Horoscop – La ce jocuri joci în funcție de zodia ta?

Dacă tot ceea ce știți despre Zodiac, este semnul sub care v-ați născut, atunci trebuie să aflați puțin mai mult. Există 12 semne zodiacale unice, fiecare cu propriile calități și trăsături, care sunt împărțite în categorii diferite. În primul rând, semnele sunt împărțite în două polarități, masculin și feminin, după care sunt împărțite în trei modalități astrologice, cardinale, fixe și mutabile. În cele din urmă dar cel mai important, acestea sunt împărțite în patru grupe de elemente în astrologie, iar acestea sunt focul, pământul, aerul și apa.

Astrologia și semnele zodiacale

Astrologia și semnele zodiacale

Nu eu, ci astrologii profesioniști spun că o bună cunoaștere a semnului sub care te-ai născut, poate dezvălui multe din personalitatea și te poate ajuta să devii cea mai bună variantă a ta. Eu doar vă spun doar care este cel mai probabil joc de casino pe care îl vei juca, în funcție de semnul zodiacal. Caracteristicile fiecărei zodii sunt preluate de pe site-uri profesioniste, aparținând astrologilor,

Capricornul

Cei născuți sub semnul Capricornului au un IQ ridicat și sunt orientați spre detalii. Pentru ei răspunsul nu, nu există, atunci când își doresc ceva. Capricornii sunt muncitori și nu se dau la o parte, nici măcar de la cele mai grele provocări. Dornic de a acapara noi abilități noi abilități Capricornul își va asuma fiecare responsabilitate și va încerca să facă treaba cât mai bine cu putință, întotdeauna îndreptându-se către excelență.

Această atitudine îi face să fie stăpânul tuturor meseriilor și au cunoștințe ezoterice impresionante pentru toți cei care le cunosc. Capricornul crede în norocul său și de multe ori îl încearcă. Motivul este că îi place să viseze să câștige bani mulți și preferă pariurile sportive.

Jocuri strategice

Jocuri strategice

Vărsător

Vărsătorul este intelectual și analitic, dar nu-i place să fie singur. Vărsătorii au o pasiune profundă, dar știu că ocazie prea ușoară nu poate aduce numai bine. Vărsătorii sunt adesea gânditori de ansamblu care pot vedea conexiunile într-un mod care evită pe alții. Vărsătorii au energie, căldură și o dorință profundă de a face lucrurile. Ei simt că au venit pe lumea asta pentru a schimba lumea și dacă sunt aliniați cu sufletul lor, cu siguranță o vor face.

Caracteristica lor este perfecțiunea, astfel că nu se vor las până nu o vor atinge. Este sceptic cu privire la jocurile de noroc. Nu cred în norocul întâmplător, așa că nu sunt interesați să încerce. Deși victoria va fi cel mai probabil de partea lor, deoarece au o intuiție extrem de dezvoltată și ar trebui să se îndrepte către pariurile sportive sau poker.

Pești

Peștii sunt oameni blânzi dar suspicioși iar jocurile de noroc nu le prea miros a bine. Peștii înțeleg că orice joc de noroc implică costuri financiare și nu vor să își asume riscuri inutile. Pentru ei este mult mai plăcut să trăiască în lumea pe care au creat-o, unde totul este de înțeles, previzibil și cunoscut în anii următori. În plus, Peștii au o problemă de concentrare și nu o face un singur lucru la nesfârșit. În general, riscul nu este elementul lor, ei preferă rolul unui spectator. Dacă ar fi să joace la jocuri de noroc , cu siguranță cele mai bune variante ar fi poker și blackjack, unde ar putea să-și pună amprenta.

Berbec

Berbecul este curajos și ambițios semn, iar cel mai mult îi place poziția de lider. Au o determinare demnă de admirat, atunci când vor să obțină ceva. Cu toate acestea, sunt puțin impulsivi. Să acționezi mai întâi și să gândești mai târziu este riscant, o lecție pe care am învățat-o de mici dar cel mai adesea duce la o oportunitate o dată în viață. Berbecul se dăruiește trup și sufletul la ruletă online sau poker. Atâta timp cât câștigă o sumă mică, câștigă toată lumea din jurul lor. Însă pierderea nu o acceptă ușor, și îi enervează pe toți cei din jur , cu toate acestea, nu va renunța ușor.

Jocuri de noroc

Jocuri de noroc

Taurul

Orice obiectiv își va propune un Taur, acesta va fi finalizat, în ciuda obstacolelor care ar putea apărea. Taurul este persistent și muncitor, dar poate fi dificil, iar acesta nu se lasă afectat de bârfe sau de dramă meschină. Vor vedea întotdeauna ce este mai bun în cei dragi și îi vor susține atunci când se simt în jos. Atunci când joacă un Taur, nu veți ghici în veci ce ține în mână, deoarece nimic de pe fața lui nu va trăda emoțiile care se ascund, indiferent că acestea fierb la 1000* C. Aceștia sunt mai degrabă precauți și își înfrânează pasiunile cu succes dacă simt cel mai pericol pentru banii lor. Nu vor juca în veci la nimic altceva decât poker online sau chiar și blackjack.

