Cum să vă transformați stația de computer într-un mini-cazinou

Oricât de multe avantaje au cazinourile online, trebuie să recunoaștem că statul în casă, mai degrabă în cameră, în fața calculatorului, pentru un timp îndelungat, tinde să devină plictisitor. Pe de o parte, confortul pe care ți-l oferă casa, fie ploaie, fie vânt, ger sau toropeală, este mai mult decât bine venit, dar ce facem cu pereții goi, șterși sau liniștea obositoare? Urmăm să vă dăm câteva idei, bineînțeles, pentru cei care au curajul să facă ceva împotriva acestui lucru! Nu trebuie să le urmați pe toate sau cel puțin, nu pas cu pas.

Cazinoul tău de acasă

Cazinoul tău de acasă

Nu trebuie să te sperii pentru că nu vorbim de un buget masiv de investit, mai mult, unele idei le poți aborda chiar tu, ca un proiect de casă, atunci când ai mai mult timp. Nu vrei să te apuci de zugrăvit? Cu atât mai simplu, vei recurge la proiecte mai puțin consumatoare de timp. Rezultatul va fi o cameră relaxantă dar și un loc fantastic pentru a organiza petreceri de cazino. O să începem cu stația de calculator.

Înainte să începem, trebuie să alegem tema de cazinou. Nu vorbim despre teme tropicale, Monte Carlo sau Las Vegas, pentru că ar trebui să ne ipotecăm casa pentru astfel de cazinouri. Ce jocuri preferați? Sloturi online, poker online, Blackjack online, sau nu aveți un joc anume? Dacă aveți o preferință, o să mergeți în acea direcție, dacă nu, mergeți ca și noi, o tematică comună de cazinou.

Dacă aveți monitorul pe un birou, primul lucru pe care vi-l recomandăm este să-l cocoțați pe perete. De fapt, trei monitoare fac toată diferența, unul central sus și două jos. Suporturi pentru suspendat calculatoare ( televizoare) găsiți oriunde se vând aceste dispozitive. Montajul este destul de ușor dar implică câteva găuri în perete. Dacă schimbarea este pe termen lung, suntem siguri că acest lucru nu o să deranjeze. Vizualizarea simultană a mai multor jocuri merită toți banii!

Un Logitech G603 Mouse pentru jocurile optice wireless este esențial pentru o experiență cât mai bună. Logitech G603 LIGHTSPEED este un mouse de joc wireless excelent din gama Logitech din seria G. Acesta oferă ceea ce caută majoritatea jucătorilor, cum ar fi o latență redusă a clicurilor, o rată ridicată de votare, o gamă largă de CPI și o eroare CPI minimă. De asemenea, puteți ajusta IPC în trepte de 50 și are o distanță de decolare foarte mică.

Masa ta de joc

Masa ta de joc

Ce ați ales? Tastatura să rămână pe birou sau preferați stilul arăbesc? În funcție de opțiune, alegeți necesarul. Un scaun de birou ergonomic vă permite un timp îndelungat relaxant în fața calculatoarelor. În ambele cazuri puteți opta pentru covoare pufoase și colorate, în genul pe care le vedeți la sălile de cazinou din interiorul hotelurilor. Acestea vor ridica vibrația pozitivă a camerei și vă vor da un confort extra, dacă alegeți cea de a doua variantă.

Vreți să fiți senzația unei petreceri de cazinou? Nimic mai simplu, adăugă o pereche de ochelari gen Lady Gaga poker face. Garantat că nu să vezi absolut nimic cu ei, nici măcar propriile cărți, dar vei arăta super, cel puțin până în momentul în care o să te împiedici de ceva și o să te împrăștii pe podeaua propriul cazinou. Pentru că tot suntem la recomandări de efecte, trecem mai departe la luminițe.

Mai țineți minte peretele unde ați cocoțat monitoarele? Ar trebui, am vorbit despre asta acum 3 minute! Ei bine, puteți decora peretele cu lumini colorate. Nu ne referim la instalațiile de Crăciun, deși este cea mai simplă soluție, ci vorbim despre un proiect pe care îl puteți face chiar acasă, din borcănașe, sticle de plastic, sau mai știu eu ce! Pe youtube găsiți zeci de astfel de proiecte, care, de regulă, nu implică mai mult de o instalație, pistol de lipit și puțină vopsea.

Cea mai simplă soluție pentru a adăuga mai multe scaune în cameră, sunt otomanele în formă de zaruri. De fapt, acestea sunt dedicate pentru odihnirea picioarelor, dar dacă tu nu spui la nimeni, nici noi nu o vom face! Sunt micuțe, comode, perfect tematice și încap mai multe. Le puteți achiziționa sau le puteți fabrica acasă. De data aceasta trebuie să mărturisim că mergem pe mâna comercianților, cu siguranță vor arăta mai bine și vor fi mai stabile.

Cumpără un aparat slot

Cumpără un aparat slot

Vă plac sau nu, sloturile sunt unele e dintre cele mai populare jocuri de cazinou și cu siguranță aveți un prieten, doi, care visează la jackpotul cel mare. Cu toate că poți construi chiar tu unul acasă, cel mai simplu este să achiziționezi aparate mini sloturi, de pe Amazon. Prețul este foarte convenabil, mărimea este potrivită și aduce efectul dorit. Sau, de ce nu, puteți încerca cele mai bune păcănele online, la cele tei monitoare, alături de un prieten!

Am putea adăuga mult mai multe modificări, dar o să lăsăm aceasta pe mai târziu, când o să câștigați banii pentru mai multe renovări. Cu toate acestea, trebuie să vă spunem că nici un cazinou nu este cazinou fără un bar cu băuturi. Undeva, într-un colț, trebuie să amenajați piesa puzzle lipsă. De asemenea, dacă ați vizitat un cazinou fizic în adevăratul sens al cuvântului, trebuie să știți că locul pe care îl dedicați camerei de cazinou trebuie să fie cât mai întunecat, adică să puneți draperii masive și întunecate. Ah, și să nu uităm! Trebuie să scoateți toate ceasurile, sau ceasul, din camera de cazinou, cel puțin atunci când plănuiți o petrecere.

Dacă sunteți fan poker online, tot ce vă trebuie este o masă dedicată acestui joc fenomenal de abilităț și există zeci de proiecte DYI care vă învață cum să construiți singuri masa de poker. Puteți pleca de la o masă veche sau de la câteva placaje, șuruburi, și câteva unelte și veți obține un rezultat fantastic. Aici vă putem recomanda un alt articol al nostru, care vă vorbește pedeplin despre cele mai bune gadgeturi pentru jocul de poker.

Articole Similare