Limbajul Corpului la Blackjack

Niciun tip de joc de noroc nu aduce plăcere sau avantaje jucătorilor, dacă nu este realizat în stilul de joc responsabil. Așadar, înainte de orice, cel mai important este să vă asigurați că vă țineți jocurile de noroc sub control, că nu abuzați de ele și că nu cheltuiți mai mult decât vă permiteți pe jocurile de noroc.

Blackjack Limbajul Corpului

Blackjack Limbajul Corpului

Limbajul Corpului la BlackJack

Cu toții cunoaștem expresia Poker Face. Această față de Poker semnifică o față ale cărei expresii sunt foarte greu de citit de către ceilalți jucători, în ideea de a nu ușura interpretarea mișcărilor la BlackJack. Aceleași tehnici se petrec și la alte jocuri, cum ar fi jocul de Blackjack.

Haideți să descoperim împreună care sunt cele mai importante strategii la limbajul corpului la BlackJack, cum să le descoperim și ce ne spun acestea, în secret, despre mâna pe care o are jucătorul oponent în cele ce urmează, pentru a vă mări șansele de câștig la acest joc responsabil. Lectură plăcută și mult succes!

Comportamentul Jucătorilor de BlackJack

Contactul vizual este presupus a fi inexistent atunci când cineva minte sau, în cazul jucătorilor de jocuri de noroc, blufează. Cu toate acestea, în urma mai multor studii, s-a descoperit faptul că comportamentul jucătorilor de BlackJack se schimbă atunci când cineva minte în jocurile de noroc, există tendința de a privi în ochi oponenții, pentru a le studia reacția.

Cu toate acestea, mare atenție la cei despre care se știe că dau cu bună știință informații false. Aceste persoane știu că sunt vizate mai mult decât altele, motiv pentru care știu că trebuie să aibă o concordanță cât mai exactă între cele două tipuri de limbaj: cel verbal și cel non verbal.

Comportamentul jucătorilor

Comportamentul jucătorilor

Cu Ce Se Deosebește BlackJack de Alte Jocuri de Cărți de Noroc

Prima diferență majoră între Blackjack pe bani reali și alte jocuri de noroc cu cărți este faptul că jucați împotriva dealerului, în loc să jucați împotriva altor jucători. În alte cuvinte, acest joc se deosebește prin faptul că trebuie să deosebiți o singură mână. De asemenea, există o singură carte cu fața în jos, care este distribuită dealerului.

Mai mult decât atât, mâinile inițiale ale jucătorilor sunt și ele vizibile, exact ca și cealaltă carte a dealerului, afectând comportamentul jucătorilor de BlackJack. Cu toate acestea, lucrurile nu vor deveni mai ușoare, pentru că dealerul se poate uita la cartea sa de gaură doar în cazul în care mâna ar putea lovi un blackjack.

Interpretarea Mișcărilor la BlackJack

Atunci când privesc cărțile, dealerii trebuie să le ascundă, astfel încât jucătorii să nu aibă șansa de a le vedea. Prin urmare, dealerii trebuie să citească cartea într-un unghi care nu este întotdeauna foarte convenabil lor, unele dintre cărți devenind greu de citit, iar limbajul corpului la BlackJack devine ușor de citit, la fel ca interpretarea mișcărilor la BlackJack.

Cărțile cele mai greu de citit sunt cărțile 2, 3, 5 și 8, la fel ca și așii și 4s. Acest lucru înseamnă că dacă dealerul petrece mult timp să le citească, va fi cu siguranță una din aceste cărți. Dacă vă întrebați de ce aceste numere, explicația este simplă. Din unghiul cel mai convenabil, aceste cărți se aseamănă.

Diferențe la Blackjack

Diferențe la Blackjack

Mai mult decât atât, cartea cu numărul 10 este singura alcătuită din două cifre, fiind extrem de ușor de citit. De aceeași ușurință la citire se bucură și cărțile cu chipuri, ceea ce înseamnă că dealerul de joc responsabil le va deosebi ușor, cu atât mai mult cu cât valoarea Jackurilor, a Damelor și a Regilor este aceeași în BlackJack.

Ajutor Pentru Dependenții de Jocuri de Noroc

Orice dependență are cel puțin o modalitate de a o remedia. Din acest motiv, ne dorim să știți, înainte de toate, că orice persoană care cere ajutor pentru dependența sa de jocuri de noroc va avea parte de confidențialitate. Mai mult decât atât, ne dorim să știți faptul că dependența are cauze adânci și nu reprezintă nicio rușine.

Ajutor Psihologic

Pentru persoanele care preferă un tip de ajutor individual, există oricând posibilitatea ajutorului unui psiholog de specialitate, pregătit în mod deosebit să ajute pe cei ce se confruntă cu dependența jocurilor de noroc. Puteți opta pentru această variantă dacă aveți nevoie de ajutor specializat personal, individual și privat, aceasta fiind cea mai bună variantă privată.

Ajutor Joc Compulsiv

Ajutor Joc Compulsiv

Concluzii

În urma acestui articol sperăm că vă va veni mult mai ușor să citiți mișcările dealerilor de BlackJack, pentru că deși pare un joc complicat, atunci când reușiți să înțelegeți comportamentul jucătorilor de BlackJack, veți observa faptul că se ușurează cu mult procesul și câștigurile. Vedeți aici care sunt Cei mai buni jucători de Blackjack din lume.

Întrebări Frecvente Despre Limbajul Corpului la BlackJack

Bineînțeles că vor fi mereu întrebări suplimentare legate de citirea mișcărilor specifice limbajului corporal din timpul jocurilor de BlackJack, motiv pentru care am pregătit pentru cititorii noștri un set de întrebări frecvente și răspunsurile aferente acestora. Haideți să vedem înpreună care sunt acestea și care sunt răspunsurile care le clarifică.

🤔 Cum poți obține ajutor pentru dependenții de jocuri de noroc?

Există o multitudine de opțiuni dintre care puteți alege să obțineți ajutor dacă vă confruntați cu dependența de jocurile de noroc. Există oricând varianta de ajutor psihologic individual, perfect confidențial. De asemenea, există varianta de ajutor psihologic în grup și varianta de grupuri de terapie și suport, pentru cei care preferă să vorbească despre dependența cu care se confruntă.

🃏 Care este cel mai comun limbaj non verbal la BlackJack?

Interpretarea mișcărilor la BlackJack este îngreunată de ideea de Poker Face, adică de a nu modifica limbajul corpului pe timpul jocului, pentru a nu trăda mâna pe care o aveți. Deși BlackJack este diferit prin faptul că jucați împotriva dealerului, este indicat să rămâneți calm pe toată durata jocului, pentru a juca la rece și a mări șansele de câștig.

♣️ Cum se manifestă comportamentul jucătorilor de BlackJack?

Există două mari caracteristici ale comportamentului jucătorilor de BlackJack. În ceea ce privește blufatul, se consideră că cei ce îl practică evită să realizeze contact vizual. Cu toate acestea, contrar credinței, s-a observat faptul că din ce în ce mai multe persoane care blufează optează pentru contactul vizual, pentru a observa reacția celorlalți.

♦️ Care este diferență între BlackJack și alte jocuri de noroc cu cărți?

Cea mai mare diferență dintre BlackJack și alte jocuri de noroc cu cărți este aceea că la BlackJack jucați doar împotriva dealerului, nu și împotriva altor jucători, ceea ce înseamnă că trebuie să ghiciți o singură mână. Cu toate acestea, asigurați-vă că ați înțeles bine regulile jocului, pentru că nu este la fel de simplu pe cât pare.

Articole Similare