Gemeni

Gemenii au o inteligență aparte, acre le permită să citească emoțiile altor jucători într-un mod aproape supranatural. Fără a lăsa să se vadă, Gemenii intuiesc rapid cine este un bun aliat și cine ar putea avea nevoie de cineva care să-i susțină. Cu toate acestea, aceștia u tendința de a deveni dependenți de jocurile de noroc, în special dacă joacă o dată și au câștigat. Recomandarea pentru gemeni este să stea de parte de jocuri precum sloturi sau loterii și în special de pariuri sportive dacă nu au nici un fel de cunoștințe în acest domeniu. Mai degrabă ar trebui să se îndrepte către baccarat, blackjack și poker.

Rac

Racii nu au nevoie de toate faptele și cifrele pentru a cunoaște cursul corect de acțiune, iar capacitatea lor de a avea încredere în intuiție fără judecată îi poate ajuta bine. Acest dar este unul din care alte semne zodiacale pot învăța și din care pot fi inspirate. Prin natură, el nu este un jucător, unde este mai aproape de alte valori – acasă, familie. Preferă să dezvolte strategii, datorită grijii, își amintește cu ușurință cărțile și numerele care au căzut pe ruletă. Buni strategi, în orice joc pot fi adversari periculoși. Mai degrabă preferă platforme și jocuri bazate pe puzzle, deoarece au încredere în intuiția lor pentru a rezolva situația.

Jetoane de cazinou

Jetoane de cazinou

Leu

Îndrăzneț, inteligent, cald și curajos, Leul este un lider natural al zodiacului, gata să deschidă o cale, să învingă nedreptatea și să-și facă un nume pe parcurs. Fericiți de o înaltă stimă de sine, leii știu că posedă trăsături de invidiat – și sunt mândri de ei. Poziția regală obligă la ceva rafinat: golf, cricket, whist, bridge. De fapt, Leii sunt atât de maiestuoși și mândri încât nu vor să își riște reputația inutil. Prin urmare, ei pot fi de acord să joace numai în acest caz, dacă le oferiți să joace o sumă mare de bani un alt Leu, la fel de important și de influent.

Fecioara

Grațioasă, armonioasă și obsedată de a face lucrurile cât se poate de bune, Fecioara este renumită pentru că este foarte strângătoare. În cazul în care a existat un miracol și a jucat la jocuri de noroc, de pe urma căruia a pierdut, Fecioara este în stare să se căsătorească cu rivalul, numai pentru a recupera pierderea. Țelul Fecioarei de a face lucrurile atât de perfecte și s-ar putea lăsa momită de un jackpot grandios, însă acesta nu garantează că Fecioara va începe jocul.

Balanță

Balanței își dorește liniște și pace, unde fiecare se înțelege cu cel de-aproape. Pentru acest semn, compromisul este cheia. Balanța nu se descurcă bine atunci când cineva din orbita lor nu este fericit și sunt deosebit de abili în a invita alte semne să vadă lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Cu toate acestea, le este greu să ia decizii, preferând să transfere responsabilitatea către alții sau să retragă momentul până când circumstanțele îi obligă să facă o alegere. De aceea Balanța este departe de cel mai pasionat jucător din lume. Dacă ar fi să joace vreodată, acest lucru se va întâmpla numai la jocurile de tip slot sau bingo.

Astrologia - știință și artă

Astrologia – știință și artă

Scorpionul

Scorpionul este strategic și calculează perfect mișcările, citește perfect gândurile adversarului pe față, prezice toate mișcările sale. Mai mult, Scorpionul – un iubitor al sporturilor extreme – iubește emoțiile ascuțite și cel mai probabil practică un sport de acest gen. Acest lucru îl face unul dintre cei mai periculoși jucători. Jocurile de noroc ajută la ameliorarea tensiunii, astfel încât sala de sloturi, bursa sau pista de curse pare să fie special concepute pentru el. Este important pentru ei nu doar să plaseze pariuri, ci și să participe la competiție.

Săgetător

Săgetătorul trage întâi și după aceea se uite unde a căzut săgeata, cu alte cuvine, mai întâi vorbește și apoi se gândește și de cele mai multe ori, poate strică întregul joc. Săgetătorilor le este greu să urmărească jocul – sunt oameni prea impulsivi și uneori preferă bătăliile. Săgetătorilor le place să-și asume riscuri, prin natura lor sunt jucători cărora nu le pasă ce joacă. Puțini dintre ei vor pierde ocazia de a experimenta fericirea la sloturi online, loto, ruletă, blackjack, poker sau pariuri sportive.

Articole Similare