforma într-un Magnet sau Pyaterochka. Eroul poveștii noastre, Matthew Benham, oferă un exemplu în faptul că matematica și pariurile pot ajuta o persoană să realizeze visul vieții.

Articole Similare