Cum să bateți Casa? Cărți de bază pentru a reuși

Ați auzit de marginea Casei? Acest coeficient este procentul care ne arata ce șansă avem să câștigam fata de cazinou. La unele jocuri de noroc, acesta poate fi de 94% – 95%, dar la altele se poate apropia și chiar poate depăși 99%. Oare acest procentaj poate fi modificat în favoarea noastră. Ajută abilitățile pe care le avem și strategiile de joc la apropierea procentului până la 100%? Există mulți autori de cărți, foști jucători la cazinou care și-au expus strategiile în scris ca să-i învețe pe oamenii cum să câștige. Multe dintre acestea au fost uitate, dar istoria a păstrat câteva exemple care au dovedit că dacă urmărim câteva reguli stricte și avem o disciplina bună vom putea reuși.

Numărul cărților care oferă sfaturi despre jocurile de noroc și diferite strategii este infinit. Din când în când mai apare una nouă, care susține că a spart codul și știe cum să câștige la cazinou, să vă îmbunătățească șansele, dar noi o să ne oprim numai la cele care au rămas cult în grupul fanilor de hazard și sunt apreciate atât de începători cât și de profesioniști. Iată care sunt acestea:

Cum să câștigați la cazinou

Cum să câștigați la cazinou

1. Beat the Dealer de la Edward Throp – Bateți dealerul

Geniu în matematica, tatăl număratul cărților, inventatorul primului calculator portabil și pionerul în aplicațiile moderne de teoria probabilităților pentru un câștig financiar sigur. În anul 1962 el a scris Beat the Dealer: o strategie de succes pentru 21 – prima carte care dovedește matematic, că număratul cărților se poate folosi și poate întoarce marginea Casei la Blackjack. De atunci, aceasta carte a rămas cel mai bun ghid pentru numărarea cărților, folosit de începători și de jucători profesioniști. Această carte clasică conține grafici care explică cele mai importante detalii și pașii cei mai ușori pentru a memora și a folosi această strategie.

2. Scarne’s New Complete guide to Gambling – Noul ghid complet lui Scarne

Mai cunoscut și ca Cea mai mare autoritate în lumea hazardului – Jhon Scarne este în continuare popular ca un expert, chiar dacă nu este jucător la cazinou. El rămâne cel mai mare manipulator al cărților pentru toate timpurile și a devenit nu numai un expert în magie dar și în trucuri cu cărți, scriind o mulțime de cărți pe această tema. Acest ghid cuprinde toate aspectele jocurilor de noroc, șansele diferitelor jocuri, regulile oficiale, coeficientul și procentele Casei. De asemenea include și o secțiune despre înșelăciune, care, evident, nu vă încurajăm să puneți în practică, dar vă va oferi o bază temeinică în lucruri pe care să le căutați dacă vă jucați cașul cu prietenii. Totuși, aceasta nu este o carte concepută pentru a vă spune cum să bateți cazinoul – este una destinată să vă informeze totul despre modul în care funcționează cazinourile și industria jocurilor de noroc. Fiind conștient de modul în care funcționează jocurile și de modul în care funcționează cazinourile, vă vor ajuta să faceți alegerea inteligentă atunci când decideți cum doriți să pariați pariurile.

Strategii și comportament la jocuri de noroc

Strategii și comportament la jocuri de noroc

3. Hazard 102: Cele mai bune strategii de cazinou de la Michael Shackleford

Dacă până cum ați crezut că jocurile de noroc sunt o pură întâmplare sau intuiție, această carte vă va schimba părerea. Hazard 102 este rezultatul multor ani de cercetare și analize matematice precise, ajutate de simulare computerizată în combinație cu un joc real la cazinou. Numai așa a reușit să dea coeficienți exacte pentru rezultatele fiecărui joc. Capitolele sunt foarte simple și clare. Acestea prezintă strategiile exacte pentru fiecare joc bazate pe calculele efectuate.

4. Burning the Tables in Las Vegas de la Ian Andersen

Această carte clasică despre comportamentul la cazinou detaliază fiecare aspect al jocului de Blackjack și fiecare mișcare pe care o puteți face cu scopul de a inclina avantajele către voi. Chiar dacă a fost scrisă acum foarte mulți ani încă se poate pune în practica cu succes. Această carte cuprinde toate informațiile de bază legate de jocul de Blackjack – ce variantă de joc să jucați, tehnici și strategii, identificarea blufului, controlul emoțiilor. De asemenea, conține informații complete cum să faceți comportamentul vostru la cazinou mai rafinat.

Deveniți un jucător de poker profesionist

Deveniți un jucător de poker profesionist

5. Supersistemul lui Doyle Brunson de la Doyle Brunson

Aceasta este una dintre primele cărți despre poker. Autorul ei este un jucător profesionist de poker. Doyle Brunson a câștigat de mai multe ori World Series of Poker. Această carte mai este numită și “Biblia Poker-ului” și este obligatoriu s-o citiți dacă doriți să jucați poker profesional. Supersistemul explică de ce poker-ul este mult mai mult decât noroc și probabilitate și chiar dacă pare puțin învechită în zilele noastre, ea încă conține unele dintre cele mai bune explicații despre toate jocurile de poker, inclusiv No Limits Texas Hold’em și Seven card Stud, precum și cele mai bune poker-strategii.

6. Inamicul numărul unu de la Patrick Veitch

Această carte reprezintă povestea adevărată acelui mai reușit jucător la pariruri sportive britanic – Patrick Veitch. El și-a câștigat reputația de chinuitorul bookmaker-ilor deoarece a câștigat mai mult de 10 milioane de lire sterline în 8 ani. Cartea este scrisă într-un stil natural și aspru, cu glume ascuțite, exact în stilul lui Patrick. Cartea dezvăluie povestea pradei care se transformă în vânător, care astăzi este cel mai periculos jucător din Regatul Unit.

Lista noastră poate continua mult. Zilnic apar cărți noi care sugerează cum să batem Casa, cum să înșelăm cazinoul, cum să influențăm marginea Casei. Nu știm care dintre ele o să persiste în timp, dar cele care se află în lista noastră au dovedit că pot face acest lucru. Dacă doriți să începeți o carieră de jucător profesionist ar fi bine să le citiți pe toate și să exersați. Cel mai bine este să începeți să aplicați cele învățate online, alegând numai site-uri licențiate chiar de aici.

Articole Similare